• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kizlaaaar bende araniza katilmak istiyorum oncelikle hamis olan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim saglikla sihhatle kucaginiza almayi ve agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin insallah. Ben ve benim gibi bat ını bekleyen arkadaslara da bol sans diliyorum dualarim hepimizle:)) benimde bat 26 kasim

Merhaba kizlaaaar bende araniza katilmak istiyorum oncelikle hamis olan arkadaslari tebrik ediyorum Allahim saglikla sihhatle kucaginiza almayi ve agiz tadiyla buyutmeyi nasip etsin insallah. Ben ve benim gibi bat ını bekleyen arkadaslara da bol sans diliyorum dualarim hepimizle:)) benimde bat 26 kasim

Meraba canım hoşgeldin :)) amin inşallah
Tek erkenci ben değilim maşallah size

canim sonuc cikinca haber ver. belkide farkli hastanede yaptirdigin ici deger boyle. insallah sonuc guzel olcak canim.

Keske gercekten oyle olsa ama ruyamda bile 280leri gordum iki katina cikmis diye ne cok sevindim.internette cikmasi lazimdi ama cikmamis hastaneyi aricam bugun insallah guzel seyler duyarim

Ağrıların Ne var benim belim çok agriyo birde durmadan karnım acikiyo akintimda çok oluyo yoğurt gibi

Belim bi başka ağrıyor bide kasıklarımda batma oluyo ara ara şuan yok göğüslerim şiş sadece bide sık sık gün için baş ağrım çok oluyo kaç gündür hiç anlam verememiştim dün yoktu ama

Hosbulduk canimm esimi gecirdim yatmadim tekrar :)) nasil gidiyor gebelik arkadasim daha yeni almissin bu mutlu haberi :))

:)) canım benim daha gidip netleştirmeden ben inanamam ki heyecanla bekliom yatakta şimdi çıkıom hazırlanıp gitcem kan tahliline bi öğreneyim sonra tadını çıkaracam inşallah

Allah herseyin en iyisini bilir bulupta kaybetmek eminim dusuncesi bile kotudur senin icin Allaha sigin o hakkinda hayrlisini verir uzulme lutfen insAllah bebegindir o

Amin insallah benimdir .. oyle kotu biseyki sevincim yarida kaldi iki uc gunde bile insan baska biri oluveriyor.Allah buyuk insallah duyar sesimi bana bebegimi verir..gercekten cok uzgunum kafam allak bullak..

:)) canım benim daha gidip netleştirmeden ben inanamam ki heyecanla bekliom yatakta şimdi çıkıom hazırlanıp gitcem kan tahliline bi öğreneyim sonra tadını çıkaracam inşallah
Guzel haberlerle gel insallah canimm :)) esine hemen haber verme istersen de guzel surprizler dusunuruz hep beraber eger istersen :))

Guzel haberlerle gel insallah canimm :)) esine hemen haber verme istersen de guzel surprizler dusunuruz hep beraber eger istersen :))

Kız :) eşim zaten zorla test yaptırdı bana yoksa ben yapmazdım çok komik adamın içine doğmuş şüpheleniyormuş zaten testleri cebinde taşıyo öyle bi adam :)))) delirdi çünkü

Back
X