- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 32
Peki bu kokulardan yemeklerden rahatsız olma durumun ne zaman basladi canimBende mide bulantısı çok yok ama tencere yemeği yiyemiyorum. Soğanlı falan olunca kokuyo. Salatalık yiyemiyorum bi de çok kötü kokuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu kokulardan yemeklerden rahatsız olma durumun ne zaman basladi canimBende mide bulantısı çok yok ama tencere yemeği yiyemiyorum. Soğanlı falan olunca kokuyo. Salatalık yiyemiyorum bi de çok kötü kokuyo
4 haftalıktı. İlk balıkla başladı taze balık çok kötü koktu. Ama herkeste aynı olmuyorPeki bu kokulardan yemeklerden rahatsız olma durumun ne zaman basladi canim
Canım bence göster doktora. O daha farklı yorumlayabilir, belki hamilesindir.
Hayırlısı canim ya Allah büyük
Üzülme Allahım herkese nasip etsin ben çok gittim dokturami adete yaklaşınca çok ağladım gizli gizli kızımı kaybedince daha bata 7 gün varken yaptım testi eşimin ısrarı ile gittim çok sevinçli yım doktor daha çok yeni dedi
Canım takmadım diyemem insan ister istemez düşünüyor ama Allah her canlının dünyaya geliş tarihini belirledi sonuçta benim kendimi üzerek sıkarak veya bir an önce olsun diye dr yollarına düşerek bu süreci hızlandıramayacağımın bilincindeydim için rahattı. Ama benim şansım 2. Denememde tutması oldu 1-2 yıl bekleyip olmasaydı ben de endişeye kapılırdım sanırım ister istemezHamile kalan arkadaşlar birşey sorcam. Hepiniz de gerçekten hiç kafanıza takmadığınız ayda mı hamile kaldınız??
Ben kafama takmadan duramıyorum. Çevremde herkesin ya bebeği var ya da hamile. Biliyorum herşey Allahtan. O nezaman isterse,nasıl isterse öyle olacak. Ama yinede kendime laf geçiremiyorum.
En son yumurtlama zamanımda gördüm sonra olmadı canımHamisler seffaf uzayan akinti varmiydi sizde hafif sulu şekilde ama tam anlatamadim sanırım yumurtlamadada oluyor bu ya o zaman yeni yumurtluyorsam adetim 28i olmaz ileri atar![]()
Canim cizgi var gibi ama net degil fotograftanda olabilir. adetin gecikti mi? yarin sabah ilk idrarla mumkunse baska markayla testi tekrarla. insallah vardir.Kizlar sizce bise varmi bu teste
Canim yok gorunuyor..zaten nerdeyse butun testlerde cizginin yeri daha beyaz oluyor ama renk hic yok burdan gordugum kadarylaKizlar sizce bise varmi bu teste