• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

F fatmaelifnur hayırlı olsun. Allah kucağına almayıda nasip etsin.
Benimde BAT 30 Kasım ve aynen belim ağrıyor, sol tarafımda batma oluyor özellikle oturup kalkınca. Gece gündüz sürekli açım :) Ama test yapmaktan korkuyorum.İlk gebeliğim kimyasal gebelik olduğu için. Adetimin geçmesini bekliyecem.

slm kızlar sat 12 kasımdı 7 gün sürüyor reglim bugün uzayan akıntı var bu kadar erken yumurtlama olabilir mi

selam kizlar bugun 10 gunum gecikmede kasik agrim cogaldi bugun temkzlik yapiyim dedim nevresimleri degstrdim birden sanci girdi egilince dunku kan sonucum 1.25 cikmisti adet olmadigima gore gec dollenme galiba bence hic olmasaydi 1.25 de cikmazdi

Hayırlı olsun tatlım hayırlı haberler alırsın hep inşallah belirtin felan var mıydı ki o kadar erken gittin kan testine ?
Hayırlısı canim ya Allah büyük
Üzülme Allahım herkese nasip etsin ben çok gittim dokturami adete yaklaşınca çok ağladım gizli gizli kızımı kaybedince daha bata 7 gün varken yaptım testi eşimin ısrarı ile gittim çok sevinçli yım doktor daha çok yeni dedi

Hamisler seffaf uzayan akinti varmiydi sizde hafif sulu şekilde ama tam anlatamadim sanırım yumurtlamadada oluyor bu ya o zaman yeni yumurtluyorsam adetim 28i olmaz ileri atar:KK43:

Hamile kalan arkadaşlar birşey sorcam. Hepiniz de gerçekten hiç kafanıza takmadığınız ayda mı hamile kaldınız??
Ben kafama takmadan duramıyorum. Çevremde herkesin ya bebeği var ya da hamile. Biliyorum herşey Allahtan. O nezaman isterse,nasıl isterse öyle olacak. Ama yinede kendime laf geçiremiyorum.
Canım takmadım diyemem insan ister istemez düşünüyor ama Allah her canlının dünyaya geliş tarihini belirledi sonuçta benim kendimi üzerek sıkarak veya bir an önce olsun diye dr yollarına düşerek bu süreci hızlandıramayacağımın bilincindeydim için rahattı. Ama benim şansım 2. Denememde tutması oldu 1-2 yıl bekleyip olmasaydı ben de endişeye kapılırdım sanırım ister istemez

Hayirli aksamlar ben yeniyim ;) alakasiz bir konu sanirim ama yaklasik 10 gundur adet ggormuyorum tuvalete cok gidiyorum goguslerim buyudu ve aksam uzeri uykum geliyor 4 aylik evliyim son 2 ay ayda iki kere adet gordum gecen hafta kan testi megatif cikti gec dollenme olabilir dedi bugun kan testi yaptirdim tekrar negatif cikti rahim duvarin kalin dedi adet sokturucu torlusal verdi bu forumda cogu bayan bu ilaci kullanmis ama hhamileymis doktora ben korunmuyorum bi sorun olur mu bu ilac dedim eee olmaz heralde olmaz ya dedi ne yapmaliyim rahim duvari neden kalin olur yardim edebilirmisiniz

IMG_20161122_182834.webp

Back
X