• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba arkadaşlar... 1.hamileligimde düşük yaptım kürtaj oldu. 2.hamilelikte kimyasal gebelikmis 13 ekimde kanamam oldu. Cumartesi doktora gittim adet sokturucu içiyorum şimdi sabah akşam. Bakalım ne zaman regl olucam. Ondan sonrasında da aralıkta bende tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorum. Zaten kan pihtilasmasi derdim vardı birde prolaktin 31 biraz yukselmis dedi doktor ona da dostinex kullanıyorum.

Yaklaşık bir kaç aydır da folbiol ve benexol B12 ilaci günde 1 tane alıyorum.

:deli: Vee aralık ayında hamile olmak istiyoumm:KK53: :KK48:

Merhaba arkadaşlar... 1.hamileligimde düşük yaptım kürtaj oldu. 2.hamilelikte kimyasal gebelikmis 13 ekimde kanamam oldu. Cumartesi doktora gittim adet sokturucu içiyorum şimdi sabah akşam. Bakalım ne zaman regl olucam. Ondan sonrasında da aralıkta bende tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorum. Zaten kan pihtilasmasi derdim vardı birde prolaktin 31 biraz yukselmis dedi doktor ona da dostinex kullanıyorum.

Yaklaşık bir kaç aydır da folbiol ve benexol B12 ilaci günde 1 tane alıyorum.

:deli: Vee aralık ayında hamile olmak istiyoumm:KK53: :KK48:

Benim prolaktinim de 35 çıkmıştı , önceki aylarda normaldi. Birkaç gün sonra kan testini tekrar yaptırdığımda 15 çıktı. Bence bir seferlik yükselmeyle ilaca başlamamak lazım gibi , elinde en az karşılaştıracak iki veri olmalı .
Prolaktinim stresten yükselmişti , kan verirken tansiyonum düşüyor ve fenalaşıyorum :spor:

Benim prolaktinim de 35 çıkmıştı , önceki aylarda normaldi. Birkaç gün sonra kan testini tekrar yaptırdığımda 15 çıktı. Bence bir seferlik yükselmeyle ilaca başlamamak lazım gibi , elinde en az karşılaştıracak iki veri olmalı .
Prolaktinim stresten yükselmişti , kan verirken tansiyonum düşüyor ve fenalaşıyorum :spor:

Karşılaştırma yapma konusunda haklısin ama benim sağ göğsünden süt gelmesi oldu ondan herhalde ilaç verdi dr haftaya bir daha gideceğim tekrar ölçtureyim.

Ya kan vermede bulamıyorlar damarları çok inceymis sanırım acayip kasiliyorum igneyle deşip duruyorlar deniyorlar:63:

İyi aksamlarr kizlarrr neler yapiyorsunz?Benim bugun adetimin 5.gunu ve sabah oldum olucam gibi agrim vardi ped bile takmistim ama hala bise yok testte yapmiyorum bakalim yarin nolcak:)Cok dusunmemek icin el isine sardirdim motif oruyorum cok iyi geliyor kafa dagitiyor

Kızlar herkese iyi akşamlar. Dün doktora gittim. Adetimin 14. günüydü. Bu ay soldan yumurtladığımı, 18 mm yumurtam olduğunu, bugün yarın çatlayacağını ve rahmimin kalınlaştığını söyledi. Biz de tabii eşimle dünü değerlendirdik.

Biraz önce tuvalette uzayan yumurtlama akıntısını gördüm. Şimdi size sorum şu: Bugünü de değerlendirmeli miyiz sizce? Ya da ilişki bu akıntıyı gördükten sonra ne zaman olmalı?

Hayırlı geceler kızlar bende eşimle konuştum hayırlısı dedik artık bidaha ki ay için çalışmalara devam :)
En iyisi gerçekten Allahım hayırlısını versin inşallah her ay daha çok yaklaşıyoruz çok şükür. Tüm isteyenlere içinde bizede bebiş versin inşallah

En iyisi gerçekten Allahım hayırlısını versin inşallah her ay daha çok yaklaşıyoruz çok şükür. Tüm isteyenlere içinde bizede bebiş versin inşallah

Amin canım hayırlısı rabbimden veren de o alanda :) eşim çok iyi geldi bana konuşmaları ile sağolsun hamilelik modundan çıktım resmen o beni her türlü sevdiğini söyledi çok hoşuma gitti :) Allah razı olsun eşimden sizdende inşallah hepimize nasip eder Allahım inşallah

Bugün gittim doktora cnm muayene etti bide amh testi istedi yumurtaliklarin iyi 1.5 cm kistin var ama çikolata kisti değil dedi bu cikolata kisti tekrarlayan bişey olduğu için bir iki ay bekleyelim olmazsa aşılama yada tüp bebek yaparız dedi ben tüp bebek yaptırmak istediğimi söylucem ama inşallah gerk kalmaz ya
Hsg isi ne oldu canim asilama yaptirsan eger oncesinde hsg cektir cunku bosuna yaptirmis olursun. tup bebek dusunuyorsan tabi bisey diyemem. yas kacti canim?

Back
X