- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Dua ediyorum, sığınacak tek kapımız var ona da şükürler olsun . Olursa havalara uçarız , olmazsa da hayırlısı deyip çabalamaya devam ederiz.Umutsuz olma hemen insAllah olur dua et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua ediyorum, sığınacak tek kapımız var ona da şükürler olsun . Olursa havalara uçarız , olmazsa da hayırlısı deyip çabalamaya devam ederiz.Umutsuz olma hemen insAllah olur dua et
Sabah aç karna akşam dcavitAkşam yatmadan önce 1 tane içiyorum
En son 20sinde oldu canım rastgele gidiyoruz bakalım nasipte varsa artıkCanım sen adetine kadar bırakma çalışmalara devam et. Geç yumurtlamış olabilirsin kaçırma
Ben falbiol kullanıyorumKizlar folbiol yani folik asit kullanan varmi gebelik oncesi
Vee aralık ayında hamile olmak istiyoummMerhaba arkadaşlar... 1.hamileligimde düşük yaptım kürtaj oldu. 2.hamilelikte kimyasal gebelikmis 13 ekimde kanamam oldu. Cumartesi doktora gittim adet sokturucu içiyorum şimdi sabah akşam. Bakalım ne zaman regl olucam. Ondan sonrasında da aralıkta bende tekrar hamile kalıp anne olmak istiyorum. Zaten kan pihtilasmasi derdim vardı birde prolaktin 31 biraz yukselmis dedi doktor ona da dostinex kullanıyorum.
Yaklaşık bir kaç aydır da folbiol ve benexol B12 ilaci günde 1 tane alıyorum.
Vee aralık ayında hamile olmak istiyoumm
![]()
![]()

Benim prolaktinim de 35 çıkmıştı , önceki aylarda normaldi. Birkaç gün sonra kan testini tekrar yaptırdığımda 15 çıktı. Bence bir seferlik yükselmeyle ilaca başlamamak lazım gibi , elinde en az karşılaştıracak iki veri olmalı .
Prolaktinim stresten yükselmişti , kan verirken tansiyonum düşüyor ve fenalaşıyorum![]()
Teprik ederim Canım ya Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah coookk sevindimSarjim bitti yasamadim mutluluktan agliyom Allah herkese nasip eder

Kasim ayi nasip degilmis bizim icin umutlar aralik ayina kaldii.. nasip kismet bakalimmm
İnşallah bu ay hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız canımEn son 20sinde oldu canım rastgele gidiyoruz bakalım nasipte varsa artık
Canım benim insaAllah hamisin duasi kabul olurmus banada nasip olsunİnşallah bu ay hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız canım

En iyisi gerçekten Allahım hayırlısını versin inşallah her ay daha çok yaklaşıyoruz çok şükür. Tüm isteyenlere içinde bizede bebiş versin inşallahHayırlı geceler kızlar bende eşimle konuştum hayırlısı dedik artık bidaha ki ay için çalışmalara devam :)
En iyisi gerçekten Allahım hayırlısını versin inşallah her ay daha çok yaklaşıyoruz çok şükür. Tüm isteyenlere içinde bizede bebiş versin inşallah
Hsg isi ne oldu canim asilama yaptirsan eger oncesinde hsg cektir cunku bosuna yaptirmis olursun. tup bebek dusunuyorsan tabi bisey diyemem. yas kacti canim?Bugün gittim doktora cnm muayene etti bide amh testi istedi yumurtaliklarin iyi 1.5 cm kistin var ama çikolata kisti değil dedi bu cikolata kisti tekrarlayan bişey olduğu için bir iki ay bekleyelim olmazsa aşılama yada tüp bebek yaparız dedi ben tüp bebek yaptırmak istediğimi söylucem ama inşallah gerk kalmaz ya