• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canım hayırlısı rabbimden veren de o alanda :) eşim çok iyi geldi bana konuşmaları ile sağolsun hamilelik modundan çıktım resmen o beni her türlü sevdiğini söyledi çok hoşuma gitti :) Allah razı olsun eşimden sizdende inşallah hepimize nasip eder Allahım inşallah
Cooookk mutlu oldum seni boyle daha iyi gorunce canim benim:)

Kızlar herkese iyi akşamlar. Dün doktora gittim. Adetimin 14. günüydü. Bu ay soldan yumurtladığımı, 18 mm yumurtam olduğunu, bugün yarın çatlayacağını ve rahmimin kalınlaştığını söyledi. Biz de tabii eşimle dünü değerlendirdik.

Biraz önce tuvalette uzayan yumurtlama akıntısını gördüm. Şimdi size sorum şu: Bugünü de değerlendirmeli miyiz sizce? Ya da ilişki bu akıntıyı gördükten sonra ne zaman olmalı?
Bugunu yarini o akinti bitip krem kivamina dondugu gunu bile degerlendirin canim sayida sikinti yoksa..garanti olsun.artij dr lar sık iliskiyi daha cok oneriyor

20161122_234019.webp Kizlar su ovulasyon testinden adet oncesi hamile oldugunu ogrenenler varya. benim bata 3 gun var simdi yaptim bakarmisiniz olabilirmi sizce?

B
Eki Görüntüle 1915677 Kizlar su ovulasyon testinden adet oncesi hamile oldugunu ogrenenler varya. benim bata 3 gun var simdi yaptim bakarmisiniz olabilirmi sizce?
Bide esini sperm kalitesinde sorun yoksa bugunu degerlendirmem iyi olur ama varsa gun asiri daha iyi olur diyolar..bizde var oyuzden gun asiri deniyorz

5 gün kaldı kasık agrim sag tarafta batma dışında belirgin bir belirtim yok test teklifinde bulundum kimseden ses çıkmadı ben ne zaman yapsam acaba:bicak:

5 gün kaldı kasık agrim sag tarafta batma dışında belirgin bir belirtim yok test teklifinde bulundum kimseden ses çıkmadı ben ne zaman yapsam acaba:bicak:
Benim mayis ayindaki hamillegimi ben 7 gun varken ogrenmistim:)Testte golge seklinde gormustum ikinci czgiyi kime gostersem bise yok diyolardi ama vardi:)

Evett yarina girmis bulunmaktayiz ve benim adetin 6.gunundeyiz yanii adet olmus olsaydim zamaninda bugun bitmis olcakti :))Hayirlisi ya sabirszlikla bekliyorum ya o bebis buraya gelecek yada o adet:)Her ikiside kabulum Rabbim ne verirse basim gozum ustune suphesiz hayirlisini verir.

Back
X