Amin canım benim amin insallah :) haberlerinizi bekliyorum :)Aminnn çok sağol hepimize tüm isteyenlere bebiş versin Allahım hayırlısıyla inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim amin insallah :) haberlerinizi bekliyorum :)Aminnn çok sağol hepimize tüm isteyenlere bebiş versin Allahım hayırlısıyla inşallah
Dersin randevu bulamamistm falan bende kaçırmamak icin randevusuz geldim diye sonucta seninle bir isi olmayacak ekrandan kana yönlendirmek cok bir zamanini almaz doktorun ve amin insaAllah hamilesindir canımA bak bunu bilmiyodum saol canım sıra bulmak çok zor oluyo da ondan panik yaptım pzt direk doktora çıkarım o zaman 3 yada 4. gün durumuna göre.. ki inşallah hamileyimdir gerek kalmaz ☺☺
Cook yeni sanirimkizlar beta sonucum 5.2 cikti ne kadarlik oluyo cook yeni diyolar
kizlar beta sonucum 5.2 cikti ne kadarlik oluyo cook yeni diyolar
Kizimin isminin anlami ismi efsamerhaba. Nickiniz ne guzelmis <3
Dersin randevu bulamamistm falan bende kaçırmamak icin randevusuz geldim diye sonucta seninle bir isi olmayacak ekrandan kana yönlendirmek cok bir zamanini almaz doktorun ve amin insaAllah hamilesindir canım
Aynen bide ne zaman olacağını nerden biliyor diyor benimki de biz o kadar eziyeti çekiyoruzAy kizlar bi de canımı sıkan konu esimin dr un iliski gunu vermesine sinirlenmesi.sanki tas atiyor da kolu yoruluyor .dr a mi guveniosn bana mi diyor.
Canım çok şükür iyiO onurumbenim cnm nsl gidiyor
Canım takvim gördüm nasıl sevindim hamile misin?Sağlıklı olsunda varsin gozukmesin canım acelesi yok migren falan varmiydi canım hamilelikte bas agrisi oluyormus Allah yardım etsin
Ne tasinmasi canım nerdeeee yalan oldu o is memurluk icin bekliyoruz şimdi bakalım nasipte ne varsa
İnsallah30 kasim.benide ekleyinnmmm
Ay bilmem insallah tutar canim ya
Super canim. Rabbim bagislasin sag saglim kucagina al insallah.Kizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
Amin canım benim.insallahhhhSuper canim. Rabbim bagislasin sag saglim kucagina al insallah.
Canim sen gec yumlamis olabilir misin. bekle bakalim 3-5 gun daha. devami gelmezse yani adet sokulmezse test yaparsinKızlar akıntımda pembe kan var pes koydum tertemiz 4 gördüm öğlen pes temiz hala ama 3 kere WC'ye girdim sildiğimde pecetede de cok az pembelik oldu coook az
Canim senin bi kimyasalin mi vardi. Yanlis anlama. diger topikten hatirliyorum sanki seni. ovulasyon topigiden .Amin canım benim.insallahhhh
Bir kürtaj bir kimyasalCanim senin bi kimyasalin mi vardi. Yanlis anlama. diger topikten hatirliyorum sanki seni. ovulasyon topigiden .
Son gebelikten ne kadar sonra hamile kaldin canim.Bir kürtaj bir kimyasal
Amin canim benim hepimiz icin sana da iyi geceler guzel haberlerini alalim insaAllahTamam canım çok teşekkür ederim ilgin için Rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırlısıyla..
iyi geceler