• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

A bak bunu bilmiyodum saol canım sıra bulmak çok zor oluyo da ondan panik yaptım pzt direk doktora çıkarım o zaman 3 yada 4. gün durumuna göre.. ki inşallah hamileyimdir gerek kalmaz ☺☺
Dersin randevu bulamamistm falan bende kaçırmamak icin randevusuz geldim diye sonucta seninle bir isi olmayacak ekrandan kana yönlendirmek cok bir zamanini almaz doktorun ve amin insaAllah hamilesindir canım

Dersin randevu bulamamistm falan bende kaçırmamak icin randevusuz geldim diye sonucta seninle bir isi olmayacak ekrandan kana yönlendirmek cok bir zamanini almaz doktorun ve amin insaAllah hamilesindir canım

Tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için Rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırlısıyla..
iyi geceler

Sağlıklı olsunda varsin gozukmesin canım acelesi yok migren falan varmiydi canım hamilelikte bas agrisi oluyormus Allah yardım etsin
Ne tasinmasi canım nerdeeee yalan oldu o is memurluk icin bekliyoruz şimdi bakalım nasipte ne varsa
Canım takvim gördüm nasıl sevindim hamile misin? :-)
Ay çok heyecanlandım yaa :KK200:

Back
X