• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah yükselecektir hiç düşünme kötü şeylerde hep mutlu ol pozitif düşün ben inanıyorum yükselecegine hayırlı olsun bebeşin :) Allah kucağına almayı nasip etsin darısıda bize olsun :)
Âmin canım benim inşallah dua et olur mu ne olur yükselsin

İnşallah canım güzel bir sekilde duyarız atışlarını pıt pıt :) çok heyecanlıyım :KK200:
Bende çok heyecanlıyım. Ben geçen hamilelgimde kalp atışını duyamadigim için kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden beklemek bana çok zor geliyor. Ama duyucam o sesi bu sefer inanıyorum. :dua::dua:

Bende çok heyecanlıyım. Ben geçen hamilelgimde kalp atışını duyamadigim için kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden beklemek bana çok zor geliyor. Ama duyucam o sesi bu sefer inanıyorum. :dua::dua:
Duyucaz inşallah canım güzel düşünceler gönderelim bebişimize :)

Bende hiç duymamıştım portakal suyunu.bu aylar maydanoz ve narı biliyorum en genel olarak.adaçayı faland içilmemeliymiş. bazıları ıhlamurda diyor
Canım portakal suyunu araştırdım ilk 3 ay bebeğe geçmediği için bi önemi yokmuş ama 13. Haftadan sonra portakal tuketmemeliymisiz. Bebeğin kilolu doğmasına ve seker hastalığına yol acabiliyormus. Nar i da araştırıyorum şimdi canım

Back
X