- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 39
Himmm bi arastirayim bakayım canimÖyle duydum canım ilk aylar yenmemeli diye.kanı sıvılaştırıyomuş sanırım ne adar doğru bilmiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himmm bi arastirayim bakayım canimÖyle duydum canım ilk aylar yenmemeli diye.kanı sıvılaştırıyomuş sanırım ne adar doğru bilmiyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Hadi inşallah canım. Hayırlısı neyse o olsunAmin canım benim insaAllah oyle olur kasığımin sag tarafinda batma vardi 3 aydir nerdeyse iki gündür kesildi simdi ortalarda hissediyorum gerilme seklinde bakalım 1 gün kaldi teste
İnşallah canım güzel bir sekilde duyarız atışlarını pıt pıt :) çok heyecanlıyımHiç bilmiyorum valla canım. Ama çok zorlamadigin sürece sıkıntı olmaz herhalde. Bana da haber ver canım kalp atışını duyunca
Bende olmadı canım. Herkeste olmuyorKızlar bu yerlesme kanaması herkeste oldu mu ? Bilgilendirirmjsiniz
İnşallah kuzum hamile duası kabul olurmuş dua et olur mu yğkselsinİ
İçini ferah tut canım yükselir Allahın izniyle.erken yaptıgn için düşün çıkmıştır ve çok yeni olduğu için .güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Âmin canım benim inşallah dua et olur mu ne olur yükselsinİnşallah yükselecektir hiç düşünme kötü şeylerde hep mutlu ol pozitif düşün ben inanıyorum yükselecegine hayırlı olsun bebeşin :) Allah kucağına almayı nasip etsin darısıda bize olsun :)
Bende çok heyecanlıyım. Ben geçen hamilelgimde kalp atışını duyamadigim için kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden beklemek bana çok zor geliyor. Ama duyucam o sesi bu sefer inanıyorum.İnşallah canım güzel bir sekilde duyarız atışlarını pıt pıt :) çok heyecanlıyım![]()

Dualarımız hep sizinle canım hep ediyorum burdakilere Rabbim kabul etsn.iki gün sonrabekliyorz güpgüzel haber :)İnşallah kuzum hamile duası kabul olurmuş dua et olur mu yğkselsin
Duyucaz inşallah canım güzel düşünceler gönderelim bebişimize :)Bende çok heyecanlıyım. Ben geçen hamilelgimde kalp atışını duyamadigim için kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden beklemek bana çok zor geliyor. Ama duyucam o sesi bu sefer inanıyorum.![]()
Ayyy canım ya sağlıkla duy inşallah kalp sesini Allahım bizlerede nasip etsin inşallahhhİnşallah canım güzel bir sekilde duyarız atışlarını pıt pıt :) çok heyecanlıyım![]()
Canım yarın yaptırsam değişme olmaz dimi ayın 28 İ mi yaptırayım yoksa 30 u muDualarımız hep sizinle canım hep ediyorum burdakilere Rabbim kabul etsn.iki gün sonrabekliyorz güpgüzel haber :)
Canım iki günde bir iki katı yada %60 yükselmesi gerekiyor bugün yaptırdıysan pazartesi yaptır .değişme oluyodur ama daha stres olursn içini ferah tut yükselicek inşallahCanım yarın yaptırsam değişme olmaz dimi ayın 28 İ mi yaptırayım yoksa 30 u mu
Canıım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz .herkese nasip etsn rabbim dualarımızdasnz hepAyyy canım ya sağlıkla duy inşallah kalp sesini Allahım bizlerede nasip etsin inşallahhh
Evet canım duyucaz inşallahDuyucaz inşallah canım güzel düşünceler gönderelim bebişimize :)

Diğer testlere de baktılar mi ?gaziemirdeyim canim
Canım portakal suyunu araştırdım ilk 3 ay bebeğe geçmediği için bi önemi yokmuş ama 13. Haftadan sonra portakal tuketmemeliymisiz. Bebeğin kilolu doğmasına ve seker hastalığına yol acabiliyormus. Nar i da araştırıyorum şimdi canımBende hiç duymamıştım portakal suyunu.bu aylar maydanoz ve narı biliyorum en genel olarak.adaçayı faland içilmemeliymiş. bazıları ıhlamurda diyor
Canimmm ne zaman yapacaksin bende cok merak ediyorum. Bende bebis yok umudum yok ama insalllaaaaahhh sende vardir morsevdaaamm:))Pariskizim
Bende testimi aldım aksam testimi belirtilerim hice yakın olsada bakalım sonuc ne cikacak hakkımızda hayirlisi