• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler

Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dediğin belirtiler adet gecikmesiyle birlikte mi başladı?
Sagol canim gecikmeden once basladi aslinda. Aksam ustu acik renkte bir iki damla kanamam oldu ama kahverengi lekelenme basladi galiba ters gidiyo biseyler :KK43:
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dediğin belirtiler adet gecikmesiyle birlikte mi başladı?

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler
Küçük bir ihtimal var canm çünkü ilişki sırasında da zevkten sıvı gelir o sıvı bile hamile kalmaya yetermiş bu doktorun kendi açıklaması kafamdan demiyorum

Uhhh bak simdi umutlandim canimm 6. Gunde silik cikmis seninde bekliyim bari ben benim bat bugun. Tek iliskiylemi bebis geldi peki ?
Yok tek ilişkiyle olmadı tabi :KK48: 10.günden itibaren başladık 23.güne kadar gün aşırı ilişki oldu. Arada 2 gün ara verdik. Allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

lutfen dinleyin bisey soylicem:KK43: bugun kan gahlili yaptrdm 7.2 cikti dedi doktor kanamam var dedim yapabilcek bsy yok dedi ozel hastaneye gittim kanamam damla damlaydi. sonra eve geldim birde kanama ve parcalar basladi kadin dogum devlet hastenesinin. aciline gittim sonucu gosterdim alttan muane etti kanamam var diyince. bide ozeldeki doktor ustten bakti ve dis gebelik olabilir dedi. acildeki ise tuplerin yumurtalarin tertemiz oyle bisey yok dedi daha bebek yok bile tuplerde dedi 24 saat olmus hamile kalali dedi. sizce degerlerim yukselirmi bu kadar kan niye geliyo:(

Merhaba kizlar. Sanirim adet olucam gunduz kahverengi akintim gelmis afedersiniz sumuksu kivamda henuz kirmiziyi gormedim ama karnimiin alt kisminda normalden daha hafif sancilarim var ara ara.. Bugun gecikmemin 4.gunuydu :(

gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim butun ailem hastaneye toplandi esim ablam annem enistem abim onlara bebek yok diyebilmek cok zordu ayni swyi bi daha kaldiramam yikilirim dedim yasadim simdi hic umudum yok artik her gebeligim kimyasal olcak gbi dusunuyorum. doktor dedi ki duauk falan yapmiyosun cocuk yok cunku dedi normal hamilelrin rahim duvari 3 yada4 cm olurmus benim 1 cmdi. 2 gun sonra bir daha kan vericem durup durup agliyorum yukselirmi benimle kalirmi bebegim diye ama oda brakicak beni biliyorum:(

lutfen dinleyin bisey soylicem:KK43: bugun kan gahlili yaptrdm 7.2 cikti dedi doktor kanamam var dedim yapabilcek bsy yok dedi ozel hastaneye gittim kanamam damla damlaydi. sonra eve geldim birde kanama ve parcalar basladi kadin dogum devlet hastenesinin. aciline gittim sonucu gosterdim alttan muane etti kanamam var diyince. bide ozeldeki doktor ustten bakti ve dis gebelik olabilir dedi. acildeki ise tuplerin yumurtalarin tertemiz oyle bisey yok dedi daha bebek yok bile tuplerde dedi 24 saat olmus hamile kalali dedi. sizce degerlerim yukselirmi bu kadar kan niye geliyo:KK43:
Hiç bir bilgim yok canım ama bu durumlarda iğne falan yapıyorlar diye duymuştum. İnşallah meleğin sana sımsıkı tutunsun. Sağlıkla kucağına al inşallah :dua:

insallah hemen progeston aldim ictim brakmasin beni diye ama kanamam cok aglamaktan mahvoldum bide ailemin akil vermesi daha yasin genc demesi hamile olan ablamin niye takiyosunki bi daha olur demesi insanlara konusmak ne kadar kolay degilmi halbuki yasamayan bilmez:(

Canım portakal suyunu araştırdım ilk 3 ay bebeğe geçmediği için bi önemi yokmuş ama 13. Haftadan sonra portakal tuketmemeliymisiz. Bebeğin kilolu doğmasına ve seker hastalığına yol acabiliyormus. Nar i da araştırıyorum şimdi canım
Asırıya kaçmadıkca zararı olmuyomuş ama yinede tedbiralalım :)) bide kivide çok kalsiyum varmış canım kivide yemeye çalış

Hala kirmiziyi gormedigime gore bu kahverengi akinti yerlesme olabilirmi? Genelde adet zamani oluyo diye biliyorum gecikmeden sonra olabilirmi bu?

Back
X