• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

insallah hemen progeston aldim ictim brakmasin beni diye ama kanamam cok aglamaktan mahvoldum bide ailemin akil vermesi daha yasin genc demesi hamile olan ablamin niye takiyosunki bi daha olur demesi insanlara konusmak ne kadar kolay degilmi halbuki yasamayan bilmez:KK43:
Üzülme sen hemen yat dinlen. Burda bir arkadaş vardı. Onun da çok kanaması oldu. Çok şükür bebişi tutundu anneciğine. Senin de tutunacak inşallah. Yorma kendini dinlen biraz

gecen ayda kimyasal gebelik gecirdim butun ailem hastaneye toplandi esim ablam annem enistem abim onlara bebek yok diyebilmek cok zordu ayni swyi bi daha kaldiramam yikilirim dedim yasadim simdi hic umudum yok artik her gebeligim kimyasal olcak gbi dusunuyorum. doktor dedi ki duauk falan yapmiyosun cocuk yok cunku dedi normal hamilelrin rahim duvari 3 yada4 cm olurmus benim 1 cmdi. 2 gun sonra bir daha kan vericem durup durup agliyorum yukselirmi benimle kalirmi bebegim diye ama oda brakicak beni biliyorum:KK43:
canım gerçekten belkide biz ne dersek diyelim insan kendi duygularını yaşıyor ve kendi iç çatışmasına giriyor.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Kızlar lütfen cevaaaapp :KK43: adetime 4 gün var çarşamba günü doktora gittim rahimimde kanlar var dedi ilişki yok dedi istirahat edeceksin dedi ama unutlama bu bebeğe de dönüşebilir adette olabilir dedi. Sizce bilgisi olan varsa yazsın geçen ayda 13 gün gecikti ? Ve çok akintim var

Kasiklarim sisti iyice ve gerildi gaz sancim var birde:bicak:

Back
X