• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ben berbat durumdayim kanamam var adet gibi kan degerlerim dusuk kimyasal gebelik yine :KK43:
Canım üzme Kendini. İnan seni çok iyi anlıyorum. Ama üzülmek elinde değil onuda biliyorum.
Sana nacizane tavsiyem bir dahaki gebeliğini güvendiğin düzgün bilgi alabileceğin bir dr. Kontrolünde planlaman. Çünkü Bu olayı çok normal görüyorlar hatta bazı dr. lar bütün suç erken den yaptığımız tahlillere bile atıyorlar.
Ben de yaşadığım için inan bir cok Dr. konustum bu konuyu yasın 30 altı ve 3 den az olduysa hiç önemsemiyorlar.
Ben araştırmalar sonucunda yapılması gereken Testlerin aşağıdaki gibi olduğunu öğrendim.
1. Hormon testleri
2. Kan pıhtılaşması testleri (Normal çıktı benim)
3. Kan uyuşmazlığı (bizde var)
4.En sonuncusu ki en sinir bozucusu Genetik testler. Bu çok pahalı ve zahmetli. Öncesinde Eşinin Sperm kalitesi için test yapıyorlar süphelenirseler Genetik teste bakıyorlar. Biz yaptırmadık. İhtimal varmek istemediğimden birazda.

Kızlar lütfen cevaaaapp :KK43: adetime 4 gün var çarşamba günü doktora gittim rahimimde kanlar var dedi ilişki yok dedi istirahat edeceksin dedi ama unutlama bu bebeğe de dönüşebilir adette olabilir dedi. Sizce bilgisi olan varsa yazsın geçen ayda 13 gün gecikti ? Ve çok akintim var

Canım Adetine 4 gün var demişsin buda yaklaşık Yumurtanın rahime tutunma zamanına denk geliyor. Bu yüzden doktorun emin konuşamamıştır. En doğrusu dediğini yapıp dinlenmek ve zamana bakıp görmek. Dua et canım sağlıklı bir gebelik olması için... Üzüntüyle kendini yıpratma rahat olman bebeğin için daha iyi olacaktır. İçi ferah tut inşallah güzel haberlerini verirssin bize

günaydın kızlar friendly8584 pariskizim testlerinizin negatif çıkmasına çok üzüldüm ben cumartesi günü eczaneden test almayı unuttum kızlar sabah test yapamadım şimdi de iş yerindeyim açıkçası korkuyorum umudumda yok :KK43:
Bat seninde bizimlemiydi daha var beklemedeyim hemen umutsuzluğa kapılmayalım. Birde döllenme toplamda 12 gün diyorlar benim bugün 11 gün oldu hayırlısı bakalım

Babies16 Babies16 bugun test gunumuzdu negatif... bu ay klomen kullanicam nasipse insallah aralikta olur. sen nasilsin yumurtlama donemin geldi mi?
Hayrlisi olsun canim..mensim dün gece bitti ..daha var 10 15 gun.35 gunde bir oluyrm ben 2 3 aydir hep 2 3 gun gecikiyor artik ona gore hesapladim yeni bat i.ama bu 12. ayimiz.tedavisiz olmiycak sanirim

Kızlar bebeğim annesine tutunma kararı aldı sanırım testler nasıl koyulaştı bakar mısnız☺️☺️

Eklentiler

• IMG_1428.webp
    IMG_1428.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 82
Back
X