Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ondan suphelendim calismala basladm ama iliskiden sonra hemen kalkmam gerekdi insallah olmusdurCanim akinti durumumu hatirlamiyorum adetim zamaninda bitmisti sanirim. acaba erken mi yumurtlayacaksin calismalara baslayin bence.
Canım üzme Kendini. İnan seni çok iyi anlıyorum. Ama üzülmek elinde değil onuda biliyorum.ben berbat durumdayim kanamam var adet gibi kan degerlerim dusuk kimyasal gebelik yine![]()
Kızlar lütfen cevaaaappadetime 4 gün var çarşamba günü doktora gittim rahimimde kanlar var dedi ilişki yok dedi istirahat edeceksin dedi ama unutlama bu bebeğe de dönüşebilir adette olabilir dedi. Sizce bilgisi olan varsa yazsın geçen ayda 13 gün gecikti ? Ve çok akintim var
Bat seninde bizimlemiydi daha var beklemedeyim hemen umutsuzluğa kapılmayalım. Birde döllenme toplamda 12 gün diyorlar benim bugün 11 gün oldu hayırlısı bakalımgünaydın kızlar friendly8584 pariskizim testlerinizin negatif çıkmasına çok üzüldüm ben cumartesi günü eczaneden test almayı unuttum kızlar sabah test yapamadım şimdi de iş yerindeyim açıkçası korkuyorum umudumda yok![]()
Hayrlisi olsun canim..mensim dün gece bitti ..daha var 10 15 gun.35 gunde bir oluyrm ben 2 3 aydir hep 2 3 gun gecikiyor artik ona gore hesapladim yeni bat i.ama bu 12. ayimiz.tedavisiz olmiycak sanirimBabies16 bugun test gunumuzdu negatif... bu ay klomen kullanicam nasipse insallah aralikta olur. sen nasilsin yumurtlama donemin geldi mi?
Adetim 7gun gecti bugun 2kere test yaptim silikte olsa cikti 2.çizgi bugün kan verdim yarin çıkacak hepimiz icin hayirlisi olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2017 bize ugurlu gelsin hepimiz hamiş girelim
Amin canım testini atsana
Kan verdin mi canimKızlar bebeğim annesine tutunma kararı aldı sanırım testler nasıl koyulaştı bakar mısnız![]()
rabbim bizede nasip etsinnnnn. inşallah öyle görünüyor :)Kızlar bebeğim annesine tutunma kararı aldı sanırım testler nasıl koyulaştı bakar mısnız![]()
tebrik ederimm canım, kan ver hemenn :))Kızlar bebeğim annesine tutunma kararı aldı sanırım testler nasıl koyulaştı bakar mısnız![]()
Canım 2 gün önce verdim 4. 65 çıktı tekrar ayın 2 sine kadar bekleyeceğim nasipse o zaman hem ultrasona da girerim ama testte çıktığına göre değer yükselmişKan verdin mi canim
Canım ayın 2 si vericem 2 gün önce 4.65 çıktı inşallah kimyasal değildir çünkü değer baya düşüktü o zamantebrik ederimm canım, kan ver hemenn :))
Aminnnn canım benim inşallah rabbim nasip etsinrabbim bizede nasip etsinnnnn. inşallah öyle görünüyor :)