2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sabret canım, çok az kalmış evet hatırlıyorum senin adet erken olmuştu geçen seferde. bu sefer inşallah gebelik olur.
Bariz sabırsızlığımız yüzünden geriliyoruz. Uzaklaşsak konudan biraz kafayı dağıtsak hayat o kadar hızlıki... o zamanlar birden geçecek...
İnşallah canım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun. Umarım vardır umarım yerleşme ağrısıdır bunlar.

Kızlar ilişki günlük mü yoksa 2 günde bir mi yaşanırsa daha iyi olur nasıl kolay şekilde Hamile kalınabilir?? Birde bişey daha sormak istiyorum soğan kürü mü incir kürü mü daha iyi olur pco var :( şuan reglym o yüzden bitince ona göre yol izlcm

Kızlar ilişki günlük mü yoksa 2 günde bir mi yaşanırsa daha iyi olur nasıl kolay şekilde Hamile kalınabilir?? Birde bişey daha sormak istiyorum soğan kürü mü incir kürü mü daha iyi olur pco var :KK43: şuan reglym o yüzden bitince ona göre yol izlcm
Bence gün aşırı yada maksimum 2 gün ara verip ilişki olmalı. Ama 10 ile 20.günler arası gün aşırı olmalı diye düşünüyorum. Yumurtlama olma ihtimali yüksek çünkü

kızlar size bişey söylicem ama gülmeyin. Testi kaydedip koyulaştırınca bi çizgi daha beliriyor gibi oluyor galiba ama bilemiyorum sınırları zorluyor da olabilirim:oops:

İşte burdaki minnacık gördüğüm şey benim umudum:dua::KK22:

Eklentiler

• ek1.webp
    ek1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar selam bu topigi gezinirken şans eseri buldum:) super anneler 2017 topigindeyim.
Yaşım 32 Ankara da ikamet ediyorum 30 ocak 2015 doğumlu bir oglum var.ikinci hamileligimi eylul ekim gibi düşünüyorum ki araları 3.5 yaş olur oğlumun aklı erer iyi olur..insanoğlu degisik istiyor banada dua edin insallAh ikinci kizim olur
Kız bebek için neler yapayım tavsiye ve onerileriniz neler..geçen ay ovu testi aldim.11 kasım sat im..11 aralikda olmam gerekirdi fakat rötarlı hastalancam sanırım :( hamile değilim sabah test yaptım.tamamen stresten gelmedi birkaç gündür bazı sebeplerden dolayı stresliyim
Şimdiden tsk ederim.herkesin kalbine gore olsun inş

Yaa cok moralim bozuk canim pazar gunune kadar degerlendirdik de iki gundur agir gribim ne yapcam bilmiyorumm ilac da almak istemiyorum nolur nolmaz diye bu haftada onemliydi :KK43: sende durumlar nasil
sasiracaksn ama tamamen ayni durumdayiz barser
Agir bir gribal enfeksiyon geciriyorm sesim bile hiriltili doktora gtsem antibiyotik yazacak,bu yuzden gtmek istemiyorm cumadan beri durum boyle... Guzelce dinlenmeye calis, c vitamini takviyesi al. Bitki caylari al ihlamur vs

böylede çok yakınlaşınca inceeee bi çizgi var canım inşallah kanda da çıkar benim 4 tane vardı böylesi hatta biraz daha belirgindi ilk kez silik çizgi görmüştüm ama kanda 0.5 çıktı
o yüzden çok aldırma canım git hemen kanda baktır insan kendini çok kaptırıyor ister istemez hamilelik psikolojisine giriyor insan

sasiracaksn ama tamamen ayni durumdayiz barser
Agir bir gribal enfeksiyon geciriyorm sesim bile hiriltili doktora gtsem antibiyotik yazacak,bu yuzden gtmek istemiyorm cumadan beri durum boyle... Guzelce dinlenmeye calis, c vitamini takviyesi al. Bitki caylari al ihlamur vs
Cok gecmis olsun canim valla portakal greyfurt kivi hem yiyorum hem sularini iciyorum migrende var bende isin kotusu tuttumu daha beter oluyorum cigerleri usutmusum fena halde rahatlatmak icin sey yapiyorum vicks vardir mentollu krem annem cocukken cok kullanirdi bende gogsume sirtima surup havlu koyuyorum yatarkende ayaklarima surup corap geciriyorum ilac kadar olmasada rahatlatiyo tavsiye ederim zarari yokmus netten baktim bende hayirlisi olsun bizim icin insallah

Back
X