2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oldu mu olacak mi derken herşey belirti gibi geliyor :KK66: ben belirti olarak düşünmüyorum canım klomen ve iğne hormonunun etkileri bunlar vücud başta şok geciriyor ne verdiler bana diye :))

Bak yalnızsin da susturma kendini :KK66: yok takmiyacam falan deme bunu derken bile takiyorsun demektir o yuzden içinden nasıl geliyorsa öyle davran :))

Şimdi sana cevap yazarken bile reklam var sitede bebek resmi ne yapiim ben :)
Zaten o reklamlar beni gıcık ediyo :)) eşim görüyo bebekle ilgili şeylere bakıyorum sanıyo. Yok kız valla ayaklarım iki gündür çok üşüyo sıcak su torbasıyla yatıp kalkıyorum bence üşüttüm ondan idrara çıkıyorum. Belirti aramak mııı ben geçen ay aldım ağzımın payını :) bakalım yarın dananın kuyruğunu koparacam :)) senin bu ilk iğnen mi canım

Zaten o reklamlar beni gıcık ediyo :)) eşim görüyo bebekle ilgili şeylere bakıyorum sanıyo. Yok kız valla ayaklarım iki gündür çok üşüyo sıcak su torbasıyla yatıp kalkıyorum bence üşüttüm ondan idrara çıkıyorum. Belirti aramak mııı ben geçen ay aldım ağzımın payını :) bakalım yarın dananın kuyruğunu koparacam :)) senin bu ilk iğnen mi canım

Klomen ve catlatma iğne tedavisine martta başladım mart,nisan,mayıs 3.ayda tutturmustum 1.düşuk-kürtaj-bekleme. eylülde klomen kullandim sadece oda tutmuştu 2.düşük. Şimdi beklemeden sonraki ilk ayım :)) kan pihtilasmasi var bende cepte.
nevsehirde nasıl soğuk hastalanmasam iyi :) sıcak tutmaya çalışıyorum kombiyle nasil isinacaksam.

Çift çizgi silik vs çıkarsa iğnenin etkisi halen devam ediyor'a yoracaz :)) ve bu beni mutlu edecek. İğneyi valla boşa kullandım diyorum hiç kasık ağrısı vs yapmaz mı ya. Geçen ay iğne olmadığı halde sancıdan geberen ben, bu ay tık yok :) haaa tek çizgi çıkarsa napcaz bide o var dimi. O zaman gebelik testi bile yapmam adetimi beklerim :))
Bi bakmissin bu ay yasamadigin o belirtiler bebistir ki cnm insallah oyledr insallah

Hadi sabah hayirli haberlerle gel bebegim opuldun dua edicm bu gece sana benm olmadi sizin olsunki yuzum gulsun insallah kendm kadar mutlu olurum

Hadi sabah hayirli haberlerle gel bebegim opuldun dua edicm bu gece sana benm olmadi sizin olsunki yuzum gulsun insallah kendm kadar mutlu olurum
Ayy Allah razı olsun canım benim o güzel yüreğine Rabbim hüzün değdirmesin benim hemen olmasada olur dualarımda hep diyorum aylarca yıllarca bekleyenlere ver diye. Burda bakıyorum artık doktora gide gele uzman olmuşlar Rabbim size inşallah nasip etsin. Tabi zamanımız varsada sabır versin. Çok teşekkür ederim kuzucum

Klomen ve catlatma iğne tedavisine martta başladım mart,nisan,mayıs 3.ayda tutturmustum 1.düşuk-kürtaj-bekleme. eylülde klomen kullandim sadece oda tutmuştu 2.düşük. Şimdi beklemeden sonraki ilk ayım :)) kan pihtilasmasi var bende cepte.
nevsehirde nasıl soğuk hastalanmasam iyi :) sıcak tutmaya çalışıyorum kombiyle nasil isinacaksam.
Torba yoksa pet şişeye koy sıcak suyu. Aman kendini üşütme bide enfeksiyon vs onlarla uğraşmayalım. Bizim evde kombi ısıtmıyo fazla. Kendini koru gerekirse pekmez falan iç sıcak tutsun canım

Torba yoksa pet şişeye koy sıcak suyu. Aman kendini üşütme bide enfeksiyon vs onlarla uğraşmayalım. Bizim evde kombi ısıtmıyo fazla. Kendini koru gerekirse pekmez falan iç sıcak tutsun canım
2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?

35+4 gebeyim. Bende iki gündür çok çok afedersiniz sarımtırak sümüksü balgam gibi bir akıntı geliyor. Yani normal mi bilemedim. Nişan falan illa kanlı mi olması lazım. Akıntı gelince altimda ıslaklık hissediyorum. Gidip bakıyorum o akıntı. 2 gündür çok yoğun . Gündüz 3-4 kere geliyor ve kendini hissettiriyor. Lütfen yardımcı olun normal mi yoksa nişan falan mı???

Back
X