2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

arkadaşlar bende dün kan testi yaptırdım ama doktora gitmedim sizce nezaman gitmeliyim ?
Gozunaydin tekrardan canim. Kese 2000-3000lerde gorunur. Carsamba ya da persembe gittiginde keseyi gorursun diye dusunuyorum. Yok ben daha gec gidicem dersen duzenli hcg artis kontrolu icin ilk hcg dun baktirdin yarinda hcg baktirmani oneririm.

Ayy ne güzel. Maşallah süphanallah ♡♡♡ kendiliğinden mi oldu ilaçla tedavi vs mi canım? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Tek yumurta ikizi mi? Şimdiden belli olurmu ki bilmiyorum hiç

Kendiliğinden oldu canım, sülalede (anne tarafinda) ikiz de yok, ben o şaşkınlıkla tek yumurta mi çift mi doktora sormayı unuttum ama iki ayrı kesedeydi bebekler, büyük ihtimalle çift yumurta. Çok değişik bir duygu, tekmeleri şimdiden merak ediyorum.

Belirti olarak da şunu söyleyeyim acayip derecede susuyordum. Gece dilim damagim kuruyordu. Hormonlar ani ve aşırı yukseldiginden çok korkunç kabuslar görüyordum gebeliğin başında.

Yuppppiiii :) tescillenmis oldu boylellikle :) Tebrik ederim canim benim, saglikla al kucagina :KK66: ne zaman gitmen gerektigi konusinda hic fikrim yok tatlim ya.

canımm benimm inşallah hla inanmamakta ısrarlıyım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en tezz vakitte inşallah burdaki tüm herkeze dua ediyorum edicem ancak yaşayan anlar birbirini.

Allah gönlüne göre sağlıcakla kucağına versin kaç haftalık dün kontrole gittim hastanede ikiz dedi başka yere gönderdi orasida tek dedi doktor sen hiç büyük çocuk dogurdunmu dedi sasdim ninem sabah pekmez ile elma suyunu karıştırıp ic dedi iciyip su yerinede kaysı ile üzüm hoşafı iciyon dedi güldü Ne varsa eskilerde var dedi bugün sordum pekmez demir ve kana iyi gelirmiş üzüm ila kaysı suyuda kabızlığı önler kese yi buyturmus
Canım seninkini sanırım kese büyüklüğünden tek yumurta ikizi zannetmisler. Ama benimkiler ayrı kesede iki ayrı bebekti, ben de gördüm, doktor ayrı ayrı kalp atışlarıni dinletti, fotosunu da verdi. Karından ultrasonla 7+4 günlüktu canım.

Gozunaydin tekrardan canim. Kese 2000-3000lerde gorunur. Carsamba ya da persembe gittiginde keseyi gorursun diye dusunuyorum. Yok ben daha gec gidicem dersen duzenli hcg artis kontrolu icin ilk hcg dun baktirdin yarinda hcg baktirmani oneririm.

anladım canım benim çok teşekkürler kafam çok karışıktı inan allah razı olsun evet bende öyle yapayım içim rahat etsin perşembede kontrole giderim artık.

anladım canım benim çok teşekkürler kafam çok karışıktı inan allah razı olsun evet bende öyle yapayım içim rahat etsin perşembede kontrole giderim artık.
Masallah canm bnm size masallah Rabbim hep korusun suzi gozun aydn

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın insallah perşembe git Dr a erken gitmenin hiç bi faydası olmayacak sana ama yine de sen bilirsin

bende sizlere danışmak istedim erken gidip moralimi bozmak istemiyorum perşembe giicem inşallah o arada bi kere daha kan testi yaptırammı sence?

Back
X