2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sana yeni ay yeni umut Allah hayırlısını versin kür yapacak mısın yoksa bırakacan mı öylece
Allah razi olsun canım. Kararsız kaldım. Adetin 5. Günü sayılır bugün salı akşamı başlamıştı. İncir 3. Günü başlıyor bir aklım iki ay uygulama tavsiyesini yap belki şu tembelliğe deva olur diyor. Bir aklım bu ay oluruna bırak gelecek ay başka diyor.

Ben de test yaptim negatif 3 gun sonra regl olacagim demek ki. Yine moralim cok bozuldu. Uyuyacagim sanirim.
benimde bat yarın ama sinyalı verdi geliyor hastalığım bu ayda olmadı :( :( çarşambaya yine randevu aldım offf offfffff allahıma hata gelmesin ama çok üzüluyorum :( :( :(

benimde bat yarın ama sinyalı verdi geliyor hastalığım bu ayda olmadı :KK43: :KK43: çarşambaya yine randevu aldım offf offfffff allahıma hata gelmesin ama çok üzüluyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Agri mi basladi leke mi var? Ben de gelen giden yok henuz ama 3 gun varken kan testi yaptirdim bhcg 2.0 cikti ben hamile degilim bence. Suan icin gelen giden yok goguslerim aciyo 5 gündür olan karin agrisi devam ediyor. Benim de bat yarin.

Bu sonuç pozitif değil mi Kızlar ablam korunduğu halde sanırı. Hamile, çok tuhaf ki ayda bir kere bile olmuyordu diyor anlamadım nasıl oldu falan. Sonucu paylaşıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 57
Benmde adet günüm 24 gibi ayın ama adet olacak gibi kasığım ve karnımda olanlar üşümeden dolayı ilk kez sadece çikolata istemiyor canım onun dışında aynı adet olacak gibiyim güzel haberler alalım inşallah

Resim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarım @friendlyfriendly @SUU @Nisaberatim Htckbrysl Htckbrysl

Yaa canım ben anlattım sana şimdi iğnenin etkisi geçmiş demektir. Beta hcg yeniden artar inşallah rabbim nasip etsin güzelim herşey olur sakin moralini bozma lütfen.

Agri mi basladi leke mi var? Ben de gelen giden yok henuz ama 3 gun varken kan testi yaptirdim bhcg 2.0 cikti ben hamile degilim bence. Suan icin gelen giden yok goguslerim aciyo 5 gündür olan karin agrisi devam ediyor. Benim de bat yarin.
benimde 2 ay önce adet günü 5 çıkmıştı ertesi gün oldum bugün lekelenme başladı ama kırmızı tabıkı 26 gün 1 damla 27 günde oluyorum her ay aynıııııı

Allah razi olsun canım. Kararsız kaldım. Adetin 5. Günü sayılır bugün salı akşamı başlamıştı. İncir 3. Günü başlıyor bir aklım iki ay uygulama tavsiyesini yap belki şu tembelliğe deva olur diyor. Bir aklım bu ay oluruna bırak gelecek ay başka diyor.
Bence geç olmadan başla belki verilen olur yumurya geliştirici özelliğiyle biliniyo zaten ama eğer Yoruldum bir ay dinleneyim herşeyden uzak diyosan sen bilirsin insan kendine bişey uygulandığında daha çok sonuç olacak mı diye bekliyo meraklanıyo zaten.bir ay çabuk geçer inşallah

Agri mi basladi leke mi var? Ben de gelen giden yok henuz ama 3 gun varken kan testi yaptirdim bhcg 2.0 cikti ben hamilr degilim bence. Suan icin gelen giden yok goguslerim aciyo 5 gündür olan karin agrisi devam ediyor.
benimde 2 ay önce adet günü 5 çıkmıştı ertesi gün oldum bugün lekelenme başladı ama kırmızı tabıkı 26 gün 1 damla 27 günde oluyorum her ay aynıııııı
Demek ki o zaman bebek tutunamadi o yuzden regl oldun sen. Olsun guzelim demekki bir zamani var beklemekten baska caremiz yok. Bende de bebek yoksa biran once olurum inşallah bu sekilde cok geriliyorum :(

Bence geç olmadan başla belki verilen olur yumurya geliştirici özelliğiyle biliniyo zaten ama eğer Yoruldum bir ay dinleneyim herşeyden uzak diyosan sen bilirsin insan kendine bişey uygulandığında daha çok sonuç olacak mı diye bekliyo meraklanıyo zaten.bir ay çabuk geçer inşallah
Aslında değerlendirmek istiyorum ama çatlama sorunu var diye havuç kürü de yapmak lazım onun nasıl yapıldığı her yerde ayrı yazıyor süresi miktarı emin olamadım bakınıyorum hâlâ bakalım inşallah vesile olur. Belki de oruç var tutmam gereken onu yaparım bu ay kafa dinlerim eşimle konuşamadım kendi başına verilecek karar değil doktora git demişti ama konuşamadık bir türlü

Demek ki o zaman bebek tutunamadi o yuzden regl oldun sen. Olsun guzelim demekki bir zamani var beklemekten baska caremiz yok. Bende de bebek yoksa biran once olurum inşallah bu sekilde cok geriliyorum :KK43:
aynen canım bekliyoruz büyük umutla :( daha 17 gün önce rahim filmi çektirdim çok fazla değerlendirememiştik bu ayı bakalım benımde eşimin de sonuçları temiz bu ay ovilasyonla takıp edicem nasip belki doktor bu ay aşılama catlatma iğnesi falan verir :(

aynen canım bekliyoruz büyük umutla :KK43: daha 17 gün önce rahim filmi çektirdim çok fazla değerlendirememiştik bu ayı bakalım benımde eşimin de sonuçları temiz bu ay ovilasyonla takıp edicem nasip belki doktor bu ay aşılama catlatma iğnesi falan verir :KK43:
Insallah tez zamanda kavusursun bebegine rahmin filmi cektirdikten sonra 3 ay icinde bebek olma ihtimali cok yuksek diyor doktorlar. Hadi bakalim umidimizi yitirmek yok o bebek önünde sonunda gelecek Rabbimin izniyle :)

Insallah tez zamanda kavusursun bebegine rahmin filmi cektirdikten sonra 3 ay icinde bebek olma ihtimali cok yuksek diyor doktorlar. Hadi bakalim umidimizi yitirmek yok o bebek önünde sonunda gelecek Rabbimin izniyle :)
inşallahh canım arkadasım 3 sonra hamıle kaldı rabbim hepimize nasip etsin inşallah :cry::KK61:

slm canım bata 3 gün kala 2.0 belki artabilir
inşallah hamilesindir

Merhaba herkese , bende 5 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendim.Öncellikle allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı ve isteyen herkese de nasip etsin inş .Bir sorum olucak hcg değerim adetten 3 gün önce 196 cıkmıstı ve bugun ( adet olacagım tarih ) 894 cıktı.Bu kadar fazla artış normal mi bir bilginiz var mı ?

Back
X