2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım seninkini sanırım kese büyüklüğünden tek yumurta ikizi zannetmisler. Ama benimkiler ayrı kesede iki ayrı bebekti, ben de gördüm, doktor ayrı ayrı kalp atışlarıni dinletti, fotosunu da verdi. Karından ultrasonla 7+4 günlüktu canım.
Sıkıntın yok demi akşam karnım cog ağrıdı sisti uyumusum sabah bulantı vardı kustum biraz acildim karın ağrısı normalmi

canımm benimm inşallah hla inanmamakta ısrarlıyım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en tezz vakitte inşallah burdaki tüm herkeze dua ediyorum edicem ancak yaşayan anlar birbirini.
Başta benim de öyle olmuştu canım inanmakta zorluk çekiyordum hayırlı olsun inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi

Karnım dün gece çok ağrıdı eşim goturyum diyo usuttummu ki gidiyimmi doktora sabah kustum
Geçmiş olsun canîm . Ayaklarının altına vicks sür çorap giy , birde sırtına vicks sür gögsüne sürme sakın doktorlar hem gögüse hem sırya viks sürmek doğru degil diyor mentollü oldugu zarar veriyormuş.

Kizlar karnimda degisik biseyler oluyor gibi yanlara sanci geliyor gidiyor acaba yumurtalrm yenimi catliyor :/

Kizlar karnimda degisik biseyler oluyor gibi yanlara sanci geliyor gidiyor acaba yumurtalrm yenimi catliyor :/

Hayırlısı canım. İnşallah olur. Bekleyelim beraber. Benim bat karışık walla yine ne gün olur bilmem her ay iki gün ileri atıyor diye düşünürsem ki bu ortalama 15 ocak olacak galiba. Hayırlısı artık. Bakalım bu ay da böyle deneyeceğiz gelecek ay gider mıyım doktora henüz düşünemiyorum

Sana yeni ay yeni umut Allah hayırlısını versin kür yapacak mısın yoksa bırakacan mı öylece

Bat günü dündü... Dün adet sancıma ilaveten, kasıklarımdan bacaklarıma yayılan bi agrı vardı. Ara ara da sırtım agrıyodu... Bugün karın agrım geçti sadece kasıklarım agrıyo. Bi yanım umutlan diyo bi yanım boşver salla diyo. Bu şekilde agrıları olup da sonrasında adet olan var mı?

Buarada ilk kez böyle bişey oluyor.

Resim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarım @friendlyfriendly @SUU Nisaberatim Nisaberatim @Htckbrysl
Daha hiçbirşey belli değil ki bitanem niye hemen umutsuzluğa kapılıyorsun?

Bat günü dündü... Dün adet sancıma ilaveten, kasıklarımdan bacaklarıma yayılan bi agrı vardı. Ara ara da sırtım agrıyodu... Bugün karın agrım geçti sadece kasıklarım agrıyo. Bi yanım umutlan diyo bi yanım boşver salla diyo. Bu şekilde agrıları olup da sonrasında adet olan var mı?

Buarada ilk kez böyle bişey oluyor.
Benimde bu ay ilk kez göğüs uçlarım ağrımıştı genelde komple ağırırdı. Adet olacağım gün göğüs ağrım ve kasık ağrım bitmişti akşamında da adet oldum zaten inşallah senin ki hamilelik belirtisidir

Benimde bu ay ilk kez göğüs uçlarım ağrımıştı genelde komple ağırırdı. Adet olacağım gün göğüs ağrım ve kasık ağrım bitmişti akşamında da adet oldum zaten inşallah senin ki hamilelik belirtisidir

Benimde önceden dedigin gibi belirtilerim olurdu adet öncesi. Adetle geciyodu yani adet belirtisiydi ama ben gebelikten diyodum... Dün adet olmayınca ve şimdi hala kasık agrılarım devam edince şüphelenmeye başladım. Bilmiyorum ya. Önceden bat gelmeden test yapardım. Şimdi yapmıcam. bugün zaten test alamıcagım bi yerdeyim. Yarında eczaneler kapalı. Pzrts olmassam test alırım artık... İşime geliyo beklemek:) tek cizgi görmektense .

Benimde önceden dedigin gibi belirtilerim olurdu adet öncesi. Adetle geciyodu yani adet belirtisiydi ama ben gebelikten diyodum... Dün adet olmayınca ve şimdi hala kasık agrılarım devam edince şüphelenmeye başladım. Bilmiyorum ya. Önceden bat gelmeden test yapardım. Şimdi yapmıcam. bugün zaten test alamıcagım bi yerdeyim. Yarında eczaneler kapalı. Pzrts olmassam test alırım artık... İşime geliyo beklemek:) tek cizgi görmektense .
En mantıklısı canım

Back
X