2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

işlh olur canım zamanının bekliyodur meleğin hele bi zamanı gelsin o seni takmaz çıkar gelir aniden :)

adaşım ay inşallah ya sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka bir şey istemiyorum yaş konusuna çok takıntılıyım temmuzda 30 olcam temmuz olmadan hamile kalsam hayırlısıyla
Ben de haziranda 28 oluyorum. Eşim gaza getirmeseydi ben nisan ayı gibi denemelere başlamak istiyordum. Şimdi denememiz iyi olmuş diyorum resmen olmuyor

Onun vesilesiyle inşallah gününüz gelmeden ikinci çizgiyi görürsünüzzz :)) hemşire diyo ki gel idrar testi yapalım. Dedim ben ona güvensem bende yaparım evde var gebelik testi dedim. Korktum valla tek çizgi kabusum oldu resmen :))

Yeni bir konu açayım kafalar dağılsın :) Benim Allah nasip ederse hamile olursam ilk bebeğim olacak. 27 yaşındayım. Sizler kaç yaşındasınız?
23 yasindayim ilk olck su bi olsa pesinede ikinciyi yapcm drek bidaha ayni sitresi ckmym

ne ile korunuyordunuz eğer hap klullanıyorsanız bi 6 ay koruyo diyorlar
Kondomla korunuyorduk hiç hap kullanmadım. Benim tahlillerim normaldi nisan ayı gibi baktırdığımda. Ekim ayında yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Perşembe günü tekrar gideceğim hormonlarıma baktırmak için. Bir de yapılıyorsa toxoplazma testi isteyeceğim eğer varsa tedavi olayım diye. Eşimi de ürolojiye göndericem Ben çok panik bir insanım 2 aydır deniyoruz daha ama sorun varsa öğrenelim en baştan.

23 yasindayim ilk olck su bi olsa pesinede ikinciyi yapcm drek bidaha ayni sitresi ckmym
ah uleyyyn ah 23 yaşında olsam var ya gezip tozardım be yaaa. ben rahatlıktan anca 29 yaşında evlenmeyi göze aldım o da 30 dan sonra çocuk zor olabilir diye korktumda evlendim yoksa çok rahat ve mutluydum

İnşallah canım. Sende şimdi gördüm silik çizgiyi yakalamışsın çok sevindimmmm yarın güzel haberlerlee dolsun taşsın burası inşallah
ben birazda korkuyorum..nasıl doğum yapcam die..ilkinde söz vermiştim bidahamı aslaa die..normal doğumla doğurdum kızımı çok korkuyorum o anları düşündükçe:) ama kızıma bakınca gökyüzüne kocaman bi gülücük fırlatıyorum

olur işlah canım tatlı bekleyiş senin kisi
İnşallah canım sağol, çok beklerim derken eşim yurt dışına gidecek 0cak ayının ortası gibi. 7-8 ay malasef Türkiye'ye dönemeyecek. bu ay oldu oldu, olmadı bir sonraki deneme için baya süre var anlayacağın. Neyse sağlıklla eşim dönsün de gerisi hallolur.

ah uleyyyn ah 23 yaşında olsam var ya gezip tozardım be yaaa. ben rahatlıktan anca 29 yaşında evlenmeyi göze aldım o da 30 dan sonra çocuk zor olabilir diye korktumda evlendim yoksa çok rahat ve mutluydum
Deli ya yeter hayatını yaşamışsın sıra bebişte :) inşallah çok bekletmez seni

Kizlar benim bat 30aralik sol gogsum icten bole sizliyor gibi oluyor biraz obrune gore sis gibi :/ cok susuyorum ve ishal oldum iki uc kere sizdede varmi boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…