- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
adaşımTez zamanda inşallah ben senin adını gördüm bir yerde biz seninle adaşız :)
işlh olur canım zamanının bekliyodur meleğin hele bi zamanı gelsin o seni takmaz çıkar gelir aniden :)Allahtan umudumu hiç kesmedim kesemem de öyle bi dünya yok. Ama kendimi sorumlu görüyorum pko var bakalım nolacak canım her ay hüsranla sonuçlanınca ister istemez böyle oluyo bu ayda negatif olursa ilaç tedavisini kesicem zaten kilo spor diyet onlara ağırlık vercm sonrada rahim filmi. Biraz ertelycem yani :) Allah hepmzn yardmcı olsunnnnn
Amin Allahım dualarımızı kabul etsinSağlıkla gelsin bebeğin canım darısı bizlerin başına :)
Ben de haziranda 28 oluyorum. Eşim gaza getirmeseydi ben nisan ayı gibi denemelere başlamak istiyordum. Şimdi denememiz iyi olmuş diyorum resmen olmuyoradaşımay inşallah ya sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka bir şey istemiyorum yaş konusuna çok takıntılıyım temmuzda 30 olcam temmuz olmadan hamile kalsam hayırlısıyla
ne ile korunuyordunuz eğer hap klullanıyorsanız bi 6 ay koruyo diyorlarBen de haziranda 28 oluyorum. Eşim gaza getirmeseydi ben nisan ayı gibi denemelere başlamak istiyordum. Şimdi denememiz iyi olmuş diyorum resmen olmuyor
Ne güzel ya sizler evladın ne demek olduğunu biliyorsunuz inşallah biz de tadarız bu duyguyu. Benim de oğluşum kedim var o da evlattan sayılır di mi ama34 yaşındayım hamile kalırsam 2. çocuğum olacak 31 yaşında anne oldum
vallahi michie gaza getirdi bizi :) yumurtlama felan hep aynı :) onun silik çıkınca ümitlendik...
Ben sonucu kestiremiyorum ama yaparsam olumlu olumsuz fark etmez pek etkilenceğimi düşünmüyorum.
Çünkü Şu dakikadan sonra beni cocuğun kalbinin atışını duymak heyecanladırır...
28'im bende canım. 11 aydır beklemedeyim, daha çok beklerimYeni bir konu açayım kafalar dağılsın :) Benim Allah nasip ederse hamile olursam ilk bebeğim olacak. 27 yaşındayım. Sizler kaç yaşındasınız?
23 yasindayim ilk olck su bi olsa pesinede ikinciyi yapcm drekYeni bir konu açayım kafalar dağılsın :) Benim Allah nasip ederse hamile olursam ilk bebeğim olacak. 27 yaşındayım. Sizler kaç yaşındasınız?
İnşallah canım. Sende şimdi gördüm silik çizgiyi yakalamışsın çok sevindimmmm yarın güzel haberlerlee dolsun taşsın burası inşallahişlh olur canım zamanının bekliyodur meleğin hele bi zamanı gelsin o seni takmaz çıkar gelir aniden :)
olur işlah canım tatlı bekleyiş senin kisi28'im bende canım. 11 aydır beklemedeyim, daha çok beklerimilk bebeğim olacak canım
Kondomla korunuyorduk hiç hap kullanmadım. Benim tahlillerim normaldi nisan ayı gibi baktırdığımda. Ekim ayında yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Perşembe günü tekrar gideceğim hormonlarıma baktırmak için. Bir de yapılıyorsa toxoplazma testi isteyeceğim eğer varsa tedavi olayım diye. Eşimi de ürolojiye göndericemne ile korunuyordunuz eğer hap klullanıyorsanız bi 6 ay koruyo diyorlar
ah uleyyyn ah 23 yaşında olsam var ya gezip tozardım be yaaa. ben rahatlıktan anca 29 yaşında evlenmeyi göze aldım o da 30 dan sonra çocuk zor olabilir diye korktumda evlendim yoksa çok rahat ve mutluydum23 yasindayim ilk olck su bi olsa pesinede ikinciyi yapcm drekbidaha ayni sitresi ckmym
Yarın sabah yenileeeee ilk idrarlaSabah elimde test yoktu bu saate kaldım
ben birazda korkuyorum..nasıl doğum yapcam die..ilkinde söz vermiştim bidahamı aslaa die..normal doğumla doğurdum kızımı çok korkuyorum o anları düşündükçe:) ama kızıma bakınca gökyüzüne kocaman bi gülücük fırlatıyorumİnşallah canım. Sende şimdi gördüm silik çizgiyi yakalamışsın çok sevindimmmm yarın güzel haberlerlee dolsun taşsın burası inşallah
Öyle deme vardır Rabbimin bir bildiği... Nasipte varsa önünde sonunda gelecek ve inşallah gelecek :)28'im bende canım. 11 aydır beklemedeyim, daha çok beklerimilk bebeğim olacak canım
Sen daha gençsin Allah'ın izniyle olacak no stres no panic :)23 yasindayim ilk olck su bi olsa pesinede ikinciyi yapcm drekbidaha ayni sitresi ckmym
İnşallah canım sağol, çok beklerim derken eşim yurt dışına gidecek 0cak ayının ortası gibi. 7-8 ay malasef Türkiye'ye dönemeyecek. bu ay oldu oldu, olmadı bir sonraki deneme için baya süre var anlayacağın. Neyse sağlıklla eşim dönsün de gerisi hallolur.olur işlah canım tatlı bekleyiş senin kisi
Deli yaah uleyyyn ah 23 yaşında olsam var ya gezip tozardım be yaaa. ben rahatlıktan anca 29 yaşında evlenmeyi göze aldım o da 30 dan sonra çocuk zor olabilir diye korktumda evlendim yoksa çok rahat ve mutluydum
Çok sağol canımÖyle deme vardır Rabbimin bir bildiği... Nasipte varsa önünde sonunda gelecek ve inşallah gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?