2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimki kendini aklamak icin 3.ayda baktırdı. Bana kabahat bulacaktı bende hsg çektirdim bende de çıkmadı. Çok şükür uzamadan meleğimiz geldi. İnşallah Allahım dualarımızı kabul eder ve batı yakın olanlar müjdeli haberi alır. Yeni yıl herkese mutluluk huzur sağlık getirsin

kızlarrrrr bnde hamileyim galiba 7 gün geçti adetim test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan testine gidicem işalh..rabbim sağlıcakla kucamıza almayı nasip etsin hepimize işlhh..

O hadi hayırlısı canım, test sonucunu at... bu günlerde burası cok hareketlendi hadi hayırlısı..

saol canım işlah hepinizin hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin rabbim ..bnm ikinci olcak eğer hamişsem kızım 3 buçuk yaşında çok değişik duygular içerisindeyim..

Allah bağışlasın canım, Çok iyi hadi inşallah allah gönlüne göre versin..
Amin canım camin cümlemize nasip etsin...

Gözlerim dolu dolu ayaklarım geri geri gitsede sağlık ocağına gittim. Benim soyadım üngörmüş arkadaş. Kanımı alan hemşire güngörmüş yazmış. Kanımı gösterdi başka hemşire. Dolapta duruyo gitmemiş tahlil için. Yarın gel dedi sabah kan verecem yine. Yeni kan yani. Tamda 14.günüm iğnenin. Artk ihtimal yok hersey belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun dedim okadar. Demekki hayırlısı buymuş. Bakalım...

Hay allah ya... Hayırlısı cnaım vardır herşeyde hayır.. yarın bizde idrar testi yapcak :)) sende sonucunu at merak ediyoruz...

Yoruldun canim ama olsun vardir bi hayir yeterki iyi haber alalim her olumsuzluk unutuluyor. Yarin bol testli bi gun olacak hepinizi hamile gorelim insallah Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…