- 26 Ekim 2016
- 156
- 293
- 18
- 38
yumurtlama tarihim ve adet tarihim genelde şaşmaz.ovülasyon testiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim belirtilerimde vardı zaten ve değerlendirdik.ama ayaklarım hiç ısınmıyor ve kasık ağrılarım oluyor yeni yeniCanım geç yumurtluyor olabilir misin?değerlendirmeye devam et bence adete kadar
canım benim rabbim gönlündekini gönlüne göre versin.Bence var ve dediğin gibi her sabah tekrarlayıp bakman banada mantıklı geldi.hayırlısı olsuntoxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinz
evet ilk 5 dakika içinde ben gözle görüyordum ama fotoğrafını çektğmde çıkmıyordu 20 dk sonra çektğmde de gözüktü. kızlar korkuyorum
çok korkuyorum daha önce kimyasal geçrdm hepsi böyle erken erken çıkıyor. sonra da adet oluyorm.
Adetlerim düzenli değil bat şu diyemiyorum. sat üstünden 22 gün geçti.
ovülasyon testi ile takip ediyordum, ilişkiler en kalın çizginin olduğu ve silikleştiği günlerde
zaman aralığında oldu.
daha adet tarihine bir hafta var. gitsem de bHCG düşük çıkacak ve tekrar gitmem gerekecek şu anda izin alamıyorum iş yerinden. doktora çıktğm gün komple sevk gerekiyor vs birsürü durumlar.
evden takip etmeye karar verdim her sabah idrar testi yapacağım silikleşirse bırakacağım, koyulaşırsa 1 hafta sonra kan testine gideceğim. böyle bir yöntem düşündüm önerilerinize de açığım...
neden hemen gitmiyorsn kan testine diyeceksiniz çokk haklısınz ama bir daha kimyasal duymaya halim yok, bende travmatik oluyor.
sizlerden dua istiyorum, haftalardr birlkteyiz. Lütfen bana dua edin ve bu kimyasal çıkmasın
Hosgeldin canim adet tarihini söylemen yeterli listeye yazarm insaAllah hamis haberlerini alip oraya transfer ederiz seniMerhaba arkadaslar. Hamile olmayan ancak hamilelik isteyen birisi olarak araniza katilabilir miyim ?
Benimde ayaklarım ısınmıyo kaç gündür üst üste giyiyorum örtüyorum yok buz gibiyumurtlama tarihim ve adet tarihim genelde şaşmaz.ovülasyon testiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim belirtilerimde vardı zaten ve değerlendirdik.ama ayaklarım hiç ısınmıyor ve kasık ağrılarım oluyor yeni yeni
aaaa çok geçemiş olsn ya. barser bu krizi fırsata çevirip gitmişken kan testi yaptrsaydn yaIlacin i sini kullanmamam gerekeen ayda agir grip gecirdim ilacsiz atlattim simdide elimi dogradim kizlar hastane dikis dedi nasslaaa bantla sen orayi o kapanir dedim eve geldim bakalim basima daha ne gelcekaah aah ilerideki bebisim gor fedakar ananida gel artiik
Sagol canim. Aklimdan gecmedi degil ama tuttum kendimiaaaa çok geçemiş olsn ya. barser bu krizi fırsata çevirip gitmişken kan testi yaptrsaydn ya
biraz geç kaldım galiba :)) 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. henüz bebeğim yok. olacak inşallah burdaki herkesle beraber
5 gün doldu hala bekliyorum:) 2. Gün idrar testi negatifti. Heycanla bekliyorum gelsin ya bende rahatliyiim
Ooo ooo bayangezenti de burdaymis:)
Ayıpsın :) ben hala aynı.
Sende durumlar ne ?:)
Arinizda en tecrübeli benmiyim
Ayy yarın ben kan verecem yaa içim bi tuhaf sabah idrar testinde hiçbirşey çıkmadı çünkü :/
Aynen sensinArinizda en tecrübeli benmiyim
Merhaba kizlar paylasim yapmasamda surekli takip ediyorum sizler icin dua ediyorum Rabbim hepinize bi an once nasip etsin insallah biz bugun 6+2 olduk sag saglim Alirim insallah kucagimada saglikla :) cok isteyince olmuyo Rabbim hic anlamadigin beklemedigin bi anda veriyo o yuzden stres yapmayin kizlar
Canim sen bu testi yaptir pozitifse super demek bagisikligin var demek oluyo. Benim gibi negatif cikarsa yani bagisikligin yoksa 9 ay dikkat ediceksin. Ev hayvanlarida bizim bi cocugumuz gibi kusumun kafesine tirnaklarini torpulesin diye torpulu tuneklerden takmistim az once bi baktim sirf kan olmus tunek ayaklarini tahris etmis sanirim nasil uzuluyorum su an inan icim sizliyo agliycam..Anladım canım perşembe doktora gidicem ona da sorayım tekrar test yaptırayım mı diye. Benim kedim ev kedisi dışarı çıkmıyor. Artık 9 ay da tuvaletini eşim temizlesin yapacak bir şey yok :)) Çok yüksek olmaması koşulu benim dediğime giriyor herhalde öyle yazmışlar ya, o durumlarda antibiyotik veriyorlar demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?