2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım geç yumurtluyor olabilir misin?değerlendirmeye devam et bence adete kadar
yumurtlama tarihim ve adet tarihim genelde şaşmaz.ovülasyon testiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim belirtilerimde vardı zaten ve değerlendirdik.ama ayaklarım hiç ısınmıyor ve kasık ağrılarım oluyor yeni yeni

canım benim rabbim gönlündekini gönlüne göre versin.Bence var ve dediğin gibi her sabah tekrarlayıp bakman banada mantıklı geldi.hayırlısı olsun

Merhaba arkadaslar. Hamile olmayan ancak hamilelik isteyen birisi olarak araniza katilabilir miyim ?
Hosgeldin canim adet tarihini söylemen yeterli listeye yazarm insaAllah hamis haberlerini alip oraya transfer ederiz seni

Benimde ayaklarım ısınmıyo kaç gündür üst üste giyiyorum örtüyorum yok buz gibi

aaaa çok geçemiş olsn ya. barser bu krizi fırsata çevirip gitmişken kan testi yaptrsaydn ya

aminnnn kesinlikle katılıyorum stres yapmadan akışını bırakmak en güzeli ama insan heyecanlanıyor

Canim sen bu testi yaptir pozitifse super demek bagisikligin var demek oluyo. Benim gibi negatif cikarsa yani bagisikligin yoksa 9 ay dikkat ediceksin. Ev hayvanlarida bizim bi cocugumuz gibi kusumun kafesine tirnaklarini torpulesin diye torpulu tuneklerden takmistim az once bi baktim sirf kan olmus tunek ayaklarini tahris etmis sanirim nasil uzuluyorum su an inan icim sizliyo agliycam..

slm Kızlar sohbet almış başını gitmiş süpersiniz
bişey sorcam canlar folik asit kullanayım diyorum ne önerirsiniz
konuya geçte olsa dahil olayım bende
yaş bu gece 00.00 itibariyle 29 oluyorum
oğlum yüzünden doğum günü hikaye oldu yapma diye ağlıyor çünkü yaşlanacağım diye korkuyormuş garibim doğum günü yapmayınca anası büyümüyor sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…