2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tüp ne demek? Ben almanyadanim
Burda hic öyle detayli ilgilenmiyorlsr ya(((

YaKaMoZz-z um iyiki dogdun canimin ici bnm
Rabbim evladinla ve evlatlarinla uzun omurler versn sana canim oglusunun aklini yerim bn ya cnm ya

Allahım oku oku bitmiyo
Bi cevap verdiğin kişilerin yorumunu bi senin yazdığn yorumu okuyorumbana yazdığına cvp vereyim. Bebek olmayınca klomen veriyo ve klomen ilacı beş gün kullandıktan sonra yumurtaların büyümeye başlıyo iki güne bi kontrole gidiyosun büyüdüğü zaman çatlatma iğnesi veriyo iğneyi vurunduktan sonra çalışma başlasınnnn :))) benim beş yumoşum vardı üçü gelişmiş inşallah tutmuşturrrrrrrrr

ayyy canım ya ne güzel dualar bunlar allah razı olsun
allahım inşallah tez zamanda yuvanızı yavrularınızla şenlendirmeyi nasip etsin
Yarın yeniden kan vercm inşallah güzel haber alırım kendimden umudu kestim Allaha bıraktım inşallah vaktim gelmiştir . Yarın burda bol boş hamişlik msjları alırız inşallah

tahmin edebiliyorum yaz yaz bende bitiremedim

çok yazmıştınız bunu yapmaya mecburdum affedinnn

bende iki kez kum döktüm canım gerçekten çok zor insan kitlenip kalıyor iki büklüm doktora gitmiştim serumla kendime gelmiştim allahım hiç birimize bi daha yaşatmasın çok zor gerçekten
Serumu yiyince bir saat rahattım sonra hadi bidaha. Ramazanda çok susuz kalmışım ben ne sahurda ne iftarda su içmezdim iki yudum suyla niyetlenir iki yudum suyla orucumu açardım. İki hafta oruç tutamamıştım Amin Allah kimseye yaşatmasın neren ağrısa canın orda

Koy kız çekmeceye. O sana bakıyo sen ona bakıyosun heralde :))) bakma unutmazsın yoksa hep aklnda olur kaldır koy bir yere. Uykuda uyuyamazsın sen varya
Nasıl uyuyacağım zaten onu düşünüyorum bi yandan da hemen uyuyum da sabah olsun test yapayım diye düşünüyorum

Yarın yeniden kan vercm inşallah güzel haber alırım kendimden umudu kestim Allaha bıraktım inşallah vaktim gelmiştir . Yarın burda bol boş hamişlik msjları alırız inşallah
niye kendinden umudu kesiyorsun ki canım ya herşeyin vakti zamanı var rabbimin vardır bi bildiği eminim en hayırlı zamanda nasip edecek sana
inşallah zamanı gelmiştir de rabbim yüzünü güldürsün

Catlatma igneliri o ise yariyor demek zor mu bu surecler ? ZK_ASK canim bu defa da alinti yapamadim
Telden yazmak cok zor neden kk program yapmamis acaba

Kizlar size cok komik bir sey anlatmak istiyorum
Dun regl oldugumdan beri esime pskolojik baski yapiyorum saka ile karisik ke dini hazirla calismalara baslayacagiz pekmez findik macun ne bulursan vs diye
Biraznonce mutfaga gittim dolaptan bardak aldim su iciyorum kafami bir cevirdim tezgahin uzerinde pekmez dolu kap yariya inmis bir gulme aldi beni o an suyu puskurttum Allah im cok sirin yaaa gulmekten karnima agrilar girdi ya

Haha valla adamlari ne hale getirdik bebis icin yemeleri ayri bilgilenmeleri ayri benimki de bende nolsa bak bunlar hamile olunca oluyomus diye beynimi yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…