Aaa benimkide aynısından. Devlet karsılamıyo dimi. Ben bayağı ücretli almıştım bunu. Hâlâ kulanıyorum
Tüp ne demek? Ben almanyadanimCikolata kisti olupta hamile kalan cok kisi biliyorum canim sakin umutsuzluga kapilma daha yeni bi arkadasimdada vardi dogum yapti. tuplerine falan baktir bence ameliyattan sonra cunku tuplerde tikaniklik falan olabiliyr die biliyrm. tedaviye basla bencede umutla ins gelicek bebisler:)
Allahım oku oku bitmiyo
en kısa zamanda olur inş
yaa çok komikkkkk ikiz gebelik için düşündüğüne bakın çok şirin
cevap süper tebrik ediyorum
bebeikte oluşabilecek sıkıntıları birnevi önlüyor nette detayları var cnm
aynı ben de ne diyorsam yaşıyorum
bu gerçek olabilir mi benim d vitaminim çoooooooooooooooooook düşük
kaç yıllık evlisin cnm
benimde
canım yumurtlaman doktor takibinde mi nasıl? Benim doktor hiç böyle bilgiler vermedi. Ben bu ay tam bir deneyeyim olmazsa bir sonraki ay alayım ovulasyon testleri
canım 5 den yüksek olması gerekiyor
netten mi aldın cnm içinden hediyemi çıktı bayılırım hediyelere
süpermiş gebelik testi 5 lira
yaaa çok güzel maşallah hadi gözün aydınnn
canım hayırlısıyla inş hamiş olduğunu öğrenirsinnn
bende yaşıtız 4 yıllık evliyim ya sen? yeni başladık daha doğruusu şimdi adeim biter bitmez başlayacağız
ahh o içgüdü ahhh ben emindim hamiş olmadığımdan stresten geciktiğimden yinede umutlandım önüne geçilmiyor
İnş en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın cnm moralini bozma sakın
yaşlarımız yakın siz kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz
oo süper sizinlede yaşıtız inş eşiniz yurtdışına gimeden bebiş olur ama hamilelikte de yalnız olacaksınız o dönemde eşinizle olmak güzel olurdu hayırlısıyla olsun inş
yaa aynı ben.2 aydır yumurtlama günlerini falan dikkat ediyor musunuz?
canım inş birlikte hamiş oluruz inş.Aynı yaştayızz yaşasınnnn
neden olmasındaha yaşınız 27 bir ikiz bir tek olur 3 tane bebek
aynen ahh bu koca kafalarımız
yaa regl günümüz bile aynı bende dün oldum7 gün gecikme üzerine
benimde gülmem geliyor kızlar ben yalnız olduğumu düşünüyordum demek ki varmış biz kadınların içinde dayanamıyom gülüyom bende
ilk defa duyuyorum teşekkürler cnm
ayy masum yavrum benimfolicplus kullanıyorum ben cnm
hiii çoook geçmiş olsunnnn
Kızlar gün boyu çok yoğundum ne çok yazışmışsınız canım çıktı okuyuncaya kadar
Çoook alıntılı oldu ama daha alıntı yapamadıklarım var hepsini okudum bir yoruldum anlatamam şaşı oldum sanırım
Yarın yeniden kan vercm inşallah güzel haber alırım kendimden umudu kestim Allaha bıraktım inşallah vaktim gelmiştir . Yarın burda bol boş hamişlik msjları alırız inşallahayyy canım ya ne güzel dualar bunlar allah razı olsun
allahım inşallah tez zamanda yuvanızı yavrularınızla şenlendirmeyi nasip etsin
Allahım oku oku bitmiyo
Bi cevap verdiğin kişilerin yorumunu bi senin yazdığn yorumu okuyorumbana yazdığına cvp vereyim. Bebek olmayınca klomen veriyo ve klomen ilacı beş gün kullandıktan sonra yumurtaların büyümeye başlıyo iki güne bi kontrole gidiyosun büyüdüğü zaman çatlatma iğnesi veriyo iğneyi vurunduktan sonra çalışma başlasınnnn :))) benim beş yumoşum vardı üçü gelişmiş inşallah tutmuşturrrrrrrrr
Sorun değil tatlım aynen bugun burası coşmuştutahmin edebiliyorum yaz yaz bende bitiremedim
çok yazmıştınız bunu yapmaya mecburdum affedinnn
Dimi bencede :)) deli gibi iştahımı açıyo sağolsun az kilom vardıya daha çok aldıracak120 tane çıkıyor 4 ay için 40 lira verdim hatta 41 aylık 10 lira diye düşünunce iyi bence :)
Malesef bende guzel haber yok adet oldm 4. Gunum bugu klomene devam@Emineeemm
@nisandeniz
@Cemre Yaman
@kutuphanekedisi
@Merve mete
K kubito
@solitarywoman
@bir garip oblomov
Güzel haber yok mu
Serumu yiyince bir saat rahattım sonra hadi bidaha. Ramazanda çok susuz kalmışım ben ne sahurda ne iftarda su içmezdim iki yudum suyla niyetlenir iki yudum suyla orucumu açardım. İki hafta oruç tutamamıştımbende iki kez kum döktüm canım gerçekten çok zor insan kitlenip kalıyor iki büklüm doktora gitmiştim serumla kendime gelmiştim allahım hiç birimize bi daha yaşatmasın çok zor gerçekten
Ayy yarın sabah kızlarla birlikte yapıcaz galiba ama şeytan diyo git şimdi yap test yanı başımda duruyo çünküKız ne rahatsın :)) yapcan mı peki
YaKaMoZz-z um iyiki dogdun canimin ici bnm
Rabbim evladinla ve evlatlarinla uzun omurler versn sana canim oglusunun aklini yerim bn ya cnm ya
Koy kız çekmeceye. O sana bakıyo sen ona bakıyosun heralde :))) bakma unutmazsın yoksa hep aklnda olur kaldır koy bir yere. Uykuda uyuyamazsın sen varyaAyy yarın sabah kızlarla birlikte yapıcaz galiba ama şeytan diyo git şimdi yap test yanı başımda duruyo çünkü
Nasıl uyuyacağım zaten onu düşünüyorum bi yandan da hemen uyuyum da sabah olsun test yapayım diye düşünüyorumKoy kız çekmeceye. O sana bakıyo sen ona bakıyosun heralde :))) bakma unutmazsın yoksa hep aklnda olur kaldır koy bir yere. Uykuda uyuyamazsın sen varya
niye kendinden umudu kesiyorsun ki canım ya herşeyin vakti zamanı var rabbimin vardır bi bildiği eminim en hayırlı zamanda nasip edecek sanaYarın yeniden kan vercm inşallah güzel haber alırım kendimden umudu kestim Allaha bıraktım inşallah vaktim gelmiştir . Yarın burda bol boş hamişlik msjları alırız inşallah
Haha valla adamlari ne hale getirdik bebis icin yemeleri ayri bilgilenmeleri ayri benimki de bende nolsa bak bunlar hamile olunca oluyomus diye beynimi yiyoKizlar size cok komik bir sey anlatmak istiyorum
Dun regl oldugumdan beri esime pskolojik baski yapiyorum saka ile karisik ke dini hazirla calismalara baslayacagiz pekmez findik macun ne bulursan vs diye
Biraznonce mutfaga gittim dolaptan bardak aldim su iciyorum kafami bir cevirdim tezgahin uzerinde pekmez dolu kap yariya inmis bir gulme aldi beni o an suyu puskurttum Allah im cok sirin yaaa gulmekten karnima agrilar girdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?