2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gelismeleri buraya da yaz canım artık neye karar verirsen
Canım eşimin spermiyogram sonuçları çok iyi geldi aşılama iptal norml denemeye devam bn şok oldm sonuçları görünce çok şükür düzelip normale döndü.. darısı bebek haberine insallh.

KIZLAAR Bİ BAKSANIZA YAA BEN SİLİK ÇIKTI DEMİŞTM YA CLEAR BLUENUN KALEM TİPİNDEN KULLANDIM YANİ HAMİLEYSEN ARTI OLUYO AMA BAŞTA BİLDİĞİNİZ ARTIYDI SONRA SİLİNDİ NEDEN

KIZLAAR Bİ BAKSANIZA YAA BEN SİLİK ÇIKTI DEMİŞTM YA CLEAR BLUENUN KALEM TİPİNDEN KULLANDIM YANİ HAMİLEYSEN ARTI OLUYO AMA BAŞTA BİLDİĞİNİZ ARTIYDI SONRA SİLİNDİ NEDEN
Yapar yapmaz artıydı biraz bekleyince silindi

Pıhtılaşma mi var canm sende ??

ben regl olcam. sıfır umut . olsamda biran evvel kurtulsam diye düşünüyorum.

Pıhtılaşma mi var canm sende ??
Yok canim. Benimde esiminde hersey normal. Son kurtajdan sonra SPERM DNA HASAR testi diye bi test varmis normal sperm testinden farkli esim onu yaptirdi hasar yuksek cikti. Kaan Aydosla tedavi oldu 3 ayda hasar dustu cok sukur. Ekimden beri deniyoruz bu 3. ayim tedaviden sonra. Eger uroloji dr dedigi gibi kayiplarimin sebebi hasarsa umutluyum. Degilse Allah kerim.

Aaaa çok mantıklı o zaman canim kan sulandirici iğne şart demi hadi inşaallah güzel haber verirsin

Anladım canım benim hayırlısıyla gelsin inşallah :)

Canm bn basladim bu gun ikinci gunu adetin yedim bugun ama bazilari kist yapiyor yazmis korktm birazda tam 10 gunmu yiyim
Sen elin dediğine bakma ben kıza kaldigimda da yedim buna kaldigimda da da zayifsan sabahları yarım çay bardağı pekmez iç yarısında sıcak suyla karıştır kan yapar

E Evkusu5 ben clear blue hic kullanmadim temennim insallah hamilesindir birde normal ucuz testle dene istersen

İnsallah birşey olmaz Allah in izniyle hamile kalirz ...

Gunaydinnn hatunlarrr
aminn cnm Allah razi olsun. Hepimiz sorunsuz hamis olalim ins . Bu arada ben o uygulamayi kullaniyorum sol ustte xizgi var 3 lu ona tiklayip foruma giris yap oradan daha kolay giriliyor. Ancak benim kk dan beklentimi karsiliyor dersem yalan olur zor telden

Aynen ya cok sevimliler ama masum masum ne diyprsak yapiyorlar caba sarf etmeleri o sorumlulugu kendilerinde gormeleri beni cok mutlu oluyor boyle olunca olumsuzluk bile olsa insan atlatabilir cunku paylasacagi koskocaman sevdigi adam var

bende hep tuvalet kagidi kullaniyorum hemde kokulu bende mi oyle yapsam. Kizlar iliskiden sonra o sekilde durmak beni cok rahatsiz ediyor zar zor 5 dk durabiliyorum

munter kiyamam canim hepsinede bir bir cevap vermissin demek yasitiz ayni zamanda hamile kalalim insallahta bebislerimizde yasit olsun:)

inss canim ins.

Ben 20 li yaslarda oyleydim simdi ise 4 gunun 1. Gunu azicik 2. Ve 3. Yogun 4 gun az 5 ve 6. Gun kendini belli edecek kadar bence zamanla degisiyor

İnşallah tez zamanda kendi evinizi kurarsınız canım kaynanayı misafir gittiğimde dayanamazken beraber oturmak düşünemiyorum bile. Allah sabır versin. İnşallah bebişte gelecek. Her gün biraz daha yaklaşıyoruz emin ol

Tüp ne demek? Ben almanyadanim
Burda hic öyle detayli ilgilenmiyorlsr ya(((
M
Tüp ne demek? Ben almanyadanim
Burda hic öyle detayli ilgilenmiyorlsr ya(((
Canim sperm ve yumurta tupler araciligi ile dollenebiliyor eger tuplerde tikaniklik yapisiklik falan varsa sperm yumurtaya ulasamiyor. Onun icin once tuplerin durumuna baktir rahim filmi cekiliyor onu yaptir derim bence ilk olarak

Kızlar durum iyi değil, dün yaptğm testin marka olarak aynısı, ancak silikleşmiş durumda. dn hemen belirmişti bu sefer 5 dakika sonra çook silik bir çizgi ancak belirdi. gözümle zor görüyorum iyiki kimseye söylemedim, iyi ki doktora gitmedim. ya anlık bir hataydı testteki veya bu da kimyasal gebelik açıkçası biraz daha belirginleşmesini beklliyorum, çok üzüldüm. ikinci eklediğim fotoğrafta 3tane testte var. en sağdaki dün yaptğm baştaki iki tanesini bu sabah yaptm peşpeşe.
yazık uyku bile tutmamıştı beni
sizde durum nasıl nasıl kızlar yanne E Evkusu5 kalplerasi

Eklentiler

• IMG_2605-min.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…