2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yarin uroloji randevumda kan vericem bat 30-31 aralik gebelik varsada adete 8 gun kala kanda cikmaz diye dusunuyorum. Yumurtlama tahminen gecen hafta carsambaydi.

herkesciklere günaydın 6 da sahura kalktım hamile kalırsam borçları tutamam diye tabi ilk idrarla yapamadım sahurda su içtim biraz sonrada çıbığa zor bela azcık yaptım resmen kesildim be nurtopu gibi tek çizgim var olan 12 liralik gebelik testine oldu bi dahakine 1 liralıklardan kullanim en iyisi benim adetim 25 i gözüküyor zaten az daha sabır .bi kaç defada baktım ama yok çizik yok o uyku sersemliğiyle ve azıcıkkkkk bi silik çizgi bile olmadığından foto çekmedim hayır varsa rabbim nasip eder yoksada vakti gelince olur ne edek hoş ben aceleci davrandım herkes yapma etme dedi söz dinlemedim furun beni hadddiiiii
CANIM üzülme daha bat çok var ikimizde testi erken yaptık hatta hepimiz senden esinlendik çok erken olduğunu bildiğimiz halde hepimiz bat ı bekleyelim hele yaw ne üzülüyorsun bu testler sanki ne kadar güvenilir kanda verme şimdi bekle 4-5 gün tamam mı bak bende bekliycem

Ah canım benim, üzme lütfen kendini... Ben dün bizim konuşmamızdan sonra dr. ile telefonda görüştüm..
Durumu anlattım aslında idrar testinde çıkmayacağını söyledi bana.
Gelip ken vermemi istedi. Şuan o daha sağlıklı olur dedi.
Sabah yaptım ama çıkacağını zaten umut etmiyordum.
Neyse Canım sende üzme kendini...Buna kimyasal demek için çok erken be canım.
Umudunu kırma bak adetini bekle bence.
Adet olmazsan yaparsın yine test takma şekerim...
Benimde çıkmadı ama bu demek değilki hamile değilim...
Hamile olmadığımı Adet kanaması belirleyecek... Sağlıklı bir hamile olduğumuda Çocuğumun Kalp atışları...
Hadi toparla kendini..

Kızlar yarin uroloji randevumda kan vericem bat 30-31 aralik gebelik varsada adete 8 gun kala kanda cikmaz diye dusunuyorum. Yumurtlama tahminen gecen hafta carsambaydi.
Kız okadar şey okuyoruz ki adete 10 gün kala öğrenen oluyo hiç belli olmaz bekleyp görecez düşünmek hiç istemesekte düşünüyoruz malesef herşeyi

cok haklisin,
Ne desem bilemiyorm. Kotu bir ruh haline burundum. Dun herkes bana doktora gt derken gtmeme sebebim de buydu, butn duygularmi cok uclarda yasiyorm, uzuntumu de sevncimi de.
Smdi bekleyecgz artk. Ne zaman adet olursak...

benden yana yok canım benim.
ilk deneme negatif olunca ikinci için biraz bekleme kararı aldım.
şu anlık kafamızı dinleyeceğiz.
sizlerde ne var ne yok çook özledim.
Aynen valla biz de özledik

Ben de kendime sasiyorum ilk defa test yapmadan adeti bekliyorum :)

Esim de hala sperm testine gidecek beklemedeyiZ:)

Ayy Allah razı olsun çok sağol gerçekten ♡ inşallah hepimizden hakkında hayırlı olanı yaşarız
Allah hepimizden razi olsun canim hepiniz iyi ki varsiniz hepimizin tek istegi saglikli bebek duygularimiz ayni bizi bizden baskasi bilemez iyi ki bu sayfa var sen de sagol S selifor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…