- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
onemli olan bat degil, ovulasyon tarihi canim. Supheli iliski uzernde 10 gun gectyse cikarKızlar yarin uroloji randevumda kan vericem bat 30-31 aralik gebelik varsada adete 8 gun kala kanda cikmaz diye dusunuyorum. Yumurtlama tahminen gecen hafta carsambaydi.
10 gun degil tahminen 8 gun gecmis olacak yarin. Belirti olarak aramak istemiyorum bu ay ama iki gundur agzimda bozuk para var gibi tat var. Hicbiseyden tat alamiyorum.onemli olan bat degil, ovulasyon tarihi canim. Supheli iliski uzernde 10 gun gectyse cikar
o bayagi populer bir belirti ama. :) ozellikle gebelign 2.haftasnda10 gun degil tahminen 8 gun gecmis olacak yarin. Belirti olarak aramak istemiyorum bu ay ama iki gundur agzimda bozuk para var gibi tat var. Hicbiseyden tat alamiyorum.
CANIM üzülme daha bat çok var ikimizde testi erken yaptık hatta hepimiz senden esinlendik çok erken olduğunu bildiğimiz halde hepimiz bat ı bekleyelim hele yaw ne üzülüyorsun bu testler sanki ne kadar güvenilir kanda verme şimdi bekle 4-5 gün tamam mı bak bende bekliycemzehra haklısın, desteğin için teşekkürler, daha evvelde de durum bu şekilde şekillendi,başka türlü düşünemiyorum. hastane çok uzak bana. kendi başıma gidemem eşim evde bu aralar. gidebilmem içn ona bahsetmem lazım. çok fazla hevesleniyor sakinleştiremiyorum sonra daha kötü oluyor. bu sebeple hastaneye de gidemiyorm
Gunaydin cnmHerkese günaydın :)
Daha onceki gebeliklerimde yasamamistim o yuzden bilemedim canim tabi bikac gundur idrar yolu enf geciriyorum acaba ondanmi diyorum.o bayagi populer bir belirti ama. :) ozellikle gebelign 2.haftasnda
Kızlar durum iyi değil, dün yaptğm testin marka olarak aynısı, ancak silikleşmiş durumda. dn hemen belirmişti bu sefer 5 dakika sonra çook silik bir çizgi ancak belirdi. gözümle zor görüyorumiyiki kimseye söylemedim, iyi ki doktora gitmedim. ya anlık bir hataydı testteki veya bu da kimyasal gebelik açıkçası biraz daha belirginleşmesini beklliyorum, çok üzüldüm. ikinci eklediğim fotoğrafta 3tane testte var. en sağdaki dün yaptğm baştaki iki tanesini bu sabah yaptm peşpeşe.
yazık uyku bile tutmamıştı beni
sizde durum nasıl nasıl kızlaryanne @Evkusu5 kalplerasi Eki Görüntüle 1927945 Eki Görüntüle 1927945
yok kuzum değil orda ekleyememişimCanim sonucunu merak ettim insallah pozitiftir?
Ayy Allah razı olsun çok sağol gerçekten ♡ inşallah hepimizden hakkında hayırlı olanı yaşarızCanim dur sonuc cikmadan ne bu karamsarlik. insallah telefonun o pozitif degerle çalarda burda bayram ederiz.
@Emineeemm
@nisandeniz
BirAsilAnnesi
@kutuphanekedisi
@Merve mete
@kubito
@solitarywoman
@bir garip oblomov
Güzel haber yok mu
Kız okadar şey okuyoruz ki adete 10 gün kala öğrenen oluyo hiç belli olmaz bekleyp görecez düşünmek hiç istemesekte düşünüyoruz malesef herşeyiKızlar yarin uroloji randevumda kan vericem bat 30-31 aralik gebelik varsada adete 8 gun kala kanda cikmaz diye dusunuyorum. Yumurtlama tahminen gecen hafta carsambaydi.
yok kuzum değil orda ekleyememişim
cok haklisin,Ah canım benim, üzme lütfen kendini... Ben dün bizim konuşmamızdan sonra dr. ile telefonda görüştüm..
Durumu anlattım aslında idrar testinde çıkmayacağını söyledi bana.
Gelip ken vermemi istedi. Şuan o daha sağlıklı olur dedi.
Sabah yaptım ama çıkacağını zaten umut etmiyordum.
Neyse Canım sende üzme kendini...Buna kimyasal demek için çok erken be canım.
Umudunu kırma bak adetini bekle bence.
Adet olmazsan yaparsın yine test takma şekerim...
Benimde çıkmadı ama bu demek değilki hamile değilim...
Hamile olmadığımı Adet kanaması belirleyecek... Sağlıklı bir hamile olduğumuda Çocuğumun Kalp atışları...
Hadi toparla kendini..
Dogru canim gebelik basli basina mucizelerle dolu bende yarin vereyim bakalim testiKız okadar şey okuyoruz ki adete 10 gün kala öğrenen oluyo hiç belli olmaz bekleyp görecez düşünmek hiç istemesekte düşünüyoruz malesef herşeyi
Aynen valla biz de özledikbenden yana yok canım benim.
ilk deneme negatif olunca ikinci için biraz bekleme kararı aldım.
şu anlık kafamızı dinleyeceğiz.
sizlerde ne var ne yok çook özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?