2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Vauuvv çok net canım benimde kopkoyu öıkmıştı ve aonuç hamileyim❤

Resmen kopkoyu maşallah harikaaaa tebrik ederim kan testi ile kesinleştir çok sevindim. Darısı biz isteyenlere inşallahhhh

canım gözn aydın, erken mi ovulasyonun ne kadar net gözükküyor maşallah
Teşekkür ederim kızlar, erken gebelik testi değil, big kit'in normal ucuz gebelik testi aslında ben de şaşkınım bu kadar belli olmasına. İlk idrarla da yapmadım, öğleden sonra bi deniyim belki çıkar demiştin. ilk defa bi testim bu kadar koyu çıktı inşallah bu sefer vardır :anne:

Alemsin ya :-) ben arı sütü bal polen karisimi aldım eczaneden annem almış gerçi :-) onu kullanım cnm bide aktardan bi karışım alcm onu kullancam ama böyle konular konuşmak yasak malesf inş görmezler :-D
Ama gerçekler canm ya :) bakalim bende alcam inş güzel sonuçlar aliriz ;)

pazartesi nöbetim var sabah 7 akşam 6 okuldayım :KK43: acile gitsem belki olur ama devlet hastanesi acilinde bakarlar mı ki ben hiç denk gelmemiştim ama baktıran var galiba dimi
Evet baktıranlar var buraya yazmışlar dene şansını için rahat etsin ki zaten merak etme hiççç sorun olmayacak sağlıkla büyüyecek göbüşünde ve doğacak bir melek :dua: bizde inşallah kardeş yapıcaz ona :dua::anneadayı::KK200:

maşallah sizlere ya forum takipte denk geldim ikiz annesi olmak eminim çok keyiflidir :KK200:rabbim kucagınıza almayı nasip etsin :anne::dua::dua:

maşallah maşallah ne güzel rabbim banada nasip etsin inşallah ::)

İnşallah canım bebek istediğim için 1 tanesine bile tamamım tabi şimdilik ama ikizi düşünemiyorum çılgınca bişey :halay:insan sevinçten deliye döner herhalde hemde 1 kız 1 erkek :halay:

Kızlar bakar mısınız geçtiğimiz ayların birine ikiz anneleri topiğind ne yazmışım ❤ rabbim kurban oldugum Allahım nasip etti isteyen herkesede versin inşallahhhh

Teşekkür ederim kızlar, erken gebelik testi değil, big kit'in normal ucuz gebelik testi aslında ben de şaşkınım bu kadar belli olmasına. İlk idrarla da yapmadım, öğleden sonra bi deniyim belki çıkar demiştin. ilk defa bi testim bu kadar koyu çıktı inşallah bu sefer vardır :anne:
İnşallah vardır canım ben reglim 5 gün geçince böyle çıkmıştı kan testinde öğrenirsinn

Bu arada ben hamile kaldığım ay bol bol bal yedim apitera varya balpatmak ondan yedim durdum kızlar aklınızda olsunn

Kızlar bakar mısınız geçtiğimiz ayların birine ikiz anneleri topiğind ne yazmışım ❤ rabbim kurban oldugum Allahım nasip etti isteyen herkesede versin inşallahhhh
Amin cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin bizlerede o güzel duyguyu tattirsin inş

Amin cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin bizlerede o güzel duyguyu tattirsin inş
İnşallah canım benim çok sağol rabbim sizindr yüzünü güldürsün en kısa zamanda 6 7 ay bekledimm sonunda nasip oldu siznlerinde olcak inşallah

Evet baktıranlar var buraya yazmışlar dene şansını için rahat etsin ki zaten merak etme hiççç sorun olmayacak sağlıkla büyüyecek göbüşünde ve doğacak bir melek :dua: bizde inşallah kardeş yapıcaz ona :dua::anneadayı::KK200:
ay ne güzel konuştn:KK200::nazar: inşallah burdaki her isteyen anne adayından kardeş olsun evet ne güzel olur:anneadayı:

Kizlar etle yapilmis cigkofteden bi lokma aldim suan gerildim resmen toxoplazma bi lokma cigkofteden.olurmu acil cevapppp lutfen

Back
X