2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya vallahi kendimden hic bisey anlamadim bu nedir ya cidden kafayi yicem :silah:arkadaslar ya adetim kisa surmustu zaten bitti temizlendim biteli oldu 4 gun kahverengi lekelenmeler var doktor dun herseyin temiz dedi ya bu doktor biseydn anlamyr yada bnde bi tihaflik var ya:KK34:

Ya vallahi kendimden hic bisey anlamadim bu nedir ya cidden kafayi yicem :silah:arkadaslar ya adetim kisa surmustu zaten bitti temizlendim biteli oldu 4 gun kahverengi lekelenmeler var doktor dun herseyin temiz dedi ya bu doktor biseydn anlamyr yada bnde bi tihaflik var ya:KK34:
michie michie YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z

Amin cnm bende 2.5 senedir bekliyorum ocakta ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam inş hayrlsiyla mutlu sona ulaşırım
Biliyorum canım daha önce çok konuştukkk unuttun mu yoksam beni :) inşallah bu sefer olur canım inşallahh yürekten dua ettim sana

Biliyorum canım daha önce çok konuştukkk unuttun mu yoksam beni :) inşallah bu sefer olur canım inşallahh yürekten dua ettim sana
Yok unutmadım cnm sen bayadır girmiyodun beni unutmuşun dur belki diye soyleyim dedim:) Allah razı olsun cnm ya bu sefer biraz dha ümitliyim hem kistim küçük hemde ikinci denemelerde tutan dha çok kişi var diye duymuştum :-)

Canim dr a git adetin 3.gunu kisti kontrol etsin. Ki senin vucudun kiste yatkin degil 3 aydir hic kist olmadi sanirim dimi? 3.gunu kontrolden sonra biraz ara vermek istdigini soyle bakalim dr.unun gorusu ne olacak..

evet çok şükür hiç kist oluşmadı.bu ay da adetim normal sırf bunu sormak için de ağrı içinde oraya kadar gitmek zor geliyor artı bunun için muayene ücreti ödcm. hastane uzak. sanırım ben bu ay hiç gitmicem :(

canım acilen soğan kürüne başla. rahmin tekliyor nedense bi bakım yapman lazım :)

Aynen cnm al al Allahn izniyle faydasını görürüz inş sende bi sorun varmiydi
Bende adet dznslzigi vardi iki ay olmuyodum olunca da beş gün sürüyor beş gün sonra yine oluyorum oda beş gün sürüyor yani hep boyle bende doktora gittim ultrastnda vakti ne kuş var nede miyom hicbir şey yok gayet temiz dedi hormon tahlili yaptik iste iki uç tanesi biraz sinir dişi onun için ilaç verdi pkoo felan demedi bu ilaco kullan eşinde sorun yoksa iki aya hamile kalirsin felan dedi esim de spermigrm verdi onda spr hatektszligi 5 birde sperm sysi düşük iste kurleri deniycem varikosel var birde 6 ay dene demiş doktor olmaassa gel amelyt

Bende adet dznslzigi vardi iki ay olmuyodum olunca da beş gün sürüyor beş gün sonra yine oluyorum oda beş gün sürüyor yani hep boyle bende doktora gittim ultrastnda vakti ne kuş var nede miyom hicbir şey yok gayet temiz dedi hormon tahlili yaptik iste iki uç tanesi biraz sinir dişi onun için ilaç verdi pkoo felan demedi bu ilaco kullan eşinde sorun yoksa iki aya hamile kalirsin felan dedi esim de spermigrm verdi onda spr hatektszligi 5 birde sperm sysi düşük iste kurleri deniycem varikosel var birde 6 ay dene demiş doktor olmaassa gel amelyt
Anladım cnm dediğin gbi bazı kürler varmış sperm harektliligini arttirdi diyorlardı inş siz de de ise yarar

Back
X