2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne sormuştun canim...
bata 4 gün kaldı.yumurtlamadan sonraki 11.gün falan.erken gebelik testi yapmıştım negatifti tabi bu tamamiyle olumsuzluğuma yol açtı.umudum olmalı mı hala yaa ovülasyon testi ile kontrol edeyim dedim. yaptım az önce çizgiler birbirine çok yakın dün de aynıydı.hatta başka bir arkadaş burda yaptıktan sonra aklıma gelmişti denedim.gebelik testiyle hassas olanlarından da olsa çıkmama ihtimali vardır dimi off çok konuştum kusura bakmayın:KK17:

Canim idrarda gebeligin çıkması biraz geç olabiliyor . Bir gun daha sabret pazartesi günü sağlık ocağında bi kan wer bence. Erken gebelik testi flan yapmadım ben hiç. Hem onu da yapsan kan testi yaptırman gerekecek. Umarim hersey dilediğin gbi olur. Icini rahat tut. ..

Canim idrarda gebeligin çıkması biraz geç olabiliyor . Bir gun daha sabret pazartesi günü sağlık ocağında bi kan wer bence. Erken gebelik testi flan yapmadım ben hiç. Hem onu da yapsan kan testi yaptırman gerekecek. Umarim hersey dilediğin gbi olur. Icini rahat tut. ..
inşlh cnm ama artık normal idrar testlerinde görmeden kan vermek istemiyorum daha kötü oluyorum ozaman.En azından kendimi heyecanlı bir şekilde bata kadar hazırlamak istiyorum ama düşün düşün off daha kötü yaa

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk kafam allak bullak eşime züpriz yapıcam diye kimseyede diyemiyorum.Allahım ne heves yaşşattı bana ama artık o kadar yoruldumki mantık sıfır bende oku oku araştır bittim yani hepimiz gibi işte anlıyorsunuz.21 aralık bat tr imdi.3 gün geçtiği halde leke bile gelmedi.idrar negatif çıktı kanda fotodaki gibi ama dr a göstermedim gixli gittim bekleyemedim .şiddetli ağrı sancı çektim dün hiç gecikme yaşamadım kendimi hamile sandım bay bugün lekeden biraz fazla kırmızılar geldi.Bu kan negatif mi foto
Yada pozitifti düşükmü yaşadım ptesi dr gidicem
IMG-20161223-WA0000-1.webp

Canim benimde aynen oyke cikmisti 1 hafta sonra yine gittim yukselmisti degerim. Hic gebelik olmayan bi kadinin degeri .0.5 ml ama benimde .0.100 cikmisti sonralarda yukselmeye basladi belki seninde gec dollenmedir umudunu kaybetme

Canim benimde aynen oyke cikmisti 1 hafta sonra yine gittim yukselmisti degerim. Hic gebelik olmayan bi kadinin degeri .0.5 ml ama benimde .0.100 cikmisti sonralarda yukselmeye basladi belki seninde gec dollenmedir umudunu kaybetme
Peki azda olsa kanama olması vardıda düşükmü oldu acaba okadar üzgünümki başım şiddetli ağrıyo uyku uyuyamıyorum.Eşiöi kaldırıp acile götürcem nerdeyse süpriz falan da istemıyorum çok bunaldım

O ne
Bilmiyorum ama adetlerim düzenlidir takvim tutarım bir senedir.21 inde bat günüydü ilk kez 2 gün geçti 3 .gün hala olmayınca test yaptım cuma işte araya hafta sonu girdi bugünde lekelenme sonra hafif kan akıntı
Bi kist turu genelede oyle olanlar gec yumurtlar bende var mesela iki kere gebelik gecirdim kimyasal. Her ikisindede adetimin uzerinden 10 gun gecince cikti

Back
X