2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O zaman kendini toplayınca cesaretin gelince yap canım. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah :dua: benim daha bata 5 gün var, bugün bi öyle denemelik test yaptım pozitif çıktı, kan değerimi bilmiyorum henüz. Ama iki kere hüsrana uğramış biri olarak batımın geçmesini bekledikten sonra gidicem doktora:KK12:
Canım adete beş gün kala hangi testte pozitif çıktı marka bnada versene benmde erken öğrenmem laxm

Bugun cok huzursuz uyandim.
Kasiklarimda hafif hafif sizlamalar oluyodu ara sira bikac gundur.
Bu sabah kalici bir his yerlesti sanki adet olcakamism gbi. Normalde yarndan itibaren bat gunu sayabilirz. Bugn reglin 27.gunu cnku.
Cok huzursuzum.
Tesbih cktim, dua okudum dus aldims bi turlu ferahlamiyor icim. Bi sorun var gbi hissediyorum. Bu his beni cok korkutuyor. Aynilarini temmuz ayindaki kimyasalda da hissettmistm cnku. Kimse bana inanmadi ama tutunamayacagni biliyordum.
Smdi oyle umutsuz deglm ama korkum ayni.
Doktoru da sevemedim, 1 hafta sonraya cagrdi. Ilk gebelik icn cok mesafe var arada. Numarasini da vermedi.
Ve cok zor bi donemdeym, puanlamamiz olacak okul muduru tarafndan 31 araliga kadar cok ters bi insan izin de alamiyorm. Memuriyetim bu puanlara bagli.
Oturup saatlerce aglayasim var.
Bana dua edin,sizden dua istiyorum :(

Bugun cok huzursuz uyandim.
Kasiklarimda hafif hafif sizlamalar oluyodu ara sira bikac gundur.
Bu sabah kalici bir his yerlesti sanki adet olcakamism gbi. Normalde yarndan itibaren bat gunu sayabilirz. Bugn reglin 27.gunu cnku.
Cok huzursuzum.
Tesbih cktim, dua okudum dus aldims bi turlu ferahlamiyor icim. Bi sorun var gbi hissediyorum. Bu his beni cok korkutuyor. Aynilarini temmuz ayindaki kimyasalda da hissettmistm cnku. Kimse bana inanmadi ama tutunamayacagni biliyordum.
Smdi oyle umutsuz deglm ama korkum ayni.
Doktoru da sevemedim, 1 hafta sonraya cagrdi. Ilk gebelik icn cok mesafe var arada. Numarasini da vermedi.
Ve cok zor bi donemdeym, puanlamamiz olacak okul muduru tarafndan 31 araliga kadar cok ters bi insan izin de alamiyorm. Memuriyetim bu puanlara bagli.
Oturup saatlerce aglayasim var.
Bana dua edin,sizden dua istiyorum :KK43:
Yaaa lütfen yapma normalmiş bu ağrılar yaşayan çok var pazartesi bir yolunu bulsan hemen dr a kaçsan

Kızlar merhaba herkese. Dün giremedim doktor kontrolüm vardı. Poyraz'ımız çok şükür sağlıklıymış. Rahatı yerinde görünüyordu. Hiç kilo almamışım :KK73: doktor kuaför için de izin verdi bakıma girdim modum yükseldi valla. Hamiş haberi veren arkadaşlarım var sanırım biraz okuyabildim. Hepsini tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Batı gelen arkadaşlarımdan da güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Canım adete beş gün kala hangi testte pozitif çıktı marka bnada versene benmde erken öğrenmem laxm
Canım valla erken gebelik testlerinden değildi benim ki, big kit gebelik testi ismi. Aslında 3 tane test aldım ama Daha 5 gün var zaten çıkmaz diye bu ucuz olanı önden yapıyım, çıkmazsa early predictor olanı 2 gün kala yaparım demiştim. Deneme amaçlı yaptım bayağı da koyu çıktı ilk idrar da değil üstelik. Resmini atayım dur

Eklentiler

• IMG_1222.webp
    IMG_1222.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46
pazartesi merkeze donmem 6yi bulur. Bu hal gecmezse yarn aksam acilden baktiririm artik :KK43:
Belki abartiyorum farkndaym ama su korkuyu silip atamiyorm icmden
Canım için rahat etsin, acilden de yapıyolar zaten test, benim eşim söz aldı benden, kana baktırmayalım ne zaman baktırsak bi kaç gün sonra değerin düşüyor dedi, yılbaşına kadar bekleme kararı aldık, inşallah dayanabilirim

Canım valla erken gebelik testlerinden değildi benim ki, big kit gebelik testi ismi. Aslında 3 tane test aldım ama Daha 5 gün var zaten çıkmaz diye bu ucuz olanı önden yapıyım, çıkmazsa early predictor olanı 2 gün kala yaparım demiştim. Deneme amaçlı yaptım bayağı da koyu çıktı ilk idrar da değil üstelik. Resmini atayım dur
Sağol canım bende erken öğrenmek istiyorum..da öyle de gerek zaten ..

Biraz daha sakin ol lütfen hiç birşey olmayacak
cok vesvese yapiyorum. Her konuda boyle, bir de burada bir can konusu :( kendimi dizgnleyemiyorum :(
Kendimi bayagi yordm evde kafam daglsn diye carsaflari bile degstrdm ne mutfak kaldi ne banyo.
Yorgnlktan öldüm ama iyi geldi.ben allahtan calisiyorm ya dusune dusune delirirdm
Ayrica sagolasin Pariskizim Pariskizim
Buraya yaziyorm da biraz rahatliyorm bisey olmycak dedikce

Back
X