• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım merhaba daha yeni girebildim tel bozuldu ama ben görüyorum çizgiyi inş.tekrrla bende o şekil yapıp tekrarlamıştım ilk iki gün daha sonra kan vermeye gitmiştim inş.sende hamişsindir ya çok sevindim
Canım bugün yaptığım test negatif ve sol kasığımda batma şeklinde ağrı var kist mi oluştu diye korkuyorum

Sagol Allah razi olsun canim ama degerim yukseliyo sende dua et benmle kalsin bebis
Ay kusura bakma canım ya çok geriye dönük okuyamadım da özür dilerim dualarım tabiki sen ve burdaki herkese sen de bana dua et canım benimki de tutunsun inş.rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

Teşekkür ederim canım kafam çok karışmıştı yarın kısmetse dr.gidicem dua edin bi sorun çıkmasın ne olur hayırlısı ile görürüm en azından rabbim sana da sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Çıkmaz inslh canm sn içini ferah tut Rabbim e güven :)

Canım çok sevindim senin adına inş kanamada durur bebişin bizleri sevindirdi canım sen Adıyaman'da mı oturuyordun bende Maraş'ta oturuyorum canım burada da hissettik bir de kızlar bugünkü yaptığım gebelik testi negatif ve benim sol taraftaki bıçak batar gibi ağrım arttı korkmaya başladım açıkçası acaba kist mi arkadaşlar yarın doktora gideceğim

Kist solda oluyo diye duydum benimde gecen ay sol tarafmdan geberdim ama dr kist olusmus demedi zaten benim yumurtalik kist dolu polikistik oldugum icin :) kiliste antepte marasta hissedilmis zaten elazigda bile hissedilmis kuzum Allah tekrarini yasatmasin insallah.. yarin dr.a git bakalim ne dycek...

Ay kusura bakma canım ya çok geriye dönük okuyamadım da özür dilerim dualarım tabiki sen ve burdaki herkese sen de bana dua et canım benimki de tutunsun inş.rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Tabikide duamdasiniz hepiniz. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah tum bekleyenlerin

Kist solda oluyo diye duydum benimde gecen ay sol tarafmdan geberdim ama dr kist olusmus demedi zaten benim yumurtalik kist dolu polikistik oldugum icin :) kiliste antepte marasta hissedilmis zaten elazigda bile hissedilmis kuzum Allah tekrarini yasatmasin insallah.. yarin dr.a git bakalim ne dycek...
Amin canım Allah yaşatmasın ben Van depreminde Van da Doğu görevindeydik o depremi daha çok hissetmiştim Allah'ım daha beterinden saklasın canım benim de sol tarafım da ağrı ama bıçak batması gibi iğne batması gibi ne bilmiyorum inş kötü değildir korkmaya da başladım açıkçası

Senin geçen ay sol tarafın nasıl ağrıyordu canım batma şeklinde mi

Canım bugün yaptığım test negatif ve sol kasığımda batma şeklinde ağrı var kist mi oluştu diye korkuyorum
Canım bu tarz şeyler düşünme lütfen ya daha zamanın var stres yapıyorsun inanki benim ayaklarım kopacak şekilde ağrıyodu ağlamak istiyodum karın altım çok ağrı yaptı ve her iki kasık ağrımda sırasıyla oldu allahtan ümit kesilmez o yüzden iyi düşün kötüyü çağırma canım inş.hayırlı haber senden ve diğer arkadaşlardan alıcaz

Yegenime dua etsn afettm haydee :) br daha yaprsa dövelim :) çok sevindim inan ya bn inanıyorum snde inan su bebeğine lütfen :nazar: valla iyiki sna cekmems bu bebk sna çekse pes ederdi Allah tan babasına cekms:işsiz: . Canm deprem k.marastada hissedilmiş 2 de olan ama bn duymadım çünkü yoldaydm evde olsam belki hissederdm . Korkma sen birsy olmaz bnde iki kere korktm o şekil datta birinde gözüm doldu ama birsyi yok bebegimin hc bisecik olmayacak inslh canimcim hersy guzl olacak :KK19: ZK_ASK ZK_ASK
Marasta mi yasiyosn kiz bana bi kac saatlik mesafedesin yani :) insallah teyzoşu 50yide gectikya sukur baraji gectik :)) daha gıkım cikmaz valla kiz siz ne diyosaniz o :)

Canım bu tarz şeyler düşünme lütfen ya daha zamanın var stres yapıyorsun inanki benim ayaklarım kopacak şekilde ağrıyodu ağlamak istiyodum karın altım çok ağrı yaptı ve her iki kasık ağrımda sırasıyla oldu allahtan ümit kesilmez o yüzden iyi düşün kötüyü çağırma canım inş.hayırlı haber senden ve diğer arkadaşlardan alıcaz
Yok canım da bu ağrı batma gibi bir ağrı aynı iğne batırır gibi o yüzden bir tedirgin oldum canım :( yani bir de gebelik testi bugün negatif çıkınca o hissim kuvvetlendi

Senin geçen ay sol tarafın nasıl ağrıyordu canım batma şeklinde mi

Klomen kullanmistim canim galiba o yapti cunku yapabiliyomus. Normalde agrimiyodu iliski sirasinda Allah canimi aldi sanki. Dr a da soylemeyi unutmustum. Iliskide sıkıntı oluyo mu

Marasta mi yasiyosn kiz bana bi kac saatlik mesafedesin yani :) insallah teyzoşu 50yide gectikya sukur baraji gectik :)) daha gıkım cikmaz valla kiz siz ne diyosaniz o :)
Evet canım maraştayım ben de evet canım yakınmışız Yok canım sen yine sıkıntın olursa başımızı ağrıt da inş olmaz tatlım senin geçen ay ki sol kasık ağrın da batma şeklinde miydi canım

Klomen kullanmistim canim galiba o yapti cunku yapabiliyomus. Normalde agrimiyodu iliski sirasinda Allah canimi aldi sanki. Dr a da soylemeyi unutmustum. Iliskide sıkıntı oluyo mu
Yok canım ilişki sırasında ağrı olmuyordu ama bir kaç gündür de valla ağrım var diye hiç adama yanaşmadım :) ondan önce de olmuyordu canım

Yok canım da bu ağrı batma gibi bir ağrı aynı iğne batırır gibi o yüzden bir tedirgin oldum canım :KK43: yani bir de gebelik testi bugün negatif çıkınca o hissim kuvvetlendi

Kuzum testlere bakma. Birak testleri. Benim halimi goruyosun. Hem bende adetime 5 gun kala test yaptim negatif cikti bu ay. Regl gunu yaptm golge cikti. Aklimi bulandirdi o zaman gittm kan verdim ogrendim. Eger test yapmsaydm suan bebek yok diye dusunup rahim filmine hazrlanacaktim yani... bicak saplanmasi bende de olmustu ben sagdan yumurtladim bu ay ve sagda oldu saplanmalar

Yok canım ilişki sırasında ağrı olmuyordu ama bir kaç gündür de valla ağrım var diye hiç adama yanaşmadım :) ondan önce de olmuyordu canım
Kotuyu dusunme kist oyle hemen olusmaz sanmiyorum yani. Bunlara guvenirsek isimiz var sen kalbini ferah tut regli bekle bakalim daha ne belirtiler olacak vucudunda

Geçen gün yaptığım testte silik çizgi varken bugün predictor aldım onda silik bile çıkmadı direk negatifti Canlar :(

Back
X