• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım hiç aklıma gelmedi olmazsa diğer ay onu denerim senin durumun netleşti mi canım sanki kanaman vardı okuduğm kadarıyla

Hafifledi leke geliyo ama dis gebelik tehlikesi var hormon bozuklugu vardi bende galiba ondsn dolayi oluyo. Bilmiyorum haftaya belli olur hersey canim dua et

Benimki de yumurtalıkta canım zaten ona da mı basit kist demiş boyutunu biliyor musun canım başka bişey demiş mi zararlı felan diye
Himm biri 2 biri 3 cmmis sanırım iki tanile varmis yumurtan da catlams ama ilişkiye girme bu kistler gitsin öyle düşün demiş..

Yine de bir gitsen mi doktora ya üstüne görme gübi birşeyse canım? :KK43:

canım çok üzüldüm canım Allah sabır versin inşallah çok bekletmez Rabbim acısını unutturur :KK43::KK43: doktora gittin mi ?

Canım çok üzüldüm normal adet rengi mi gelen:KK43: yine de git istersem canım yaa

çok üzüldüm canım. BEnde erken hafta düşüğü yaşadım yakın zamanda allah te zamanda sana bana ve bizim gibi isteyen herkese bebek sevinci yaşatsın sağlıkla hayırlısı ile

Nasıl yani canım gittin mi doktora sende üstüne görme olmayasın

Slm kızlar bugün doktora gitmiyorum iptal ettim haftaya gitcem inşallah
gulii7 gulii7 canım doktora gittin mi adet değildir belki testlerin o kadar netti ki

gulii7 gulii7 canm nasılsın , ne oldu durumn takip edemedim.

Canlar kimyasal gecirmisim. Doktor vajinal ultrasonla bakti, kese gorunmedi. Pco var birde minik cikolatan var dedi:skandal: ustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..
kan tahlininde degerim 3.47 cikti.

Canlar kimyasal gecirmisim. Doktor vajinal ultrasonla bakti, kese gorunmedi. Pco var birde minik cikolatan var dedi:skandal: ustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..
Canım çok geçmiş olsun çikolata kisti bende de var ve Bende bugün ekstradan hamilelikten önce oluşan iki tane basit kistimin de gitmediğini öğrendim canım ama çikolata kisti için ayrıntılı araştırma yapılmalı canım bana bir sürü test yaptıktan sonra kesin tanı koymuşlardı

Çok geçmiş olsun canım benim bat geçmeden test yapmanın kötü tarafı da bu dimi canım herşeyin hayırlısı rabbim önce sıkıntılarına derman sonra da tez zamanda evlat nasip etsin inşallah

Ablanada geçmiş olsun canım benim de iki tane biri 3.8 diğeri 1.2 cm canım ablan hangi doktora gitmişti ve ne şikayeti vardı
Sol kasığına çok kötü ağrı giriyormus birde yurudukce kasiklari agriyormus öyle diyordu bnde hamilesn belkide dedm ama kistmis işte . Onunkide aynı seninkiler gbi bir şeymiş işte bri sağda biri soldaymis doktor adetle gider dems. Bndede vardı daha önce 3.5cm bir ilaç kullandm 21 gunlk kaybolmuştu daha sonra tam 3 tane vardı kasımda biri 3 ikiside 2.5 cm onuda soğan kürü ictm gitti doktor düşer demişti zatn adetle dusmezse ilaç vereym dedi ama bnde soğan ictm gidikti işte çok şükür.

Sol kasığına çok kötü ağrı giriyormus birde yurudukce kasiklari agriyormus öyle diyordu bnde hamilesn belkide dedm ama kistmis işte . Onunkide aynı seninkiler gbi bir şeymiş işte bri sağda biri soldaymis doktor adetle gider dems. Bndede vardı daha önce 3.5cm bir ilaç kullandm 21 gunlk kaybolmuştu daha sonra tam 3 tane vardı kasımda biri 3 ikiside 2.5 cm onuda soğan kürü ictm gitti doktor düşer demişti zatn adetle dusmezse ilaç vereym dedi ama bnde soğan ictm gidikti işte çok şükür.
Su anlattıklarının aynusınınyaşıyrm bn bu ay

Geçmiş olsun canm en azından hamile kalabildigini öğrendin ya iyi yönden bakmak gerek kurtaja da gerek kalmamış . Tabi yıkım ve hayallern bitmesi çok kötü :( Allahım sagliklisini nasip etsn bir an önce

Canım geçmiş olsun işte bana da ilaç verecek yarın benimde ablan gibiydi şikayetlerim hatta burada da demiştim sol kasığım da ağrı ve batma var diye inş geçer canım biZim de

Canım çok geçmiş olsun çikolata kisti bende de var ve Bende bugün ekstradan hamilelikten önce oluşan iki tane basit kistimin de gitmediğini öğrendim canım ama çikolata kisti için ayrıntılı araştırma yapılmalı canım bana bir sürü test yaptıktan sonra kesin tanı koymuşlardı

Ultrasonla gordugu ile cikolata kisti dedi, bide cok yumurtam varmis yani pco. Bunun en iyi tedavisi hamile kalmak dedi en yakin zamanda hamile kalirsan bu hastaligi insAllah atlatirsin dedi

Çok geçmiş olsun canım benim bat geçmeden test yapmanın kötü tarafı da bu dimi canım herşeyin hayırlısı rabbim önce sıkıntılarına derman sonra da tez zamanda evlat nasip etsin inşallah

Hi hi aynen oyle bidaha erkenden test yapmamaya hatta bi hafta gectimi yapmaya karar verdim :)) Rabbimr cok sukur hamile kalabiliyorum o benim teselim oldu

Canım geçmiş olsun işte bana da ilaç verecek yarın benimde ablan gibiydi şikayetlerim hatta burada da demiştim sol kasığım da ağrı ve batma var diye inş geçer canım biZim de
İnslh canm ya . Basit demeymde kötü huylu olmazsa hemen dusuyor ya bn evlendigimden beri 3 kere oldu birinde ilaç birinde kür yaptm öteki kendiliğinden dustu gitti . Zaten catlayamayan yumurta kist oluyor ya adetlede gidiyo gitmezse obur aya 3cmi geciyo gidiyo işte.

Ultrasonla gordugu ile cikolata kisti dedi, bide cok yumurtam varmis yani pco. Bunun en iyi tedavisi hamile kalmak dedi en yakin zamanda hamile kalirsan bu hastaligi insAllah atlatirsin dedi

Hi hi aynen oyle bidaha erkenden test yapmamaya hatta bi hafta gectimi yapmaya karar verdim :)) Rabbimr cok sukur hamile kalabiliyorum o benim teselim oldu
Canım bana da doktor çikolata kistinin en iyi tedavi yöntemi hamile kalmak demişti hamile de kalmıştım ama devam etmemişti inş ikimizde sağlıklı şekilde bir daha hamile kalırız canım

Back
X