• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sagolasin canim... bi sure rahmi rahat birakmayi dusunuyorum. Ve korunacagim haliyle. Bu sure icerisinde ne tur ot varsa icip hormonlarimi duzene sokmayi dusunuyorum. Bide tupler icin kurler varmis. Onlari deneyecegim insallah. Tamam iyi hos gebelik olustu sorun yokmus ama tupte hafif yapisiklik yada darlik varsada dollenen yumurta ilerleyemeyip tupte kaliyomus.. tabi bilemeyiz rahim filmi cektirmeden. Biraz dogal seyler deneyip. Bebek calismasina gectgmde rahim filmi cektirip asilama yaptirmayi dusunuyorum. Bakalim nasip
Yol uzun..

Senin tupte sorun yok dimi?
şimdilik yok görünüyor canım, dediğin gibi bir rahim filmi çektirmekte fayda var. Bir de canım iyi bir doktor bulmak çook önemli...

ay canım dün akşam apar topar baska bir hastaneye gittim, doktor güzelce muayene etti. Öyle bir şey yok dedi, diğer doktor karından baktığı için yanılmış olabilir dedi. Film çektirmek istediğimi söyledim, gerek yok dedi.
Diğer doktor ödümü kopardı yani:KK43: ne kötü doktorlar var.

Allahim boyle doktorlara biraz merhamet versin yaa burda hepimiz gorduk bu doktorlardan canim hersey guzel olur insallah rabbime sıgınalim insallah ;)

:) Allah razi olsun canim benim. Rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsin. Benimki cok yeni daha 1 hafta olmadi okumussun malum.. gecen ay bende hayit tohumu, aslan pencesi, civanpercemi icmistim. Bu ay sogan suyuyla beraber baslayacagim. Rahmim pert halen lekelenme devam ediyor. Bakalim.. bi.kac aya kalmaz burdan hamislik haberi verirsin sende insallah :) Alah yardimcin olsun...
teşekkür ederim canım inşallah karşılıklı güzel haberler veririz bir kaç aya kadar :)

Olsun canım inşallah bundan sonrası güzel olsun da geç olsun. Korun derse de kafanı dinlersin biraz bu süreç seni yordu. Her şey güzel olacak şu değerlerin de tez zamanda sıfırlansın inşallah canım.

Bulantı devam ediyor. Bugün biraz daha iyiyim aslında. Genelde hamilelerin sabah bulantısı olur geçer benimkisi gece uyurken bile devam ediyor :işsiz:

benimde canım bütün gün devam ediyor ama nette limon koklamak ve yemek iyi geliyor diye okumuştum bugün denedim iyi geldi gerçekten sende dene istersen birde yogurt iyi geliyor mide bulantısına sebep olan toksinleri temizliyormuş :kahve::kahve:

benimde canım bütün gün devam ediyor ama nette limon koklamak ve yemek iyi geliyor diye okumuştum bugün denedim iyi geldi gerçekten sende dene istersen birde yogurt iyi geliyor mide bulantısına sebep olan toksinleri temizliyormuş :kahve::kahve:
Sağol canım ben de deneyeyim :) Doktorun bebeği ölçtü mü? Benim doğum tarihi 25 ekimdi, 30 ekim oldu doktor öyle söyledi.

kızlar sipariş verdiğim preseed daha gelmedi dün koyuya yakın rek görmüştüm ovu. da bugün de malum bozuk çıktı test . bugün gelecek sanırım preseed acaba yarın kullansam geç mi kalmış olurum

Sağol canım ben de deneyeyim :) Doktorun bebeği ölçtü mü? Benim doğum tarihi 25 ekimdi, 30 ekim oldu doktor öyle söyledi.

canım ben yarın gitcem doktora en son 2 hafta once gittim keseyi görmüştük sadece yarın gidicem inşallah kalp atışlarını duycaz o zaman ölçüm yapar herhalde :KK64::KK64:

kızlar meraba. biz bugün tüp bebek tedavisine başladık. adetimin 2. günü. nasıl bi süreç aşılamya benziyor mu daha mı zr bana yardımcı olur musunuz?
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Rabbim sağlıklı gebelik nasip eder inşallah. Aşılamadan uzun bir süreç olarak biliyorum. Ablam da 4 kez atlattı o süreci 2çocuğu var şükür. Rabbim size de nasip etsin. Uzun yorucu bir süreç ama sonunu düşündükçe değiyor. İnşallah ilkinde nasip olur size

canım ben yarın gitcem doktora en son 2 hafta once gittim keseyi görmüştük sadece yarın gidicem inşallah kalp atışlarını duycaz o zaman ölçüm yapar herhalde :KK64::KK64:
Görünür canım kalp atışlarını da duyarsın merak etme :) doktor dönüşü beni de etiketle :)

kızlar meraba. biz bugün tüp bebek tedavisine başladık. adetimin 2. günü. nasıl bi süreç aşılamya benziyor mu daha mı zr bana yardımcı olur musunuz?
canım merhaba, aslında kolay bir süreç, ama doktora git gel yoruluyorsun, ben de iki kez yaptırdım ama tutmadı, stresten uzak durman iyi olur, iğnelerini doktorun dediği zamanlarda vurman gerekli, çok dikkat et zamanlara, onun dışında birşey yok, herşey beynimizde bitiyor, eğer sen rahat olursan rahat geçer. benim ilki kötü geçti stresten, 2.sinde çok rahattım süreci bildiğim için. aslında tüp bebek tedavisinin konuşulduğu konulara bakarsan daha detaylı bilgi bulabilirsin

Back
X