• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah hakkınızda hayırlısını versin. Rabbim sağlıklı gebelik nasip eder inşallah. Aşılamadan uzun bir süreç olarak biliyorum. Ablam da 4 kez atlattı o süreci 2çocuğu var şükür. Rabbim size de nasip etsin. Uzun yorucu bir süreç ama sonunu düşündükçe değiyor. İnşallah ilkinde nasip olur size
aminn canım inşallah çok teşekkürler. ablanın ilkinde tutmadı mı peki?

canım 3 sene uğraştım ben bebek için ve 3 sene sonunda çok oldu Rabbim nasip etti ama moral çok önemli pozitif düşünün bende çok umutsuzluğa kapıldım ağladım sızladım ama verende Allah alanda Allah o yüzden dua etmekten sabır etmekten başka çaremiz yok Rabbim biliyordur doğru zamanı :KK54::KK54::KK68::KK68:
:super: O süre içinde hiç gebelik yaşamamış kıydın canım? Allah ol dediği zaman oluyor gerçekten :dua:

Geldi kızlar geldi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 42
aminn canım inşallah çok teşekkürler. ablanın ilkinde tutmadı mı peki?
Yok canım tutmadı ilk ikisinde üçüncü oldu şükür yeğenim 7 yaşında sonradan da ilk denemede oldu şükür 1yaşına girecek kızı. Çift koydular yumurta tutmadı. Kısmet. Kişiden kişiye değişiyor inşallah seninki ilkte olur

Canlar nasılsınız ben çok kötüyüm bugün aşırı sekilde bulantim var günüm yaklaşıktikca acaba hamilemiyim diyorum ama ihtimalde veremiyorum 26.gunumdeydim bugün saatlerdir gecmeyen bir bulantı çekiyorum ne iyi gelir bilmiyorum nasıl geçecek Allahim bebek istedim insaAllah beni bulantiyla imtihan etmez:bicak:

Canlar nasılsınız ben çok kötüyüm bugün aşırı sekilde bulantim var günüm yaklaşıktikca acaba hamilemiyim diyorum ama ihtimalde veremiyorum 26.gunumdeydim bugün saatlerdir gecmeyen bir bulantı çekiyorum ne iyi gelir bilmiyorum nasıl geçecek Allahim bebek istedim insaAllah beni bulantiyla imtihan etmez:bicak:
Merhaba canım test yaptin mi?

B Biravucmutluluk canimm doktor Clexane 0.6 igne+coraspirin gunde bi tane kullanmami soyledi. Bugun aksam ilk ignemi vurundum. Senin tedavin nasil ve ayrica nelere dikkat ediyorsun bana yardimci olur musun :KK66:

Kan pihtilasmasi olan baska arkadaslarinda fikrine ihtiyacim var...
Hiç biseye dikkat etmiyorum canm normal devam ediyorum bnm ignem 0.4clexane ve coraspin. Kız icime kurt düştü smdi bnim 2 gen HOMOZİGOT br gen heterezigot bna niye düşuk doz verdi igneyi :(

Canimmm insallah hamilesindir... Ayyy bi de senden guzel haber alsak bizde havalara uçarız yaa:KK55: test yapmayi düşünmüyor musun

Canimmm insallah hamilesindir... Ayyy bi de senden guzel haber alsak bizde havalara uçarız yaa:KK55: test yapmayi düşünmüyor musun
Canim benim insaAllah öyledir yüzüm güler artık Allah razı olsun yapmak istiyorum test ama emin degilim cikarmi ki simdi günüm gecmeden falan ama diyorum bulanti ondansa belirti vericek asamaya gelmistir testte çıkar bilemiyorum yapsammi

Kac gunde bi adet oluyon ki yumurtlamanin uzerinden 14 gun gecti mi belli olur oyleyse
Düzensiz canım adetim 30u gectigi oluyor 26.gunde olmuştum bir kerecik ama yumurtlamanin uzerinden geceli oldu akıntı ve kasık agrisi belirtime göre yanilmiyorsam

Back
X