• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım karın için darsa ilk ay bile belli eder kendini. Benimki genişmiş 4.5 - 5. aydan sonra birden çıktı :KK48: Kilo olayı da ilk 4 ayda sadece 1 kilo almıştım. Sonra göğüsler büyüdü, rahim büyüdü, iştahım açıldı derken hızlı bir şekilde aldım. 6. ayımda 10 kilo almıştım. Bu ayda 2 kilo daha almışım. Kilo alımı yavaşladı sanki ya da az yediğim için bilemiyorum:spor: Doktorum kiloyla alakalı bir sorunumuz yok dedi. Bende 170 boy olunca kötü durmuyor kilo yoksa çok takardım :KK70: Daha doğuma 2 ay var bakalım kaçla gireceğim doğuma:KK47:
Bence 18 kilo alms olarak gidersn. ;) Oda normal bence. Boyda varmis. Benm boyda kısa . İc karın büyük mü bilmiyorum ki hc hayatımda kilo almadm en fazla 50 ondada gobegm vardı zayf ve göbekli çirkin durduğu için bol giyerdm hatta. İç karın küçük mü oluyo yani benm suan ablamla kiyaslarsam kendimi onun 4 aylk hali gbiyim :)

Canım hamilelikte kendini yoklayacaksın, herkes farklı yaşadığı için bu dönemi, sana ne iyi geliyor ne rahatsız ediyor tespit edip ona göre davranmak lazım. Ben öyle yapmıştım :KK39:
Önce düsürmüyordu aslında bn 8.haftaya girince bulantı kusma başladı ve bu haftaya kadr limonla bastrdim hep smdi düsüyo artk yememhem zatn bulantilarda azaldı çok şükür 3 haftyla yirttim bence suan 10+5 ım bundan sonra azalir

Bence 18 kilo alms olarak gidersn. :KK66: Oda normal bence. Boyda varmis. Benm boyda kısa . İc karın büyük mü bilmiyorum ki hc hayatımda kilo almadm en fazla 50 ondada gobegm vardı zayf ve göbekli çirkin durduğu için bol giyerdm hatta. İç karın küçük mü oluyo yani benm suan ablamla kiyaslarsam kendimi onun 4 aylk hali gbiyim :)
Olabilir canım kiloyla cok alakası yok, bazısında hemen cıkıyor bazısında benim gibi hamileliğin yarısında çıkıyor. Demek ki karnın dar senin :KK54: Yani boy kaldırıyor Allahtan bir de şuan bakınca tek göbeğim büyüdü sanki göze batmıyor kilolarım en azından. Bununla teselli ediyorum kendimi :D

Kendı doktoruma sordum bı sıkıntı olmaz ama yınede bı ilaç verırım bn dedi ne ilacı bılmyrm eşim gelmedıkı hala
Bn sperm yapısını bozuyor diye okudum o gün sna atacaktm yazıyı tam bni banladilar :) . Bak bakalm br sen vereceği ne olacak ki antibiyotikdr hemen fayda eder kullasn. Çok gecms olsn bu arada bitanrm cagrdin kötüyu valla yat bol bol dnlen geçer inslh

Önce düsürmüyordu aslında bn 8.haftaya girince bulantı kusma başladı ve bu haftaya kadr limonla bastrdim hep smdi düsüyo artk yememhem zatn bulantilarda azaldı çok şükür 3 haftyla yirttim bence suan 10+5 ım bundan sonra azalir
Bencede azalır canım oo maşallah 10 haftalık oldunuz mu siz nazar değmesin :nazar::anneadayı: Göbüşünü çek gönder bakim bi merak ettim :KK6:

Canimmm... Biz iyiyiz sen nasılsın? Bende gecen ay daha aktiftim sanki. Biraz hasta oldum yatak döşek yatıyorum. Haftaya regl günü persembe... Bakalım bekligorum gelemeyesice.. :KK70:
Hadi insallah iyi haberi ver bize bu ay canim
Saolasin canim dusundugun icin...bende durum ayni guzel haber yok malesef.mens oldum bugun 3. Gunum :KK43: sen neler yapiyorsun
Zamanini bekliyor canim hayirli olan tez zamanda sagligiyla nasip etsin rabbim. Ben de çok şükür iyiyim canim zaman gecirmeye calisiyorum.
Kac gundur aklimdasin hamilelik zor mu geciyo canim iyisindir insallah Allaha emanet olun:KK46::anne:
Çok şükür iyiyim canim bugun 7+0 oldum çok şükür halsizlik dışında hicbir belirti yok bende canim.
Allah a şükür canım. Sağ ol. Ben salı günü çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım a başladık yine. Olmazsa artık film çekilecek. Sen nasılsin? Hamilelik nasıl gidiyor. Herşey yolundadır inşallah
Filme gerek kalmadan gelir insallah bebegin canim. Ben de şükür iyiyim randevu günüm yaklastikca stresim de artiyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bn sperm yapısını bozuyor diye okudum o gün sna atacaktm yazıyı tam bni banladilar :) . Bak bakalm br sen vereceği ne olacak ki antibiyotikdr hemen fayda eder kullasn. Çok gecms olsn bu arada bitanrm cagrdin kötüyu valla yat bol bol dnlen geçer inslh
İnşallah canm sagolasın
İlacı kullanır ne zamnsa o zaman gelır bebiş

Olabilir canım kiloyla cok alakası yok, bazısında hemen cıkıyor bazısında benim gibi hamileliğin yarısında çıkıyor. Demek ki karnın dar senin :KK54: Yani boy kaldırıyor Allahtan bir de şuan bakınca tek göbeğim büyüdü sanki göze batmıyor kilolarım en azından. Bununla teselli ediyorum kendimi :KK70:
Bide sadece karından alirsam erkek derler . Valla hc biri doğru degl :) ay çıksın bn seviyorum ;) karnıma bakıp duruyorum çok hoşuma gidiyor. Aa smdi bnm aklıma ne geldi o zamn bnm doğumdan sonra gobegm kalır mı iç karnm küçükms ya :(

Bide sadece karından alirsam erkek derler . Valla hc biri doğru degl :) ay çıksın bn seviyorum :KK66: karnıma bakıp duruyorum çok hoşuma gidiyor. Aa smdi bnm aklıma ne geldi o zamn bnm doğumdan sonra gobegm kalır mı iç karnm küçükms ya :KK43:
İşte o konuda hiçbir fikrim yok canım. Ama onun karnın genişliğiyle darlığıyla alakası yoktur bence... Benimki kız aslına bakarsan ama öyle kalcam falan büyümedi, göbeğim de yayvan değil. Çok sivri de değil ama öne doğru gidiyor :D

Bencede azalır canım oo maşallah 10 haftalık oldunuz mu siz nazar değmesin :nazar::anneadayı: Göbüşünü çek gönder bakim bi merak ettim :KK6:
Gülmek yok bak :)) zaten cekemedm bir türlü beyaz belli olmuyor fotoda ama

Eklentiler

• IMG_20170316_144420.webp
    IMG_20170316_144420.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 46
Elma var bu aralar :) ama eşim aynisindan bulamams bugn artk yiyecegimi sanmıyorum sert ve ekşi olanı seviyorum bn :KK43: takack başka brsy bulurm ben :KK66:)
Ben havuca taktım valla her an yiyebilirim :)) havalar tam ısınsın da meyveler çıksın takacak daha çok şey buluruz :))

Gülmek yok bak :)) zaten cekemedm bir türlü beyaz belli olmuyor fotoda ama
Kız sen yukardan baktıgında zatenm buyuk görünür. Aynanın karsısında yandan cek bakim öyle daha net olur:KK48: Niye güleyim ne tatlı göbüş ama bu yukardan senin gördüğünden daha küçüktür kesin:KK39:

İşte o konuda hiçbir fikrim yok canım. Ama onun karnın genişliğiyle darlığıyla alakası yoktur bence... Benimki kız aslına bakarsan ama öyle kalcam falan büyümedi, göbeğim de yayvan değil. Çok sivri de değil ama öne doğru gidiyor :KK70:
Amaaan hepsi boş geride böyle diyenede demk ki arkası erkek olacak diyorlar :)

Back
X