- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
1 haftadr hasta olcam olcam dedım bugun boğaz kulak burun komple dolu yanıyorum resmen mınık bı iğne yedim annemdeyım yatyrmBebegm sen ne yaptn? Sordunmu doktoruna lökosit zararı olur muymuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftadr hasta olcam olcam dedım bugun boğaz kulak burun komple dolu yanıyorum resmen mınık bı iğne yedim annemdeyım yatyrmBebegm sen ne yaptn? Sordunmu doktoruna lökosit zararı olur muymuş?
Bence 18 kilo alms olarak gidersn.Canım karın için darsa ilk ay bile belli eder kendini. Benimki genişmiş 4.5 - 5. aydan sonra birden çıktıKilo olayı da ilk 4 ayda sadece 1 kilo almıştım. Sonra göğüsler büyüdü, rahim büyüdü, iştahım açıldı derken hızlı bir şekilde aldım. 6. ayımda 10 kilo almıştım. Bu ayda 2 kilo daha almışım. Kilo alımı yavaşladı sanki ya da az yediğim için bilemiyorum
Doktorum kiloyla alakalı bir sorunumuz yok dedi. Bende 170 boy olunca kötü durmuyor kilo yoksa çok takardım
Daha doğuma 2 ay var bakalım kaçla gireceğim doğuma
![]()
Önce düsürmüyordu aslında bn 8.haftaya girince bulantı kusma başladı ve bu haftaya kadr limonla bastrdim hep smdi düsüyo artk yememhem zatn bulantilarda azaldı çok şükür 3 haftyla yirttim bence suan 10+5 ım bundan sonra azalirCanım hamilelikte kendini yoklayacaksın, herkes farklı yaşadığı için bu dönemi, sana ne iyi geliyor ne rahatsız ediyor tespit edip ona göre davranmak lazım. Ben öyle yapmıştım![]()
evet çok laylom keyfime düşkünümdür ama cok disiplinliyim aynı zamanda. İkisi bir arada cok dengesiz gibi duruyor o yüzden.sen iradeli hatunsun bence
Olabilir canım kiloyla cok alakası yok, bazısında hemen cıkıyor bazısında benim gibi hamileliğin yarısında çıkıyor. Demek ki karnın dar seninBence 18 kilo alms olarak gidersn.Oda normal bence. Boyda varmis. Benm boyda kısa . İc karın büyük mü bilmiyorum ki hc hayatımda kilo almadm en fazla 50 ondada gobegm vardı zayf ve göbekli çirkin durduğu için bol giyerdm hatta. İç karın küçük mü oluyo yani benm suan ablamla kiyaslarsam kendimi onun 4 aylk hali gbiyim :)
Bn sperm yapısını bozuyor diye okudum o gün sna atacaktm yazıyı tam bni banladilar :) . Bak bakalm br sen vereceği ne olacak ki antibiyotikdr hemen fayda eder kullasn. Çok gecms olsn bu arada bitanrm cagrdin kötüyu valla yat bol bol dnlen geçer inslhKendı doktoruma sordum bı sıkıntı olmaz ama yınede bı ilaç verırım bn dedi ne ilacı bılmyrm eşim gelmedıkı hala
Bencede azalır canım oo maşallah 10 haftalık oldunuz mu siz nazar değmesinÖnce düsürmüyordu aslında bn 8.haftaya girince bulantı kusma başladı ve bu haftaya kadr limonla bastrdim hep smdi düsüyo artk yememhem zatn bulantilarda azaldı çok şükür 3 haftyla yirttim bence suan 10+5 ım bundan sonra azalir
Hadi insallah iyi haberi ver bize bu ay canimCanimmm... Biz iyiyiz sen nasılsın? Bende gecen ay daha aktiftim sanki. Biraz hasta oldum yatak döşek yatıyorum. Haftaya regl günü persembe... Bakalım bekligorum gelemeyesice..![]()
Zamanini bekliyor canim hayirli olan tez zamanda sagligiyla nasip etsin rabbim. Ben de çok şükür iyiyim canim zaman gecirmeye calisiyorum.Saolasin canim dusundugun icin...bende durum ayni guzel haber yok malesef.mens oldum bugun 3. Gunumsen neler yapiyorsun
Çok şükür iyiyim canim bugun 7+0 oldum çok şükür halsizlik dışında hicbir belirti yok bende canim.Kac gundur aklimdasin hamilelik zor mu geciyo canim iyisindir insallah Allaha emanet olun![]()
Filme gerek kalmadan gelir insallah bebegin canim. Ben de şükür iyiyim randevu günüm yaklastikca stresim de artiyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Allah a şükür canım. Sağ ol. Ben salı günü çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım a başladık yine. Olmazsa artık film çekilecek. Sen nasılsin? Hamilelik nasıl gidiyor. Herşey yolundadır inşallah
İnşallah canm sagolasınBn sperm yapısını bozuyor diye okudum o gün sna atacaktm yazıyı tam bni banladilar :) . Bak bakalm br sen vereceği ne olacak ki antibiyotikdr hemen fayda eder kullasn. Çok gecms olsn bu arada bitanrm cagrdin kötüyu valla yat bol bol dnlen geçer inslh
Bide sadece karından alirsam erkek derler . Valla hc biri doğru degl :) ay çıksın bn seviyorumOlabilir canım kiloyla cok alakası yok, bazısında hemen cıkıyor bazısında benim gibi hamileliğin yarısında çıkıyor. Demek ki karnın dar seninYani boy kaldırıyor Allahtan bir de şuan bakınca tek göbeğim büyüdü sanki göze batmıyor kilolarım en azından. Bununla teselli ediyorum kendimi
![]()
İşte o konuda hiçbir fikrim yok canım. Ama onun karnın genişliğiyle darlığıyla alakası yoktur bence... Benimki kız aslına bakarsan ama öyle kalcam falan büyümedi, göbeğim de yayvan değil. Çok sivri de değil ama öne doğru gidiyorBide sadece karından alirsam erkek derler . Valla hc biri doğru degl :) ay çıksın bn seviyorumkarnıma bakıp duruyorum çok hoşuma gidiyor. Aa smdi bnm aklıma ne geldi o zamn bnm doğumdan sonra gobegm kalır mı iç karnm küçükms ya
![]()
Gülmek yok bak :)) zaten cekemedm bir türlü beyaz belli olmuyor fotoda amaBencede azalır canım oo maşallah 10 haftalık oldunuz mu siz nazar değmesinGöbüşünü çek gönder bakim bi merak ettim
![]()
Ben havuca taktım valla her an yiyebilirim :)) havalar tam ısınsın da meyveler çıksın takacak daha çok şey buluruz :))Elma var bu aralar :) ama eşim aynisindan bulamams bugn artk yiyecegimi sanmıyorum sert ve ekşi olanı seviyorum bntakack başka brsy bulurm ben
)
Kız sen yukardan baktıgında zatenm buyuk görünür. Aynanın karsısında yandan cek bakim öyle daha net olurGülmek yok bak :)) zaten cekemedm bir türlü beyaz belli olmuyor fotoda ama
Valla siz şanslısınızz yaz meyvelerini doğurmadan yiceksiniz mis gibiBen havuca taktım valla her an yiyebilirim :)) havalar tam ısınsın da meyveler çıksın takacak daha çok şey buluruz :))

Aynen canım çabalamadan hiçbir şey olmaz :)zamana bırakmalı o yüzden çok sütelememek gerekiyor tabi elinden gelin yaptıktan sonra. Yoksa armut piş ağzıma düş de olmaz :)
al bende de o kadar...
İnslhh canm duaİnşallah canm sagolasın
İlacı kullanır ne zamnsa o zaman gelır bebiş
Evet şanslıyız canım valla adını verip canımız çeksin istemiyorum ama bazılarını dört gözle bekliyorum :))Valla siz şanslısınızz yaz meyvelerini doğurmadan yiceksiniz mis gibiBiz hayalini kuruyoruz
![]()
Amaaan hepsi boş geride böyle diyenede demk ki arkası erkek olacak diyorlar :)İşte o konuda hiçbir fikrim yok canım. Ama onun karnın genişliğiyle darlığıyla alakası yoktur bence... Benimki kız aslına bakarsan ama öyle kalcam falan büyümedi, göbeğim de yayvan değil. Çok sivri de değil ama öne doğru gidiyor![]()