- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Bugün mü yaptınNegatıf cıktı canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün mü yaptınNegatıf cıktı canm
Erken yumurtluyor olabilirsin canım.Olamaz daha 5. Gunum bugun bnm adetım 2. Gun kesıldı bugun damla damla tekrr geldı
Evet aynı idrarla yaptmBugün mü yaptın
Bu kadar mı erken inan şoktayım bn neyse akşama bıdaha yapım bakalım ne cıkcakErken yumurtluyor olabilirsin canım.
Bu kadar mı erken inan şoktayım bn neyse akşama bıdaha yapım bakalım ne cıkcak
bat 18 mart bugun sabahtan berı alt tarflarda sızlamalar sıskınlıkler geldı gelecek bu aydan da umıdım yok kırmızılım sana yandı canımmmmmmmmm
bu ay klomen sogan suyu adacayı ve su preesed mı nedır onu kullanıcammm bakalımmmm ....
gelll bebegım artık((
Ben de sabırlı değilim zamanla öğrenecez sabretmeyi de inş canım :)İnslh canm. Bn hc sabırlı bir insan değilim umarm bebegm bni ck yıpratmaz. :) Çocuk konusunda çok hassasm kolay kolay sinirlenmem ama bebek bakımı zor
Hadi güzel haberlerini de bekliyorum :) inş bu ay gelir bebişintamam o zaman doğru gidiyoruz :) Teşekkürler canım
Keşke eşim de içmese o sigarayı, tebrikler valla inş bırakırsın tam olarak:)Yok canim ya o full seker. diyete basladm kivraniyorum. Yesil cay basta olmak uzere Sogan suyu ictm bugun iste. Her zaman ki kurlerim hormon duzenleyici aslanpencesi, civanpercemi, hayit tohumu. Ama karbonatli su da iciyorum. Adacayi da icmeyi dusunuyorum. Korkuyorum hepsi birbirine karisacak :)) digerlerini icmedim daha. Bunye alissin bi. Saat 6 dan beri ayaktayim sigarada icmedim hic.
Alkisss:))
Yengem 4 aylık hamile yeni öğrendi :) neymiş lahusaymış da tedavi olmadan olacağına inanmıyormuş da muşmuş :))Sallamiyolar hic ya acaba ondan mi.
Bizde dun hastaneye gittgmizde arkadasla karsilastk kocasiyla gelmis. 28 ocakta adet olmus subatta lekelenme olmus onu soyledi gebelik testi mi yaptin dedm evet dedi doktora gostrcm dedi bilmiyoda. Baktik 5000. Ha masallah sen hamilesn dedm keseden bebekten bahsettm gozume bakiyo.
Yok yok bizde var bi anormallik :)
inşallah canım :)Hadi güzel haberlerini de bekliyorum :) inş bu ay gelir bebişin
InşallahEvet canım. Söylemiştin ilaç kullanacağını ama kendiliğinden oldu sandım. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Canım suan kahverengı camur gıbı leke geliyo bu nıye kı yavvCanim olabilir. Bi yerde okumustum adetliyken bile yumurtliyan oluyormus, cok ilginc dimi :)) belkide tek sorun yum gunlerini kacirmandi, kim bilirr
Geç döllenme olabılır o yuzdn gerıden gelıyrdrMERABA ÖNCELİKLE ALLAH HEPIMİZİN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN BENIM İKİNCİ HAMİLELEİGİM BİRİNCİ PROBLEMLİYDİ VE ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM 2. SIDE 6 BUCUK HAFTALIK OLMASI LAZIM AMA DOKTOR GERİDEN GELİYO DEDİ BAŞINA BÖYLE BİŞİ GELEN VARMI?
Canım seninki baya koyu sanki bir kaç güne pik olacakmış gibi erken mi yumurtlayacaksın acabaXanım bu ovulasyon testının silik hali böylemi oluyr senın kullandığın testten bu gun geldi denemek için yaptım
Canm bnm 13 martta adet oldum 14 martta kesıldı bugun yıne kahverengı lekeler var testte boyle bu gun 5. Gunum olamaz dıyorum ama bılmıyrm da zaten rahatsızım boğazlar felç ilişki olcagını sanmyrm ama kafa gttıCanım seninki baya koyu sanki bir kaç güne pik olacakmış gibi erken mi yumurtlayacaksın acaba