• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bat 18 mart bugun sabahtan berı alt tarflarda sızlamalar sıskınlıkler geldı gelecek bu aydan da umıdım yok kırmızılım sana yandı canımmmmmmmmm:KK49:

bu ay klomen sogan suyu adacayı ve su preesed mı nedır onu kullanıcammm bakalımmmm ....
gelll bebegım artık :(((

bat 18 mart bugun sabahtan berı alt tarflarda sızlamalar sıskınlıkler geldı gelecek bu aydan da umıdım yok kırmızılım sana yandı canımmmmmmmmm:KK49:

bu ay klomen sogan suyu adacayı ve su preesed mı nedır onu kullanıcammm bakalımmmm ....
gelll bebegım artık :KK43:((

Test yapmismiydin ??

Yok canim ya o full seker. diyete basladm kivraniyorum. Yesil cay basta olmak uzere Sogan suyu ictm bugun iste. Her zaman ki kurlerim hormon duzenleyici aslanpencesi, civanpercemi, hayit tohumu. Ama karbonatli su da iciyorum. Adacayi da icmeyi dusunuyorum. Korkuyorum hepsi birbirine karisacak :)) digerlerini icmedim daha. Bunye alissin bi. Saat 6 dan beri ayaktayim sigarada icmedim hic.
Alkisss:KK9::))
Keşke eşim de içmese o sigarayı, tebrikler valla inş bırakırsın tam olarak:)

Sallamiyolar hic ya acaba ondan mi.
Bizde dun hastaneye gittgmizde arkadasla karsilastk kocasiyla gelmis. 28 ocakta adet olmus subatta lekelenme olmus onu soyledi gebelik testi mi yaptin dedm evet dedi doktora gostrcm dedi bilmiyoda. Baktik 5000. Ha masallah sen hamilesn dedm keseden bebekten bahsettm gozume bakiyo.

Yok yok bizde var bi anormallik :)
Yengem 4 aylık hamile yeni öğrendi :) neymiş lahusaymış da tedavi olmadan olacağına inanmıyormuş da muşmuş :))

Canim olabilir. Bi yerde okumustum adetliyken bile yumurtliyan oluyormus, cok ilginc dimi :)) belkide tek sorun yum gunlerini kacirmandi, kim bilirr
Canım suan kahverengı camur gıbı leke geliyo bu nıye kı yavv

MERABA ÖNCELİKLE ALLAH HEPIMİZİN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN BENIM İKİNCİ HAMİLELEİGİM BİRİNCİ PROBLEMLİYDİ VE ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM 2. SIDE 6 BUCUK HAFTALIK OLMASI LAZIM AMA DOKTOR GERİDEN GELİYO DEDİ BAŞINA BÖYLE BİŞİ GELEN VARMI?

MERABA ÖNCELİKLE ALLAH HEPIMİZİN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN BENIM İKİNCİ HAMİLELEİGİM BİRİNCİ PROBLEMLİYDİ VE ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM 2. SIDE 6 BUCUK HAFTALIK OLMASI LAZIM AMA DOKTOR GERİDEN GELİYO DEDİ BAŞINA BÖYLE BİŞİ GELEN VARMI?
Geç döllenme olabılır o yuzdn gerıden gelıyrdr

Canım seninki baya koyu sanki bir kaç güne pik olacakmış gibi erken mi yumurtlayacaksın acaba
Canm bnm 13 martta adet oldum 14 martta kesıldı bugun yıne kahverengı lekeler var testte boyle bu gun 5. Gunum olamaz dıyorum ama bılmıyrm da zaten rahatsızım boğazlar felç ilişki olcagını sanmyrm ama kafa gttı

Back
X