Allah razi olsun canım 12 eylül düBenden sonra ikinci vakasın bakalım üçüncü kim olcak :) sana demiştim nasılsa olmuyo deyip korunmadığı zaman hamile kalıyo insan. Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın ♡ bat ne zamandı
Hayırlı sağlıklı almayı nasip etsin Rabbim evladını.Merhabalar,
Yeni üyeyim Gebeliğim süresince takip ettiğim sayfaya nihayet yeni üye olabildim.
Çok yararlı ve yardımcı bilgiler paylaşıyorsunuz teşekkürler
Ben yaklaşık 27 haftalık hamileyim.
Allah nasip ederse inşallah bir oğlum olacak.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallahkızlar merhaba bende anne olmak için caba gösterenler arasındayım umarım rabbim isteyen herkese nasip eder
amin insallah valla teset yaparken korkar oldum yinemi olumsuz cıkacak diyeRabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin insallah
Ah ah onlar hepimizin korkulu rüyasıydı. Rabbim nasibini zamanı gelince veriyor dua et ve tevekkül et cnmamin insallah valla teset yaparken korkar oldum yinemi olumsuz cıkacak diye
Ayy canım ya çok sevindim gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar merhaba size neler neler anlatacağım bildiginiz uzere 20 haziran da kurtaj oldum ve 3 aydır korunuyordum. Bu ay esim hayinlik yapti ve 2 defa korunmadi. E tabi bende nasil olsa olmaz diye düşündüm o kadar ay korunmadan olmuyordu ....
Ve bugün esim varikoselden ameliyat olacakti...
15 eylulde tansiyon yukselmesi ve mide bulantısı istifra sikayetleriyle hastaneye gittim hersey normal di . Dr hic birsey bulamadi ve tekrar tahlil istedi bu defa gebelik de bakmis ve 466.88 hamileyimmmmm.... biz şooookkkk....
Suan 5 haftalik hamileyim ...
Rabbim ol dedi ve oldu
Duanizi eksik etmeyin
Allah razı olsun canım İnşallah çok mutluyum rabbim inşallah hayırlı sağlıklı nasip eder ... dualarını eksik etme ne olurAyy canım ya çok sevindim gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Selamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Şimdi dileğim hepinizinde yavrularınıza kavuşmanız Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın
sakın istemekten vazgeçmeyin O dua eden elleri boş çevirmez elbet bigün verecektir hayırlı olan zamanda
.. eski ve yeni arkadaşlarım hepinize selamlar
Amin canım allah mutluluğunuzu yarıda bırakmasınAllah razı olsun canım İnşallah çok mutluyum rabbim inşallah hayırlı sağlıklı nasip eder ... dualarını eksik etme ne olur
Gözünüz aydın Allah annesine babasına vatanına hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallahSelamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Şimdi dileğim hepinizinde yavrularınıza kavuşmanız Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın
sakın istemekten vazgeçmeyin O dua eden elleri boş çevirmez elbet bigün verecektir hayırlı olan zamanda
Gozun ayrin canim Allah anali babali buyutsun hayirli evlat etsin insSelamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Bugun biraz ruh halim karışık... ama iyiym şükür, bi aksilik yok. Sen nasılsın başlandı mı işlemlere?
neden canım hayır olsun ?Bugun biraz ruh halim karışık... ama iyiym şükür, bi aksilik yok. Sen nasılsın başlandı mı işlemlere?
Hayırlı uğurlu olsun canım evet hatrlıyorum seni analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Gözünüz aydın..Selamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Öyle içgüdüsel işte arada geliyolar bana :) Allah yardmcın olsun canım bu son bekleyısın olsun artk beklediğin şeyler bebeğini görmek olsun inşallah.. sabret Allahm nasip edecektirneden canım hayır olsun ?
bende iyiyim başladık bu ay tedaviye iğnelerin 7. günündeyim artık iğneler zorluyor
bakalım gelecek hafta yumurtalar toplanacak canım
Maşallah canım bakalım ilerleyen günlerde neler göreceğiz darısı diğer kızlarımızın başına :)Allah razi olsun canım 12 eylül dü
canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim ...
Gözünüz aydın Allah annesine babasına vatanına hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım evet hatrlıyorum seni analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Gözünüz aydın..
Gozun ayrin canim Allah anali babali buyutsun hayirli evlat etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?