Allah razı olsun bebeğim :)inşallah canım inşallah..
Rabbim her isteyene hayırlısıyla naip etsin. Hep dualarımdasınız canım
Peki ne zaman olmaya basladi sendeBenden hamileliği öğrenmeden önce farkettiğim su gibi renksiz akıntıydı canım sonrada zamanla sarıya dönmüştü. Ama akıntı çeşitli sebeplerden dolayı da olabiliyor madem 2 gün geçmiş testte yapmışsın durum netleşmemiş bi kaç gün daha bekleyebilirsen bekle yoksa kan ver derim. Akşam acile gidip versende olur sonuca netten bakarsın doktor görmek zorunda değilsin, böyle beklemekte yorar seni.
Peki ne zaman olmaya basladi sendeBenden hamileliği öğrenmeden önce farkettiğim su gibi renksiz akıntıydı canım sonrada zamanla sarıya dönmüştü. Ama akıntı çeşitli sebeplerden dolayı da olabiliyor madem 2 gün geçmiş testte yapmışsın durum netleşmemiş bi kaç gün daha bekleyebilirsen bekle yoksa kan ver derim. Akşam acile gidip versende olur sonuca netten bakarsın doktor görmek zorunda değilsin, böyle beklemekte yorar seni.
Canim benim yeni gordum hayirli ugurlu saglikli uzun omrunuz olsun oglusunla. Cok tebrik ederim. Allah bagislasin. ♡Selamun aleyküm kardeşlerim beni bilenler bilir bu sayfaya ilk yazanlardanım uzun ve zorlu bi süreçten sonra 41 hafta bekledim oğlumun gelmeye hala niyeti yoktu normal doğum için çok uğraştım ama gelmedi malesef zorunlu sezeryan oldum hayırlısı böyleymiş... şuan 8 günlük olduk elhamdulillah... ağrılarım var iyileşmem biraz zaman alacak ama evlat için değer...
Şimdi dileğim hepinizinde yavrularınıza kavuşmanız Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın
sakın istemekten vazgeçmeyin O dua eden elleri boş çevirmez elbet bigün verecektir hayırlı olan zamanda
.. eski ve yeni arkadaşlarım hepinize selamlar
TUBA48 ZK_ASK S selifor YaKaMoZz-z kizlar hamilelikte sari akinti geliyormu allah size nasip etti o duyguyu bizede yardimci olun adetim 2 gun gecti bugun 2. Gun ama ne adet belirtisi var nede hamilelik agzimin tadi bozuk cok ayaklarimda usume var bide sari akinti geliyor kizlar akil verin ne zaman cikar testte bekliyim mi 1 hafta gecene kadar hastaneye git kan ver diceksinizi o kadar dusukten sonra inanin hastane yuzu gormek istemiyorum sizde akinti belirtimiydi
6 haftalıkkenPeki ne zaman olmaya basladi sende
Canim benim bata 6 gun kalan lekelenmem oldu durdu bugunde 3 gun gecti bel agrim var bide kahverengi akinti geldi adet olcam galiba6 haftalıkken
Iyiyiz canim. Ugrasip duruyorum emzirmeye çalış alt al gaz cikar
Aldın mı yavrunu kucağına şükür çok sevindm onu soracaktım :) artk bol bol alttan üstten gaz çıkarmalar diyim :))Iyiyiz canim. Ugrasip duruyorum emzirmeye çalış alt al gaz cikar
Sen nasılsın?
Eğer reglin sökülmezse bi kan testi yaptır derim her ihtimale karsılıkCanim benim bata 6 gun kalan lekelenmem oldu durdu bugunde 3 gun gecti bel agrim var bide kahverengi akinti geldi adet olcam galiba
Aa bende katılmak isterimKızlar günaydın watsapta çoğaldık varmı katılmak isteyen daha?
BendeeeAa bende katılmak isterim
Gidiyorum suan hastaneye kizlarEğer reglin sökülmezse bi kan testi yaptır derim her ihtimale karsılık
Miyomlar kapali ameliyat halinde mi alinacak? Ameliyattan ne kadar süre sonra tüp tedavisi olacak?miyon alınacak gelecek hafta sonra transfer zamanını bekleyeceğim arkadaşım
ocakta transfer senin bir tedavi varmı sonuçlarınız çıktımı eşinle
yeni dr bakıyordun buldun mu
Canım testte de çıkar aslında bu akıntı herkeste bir olmuyor ben tam tersi çok kuruydumTUBA48 ZK_ASK S selifor YaKaMoZz-z kizlar hamilelikte sari akinti geliyormu allah size nasip etti o duyguyu bizede yardimci olun adetim 2 gun gecti bugun 2. Gun ama ne adet belirtisi var nede hamilelik agzimin tadi bozuk cok ayaklarimda usume var bide sari akinti geliyor kizlar akil verin ne zaman cikar testte bekliyim mi 1 hafta gecene kadar hastaneye git kan ver diceksinizi o kadar dusukten sonra inanin hastane yuzu gormek istemiyorum sizde akinti belirtimiydi
7 gün gecikmeye çok net çıkmalıydı aslında ama testte bozuk gibi geldi ya da fazla idrar damlatılmışEki Görüntüle 2055359 bayanlar lütfen cevap verin bugün adetim gecikeli 7 gün oldu sabahki idrarımı tutmuştum dayanamadim az önce test yaptım bana silik bir çizgi var gibi görünüyor sizcede varmı lütfen dikkatli bakin
Geç döllenme den supheleniyorum canm ama elimde görüyorum ben 2. Cizgiyi galiba resimde net beli olmuyo7 gün gecikmeye çok net çıkmalıydı aslında ama testte bozuk gibi geldi ya da fazla idrar damlatılmış
Kaç çıktıKan sonucum negatif 3 gun gecti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?