2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Peki ne zaman olmaya basladi sende

Peki ne zaman olmaya basladi sende

Canim benim yeni gordum hayirli ugurlu saglikli uzun omrunuz olsun oglusunla. Cok tebrik ederim. Allah bagislasin. ♡

Günaydın canım bende akıntı ilk zamanlar da olmadı ağızda tat değişikliği oldu hafta bekle bi test yap. mevsim değişikliğinden dolayı geçikme olabilir. havalar soğuk artık sarı akıntının nedeni üşütmeden de olabilir . biraz daha bekle derim. inşallah tez zaman da hayırlısıyla bu duyguyu tadarsın

Iyiyiz canim. Ugrasip duruyorum emzirmeye çalış alt al gaz cikar
Sen nasılsın?
Aldın mı yavrunu kucağına şükür çok sevindm onu soracaktım :) artk bol bol alttan üstten gaz çıkarmalar diyim :))

Bende iyiym çok şükür bildğim gibi devam ❤

bayanlar lütfen cevap verin bugün adetim gecikeli 7 gün oldu sabahki idrarımı tutmuştum dayanamadim az önce test yaptım bana silik bir çizgi var gibi görünüyor sizcede varmı lütfen dikkatli bakin

miyon alınacak gelecek hafta sonra transfer zamanını bekleyeceğim arkadaşım
ocakta transfer senin bir tedavi varmı sonuçlarınız çıktımı eşinle
yeni dr bakıyordun buldun mu
Miyomlar kapali ameliyat halinde mi alinacak? Ameliyattan ne kadar süre sonra tüp tedavisi olacak?

Canım testte de çıkar aslında bu akıntı herkeste bir olmuyor ben tam tersi çok kuruydum
Adetin normalde gecikirmiydi inşallah hamilesindir

7 gün gecikmeye çok net çıkmalıydı aslında ama testte bozuk gibi geldi ya da fazla idrar damlatılmış

7 gün gecikmeye çok net çıkmalıydı aslında ama testte bozuk gibi geldi ya da fazla idrar damlatılmış
Geç döllenme den supheleniyorum canm ama elimde görüyorum ben 2. Cizgiyi galiba resimde net beli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…