İyi günler kızlar :) pazar sabah 6:25de norm doğumla kızımı kucağıma aldım . Allahım bütün hamileleri sağlık ve sahatle bebeklerine kavuşmayı , hamile kalamayanada tez zamanda kalmayı nasip etsn
Kızlarrr selammm nasılsınız. 10 eylülde oğluşumu aldım çok şükür kucağıma. Darısı sizlerin başına inşallah. Pek doğmaya niyeti yoktu 40+3 de doğdu. 1 aylık olduk bile
Evet canim 6 ekimden beri biradayiz cok şükür. Kuvez macerasi da son buldu. Rabbim bir daha ayirmasin.
Insallah senden de guzel haberleri alacagimiz gunler gelecek.
Sağol canmCanım gözün aydın allah analı babalı biyütsün meleğini..
Canım hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı biyütsün
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebeğinş bizde bugün 50 günlük olduk büyüyoruz
Ayyy bebiş geliyomuş çok sevindim tebrik ederim oğluşum uyumuşken bi bakıyım dedim seni görünce çok sevindim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hemencecik geçiyo zaman daha dün sizlerle hamiş olabilcekmiyiz konuşurken şimdi kucağımda çok şükür 40 ımız çıkmak üzere. Hamilelik hep öyle mide bulantısı ve yorgunlukla geçmiyor merak etme ben 16. Haftadan sonra rahatlamıştım birde son haftalarımda biraz zorluk yaşadım onun dışında harika geçecek hamileliğin. Çok öpüyorum herşey güzel olacak. Sen ve minnoş Allaha emanet olun kendinize iyi bak
günaydın kızlar nasılsınız?
bugün kasık ağrılarım var bu dönemde böyle ağrılar oluyormuş . yaşayan var mı bu durumu
Evet benim oluyordi canim hemde baya siddetli. Sanirim ikiz diye okadar siddetliydi.ama dr hep normal dedi.günaydın kızlar nasılsınız?
bugün kasık ağrılarım var bu dönemde böyle ağrılar oluyormuş . yaşayan var mı bu durumu
sağol canım Allah razı olsun ...Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kavuştursun kasık ağrıları çok normal yerleşme ağrısı da deniyor
rahim bağları gerilmeye başladıkça kasık ağrıları olacak
Bulantılar, kusma, kasık ağrıları, gaz, yorgunluk, halsizlik... bunların olması normal. Bol bol dinlen ve az az sık sık ye karnın aç kalırsa daha çok bulanır
sağol canım Allah razı olsun ...
valla birşey yiyemiyorum sürkli mide bulanması var . halsizlik çok yemekten sonra özellikle
Cümlemizden canım... aah ah bende çok çektim o bulantıdan bilirim 3 ay sürdü benimki sabret geçecek inşallah ama dediğim gibi mideni aç bırakma bulansa bile en azından leblebi kraker ekmek gibi şeyler at ağzına azar azar mideni biraz tutar en azından
Bana ayva da iyi gelmişti onu da deneyebilirsin geçici bugünlerde inşallah 4-5-6.ay rahat geçiyor
Doğumdan sonra hepsini unutuyosun zaten minnoşlar için değer:)
ah ahhh bütün bunlar onlar için zaten.. o günleri düşündükçe ağlayasım geliyor.
Bian once bizede nasip olsa keske...tukendim artikRabbim o günleri görmeyi de nasip etsin isteyen herkese yaşatsın tarifsiz bi duygu doğumdan çıktığımda hüngür hüngür ağlıyodum acı,sevinç,heyecan hepsi bi arada....
Anne olmak çok zormuş gecen gündüzün kalmıyor ama o minik mucizen her zorluğa değiyor
Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin büyüdüklerini mürvetlerini görmeyi de nasip etsin
Bian once bizede nasip olsa keske...tukendim artik
amin canım aminRabbim o günleri görmeyi de nasip etsin isteyen herkese yaşatsın tarifsiz bi duygu doğumdan çıktığımda hüngür hüngür ağlıyodum acı,sevinç,heyecan hepsi bi arada....
Anne olmak çok zormuş gecen gündüzün kalmıyor ama o minik mucizen her zorluğa değiyor
Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin büyüdüklerini mürvetlerini görmeyi de nasip etsin
beklemek çok zor evet ama Rabbim böyle hayırlı eylemiş.Bian once bizede nasip olsa keske...tukendim artik
Allah razi olsun kizlar .insallahh oyle olur.sabrimizin karsiligini alirz instez zamandabeklemek çok zor evet ama Rabbim böyle hayırlı eylemiş.
Biz bilemeyiz ki neyin hayırlı neyin şer olduğunu...
bol bol dua et ve tevekkül et canım dualarımdasın . İnşAllah hayırlısıyla nasip olacak
[QOTE="Babies16, post: 53173823, member: 779768"]Bian once bizede nasip olsa keske...tukendim artik
Kırma umudunu canım, Allahın izniyle doğru zamanda nasip olacaktır. Burdan tekrar tekrar anlatmamıza gerek yok inan bizde uzun bir sürecten sonra muradımıza erdik en azından sağlıklı bi rgebelik elde ettim. Darısı tüm isteyen gönlünden anne olmayı arzu eden senin gibi kardeşlerimin başına...
beklemek çok zor evet ama Rabbim böyle hayırlı eylemiş.
Biz bilemeyiz ki neyin hayırlı neyin şer olduğunu...
bol bol dua et ve tevekkül et canım dualarımdasın . İnşAllah hayırlısıyla nasip olacak
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ♡ Allah sana ve bütün isteyenlerede hayırlı evlat nasip etsin.. Nasılsın sende durumlar nasıl? İyisindir inşallah..
Ben 1 ay geçti daha yeni düzeliyorum derken bu sabah mideme felaket bi sancı girdi saatlerce geçmedi bide bulantı afedersin öğürdüm sürekli ama bişey yiyip içemedim bebeğimle bile ilgilenemedimacile gidip serum taktırdım röntgen çektirdim midemde aşırı gaz çıktı doktor gastrit olabilir dedi emzirdiğim için de mide koruyucu yazamadı genel cerraha git dedi bu durumu ben hamileykende 2 defa yaşamıştım ama hamileliktendir deyip üstüne çok düşmedim
bebeğime tek başıma bakıyorum hastaneden randevu alıp nasıl giderim bilmem...zor valla anne olmak zaten zor bide sağlık problemleri olunca
zaten lohusalıkda ayrı bi sıkıntı hem bedenen hemde psikolojik olarak...
göğüslerim hala yara bere içinde
neyse bende amma kararttım içinizi ya içim dolmuş siz bakmayın bana
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ♡ Allah sana ve bütün isteyenlerede hayırlı evlat nasip etsin.. Nasılsın sende durumlar nasıl? İyisindir inşallah..
Ben 1 ay geçti daha yeni düzeliyorum derken bu sabah mideme felaket bi sancı girdi saatlerce geçmedi bide bulantı afedersin öğürdüm sürekli ama bişey yiyip içemedim bebeğimle bile ilgilenemedimacile gidip serum taktırdım röntgen çektirdim midemde aşırı gaz çıktı doktor gastrit olabilir dedi emzirdiğim için de mide koruyucu yazamadı genel cerraha git dedi bu durumu ben hamileykende 2 defa yaşamıştım ama hamileliktendir deyip üstüne çok düşmedim
bebeğime tek başıma bakıyorum hastaneden randevu alıp nasıl giderim bilmem...zor valla anne olmak zaten zor bide sağlık problemleri olunca
zaten lohusalıkda ayrı bi sıkıntı hem bedenen hemde psikolojik olarak...
göğüslerim hala yara bere içinde
neyse bende amma kararttım içinizi ya içim dolmuş siz bakmayın bana
Canım Adet gününden önce negatif çıkıp adet günü pozitif çıkanda var, negatif çıkanda..sabır sabır sabır başka çaren yok...Bende adet günü idrar testi bile yapmıyordum artık... direk kan testi yapıyordum adete 2-3 gün kala...tam zamanında da adet oluyordum. Aslında beklesem adet olacağım anlayacağım ama işte heyecan de, telaş de, sabırsılık de... Ama gebe kaldığım ay hiçbirşey yapmadım adet günümde adet olmadım. Ertesi gün buradan arkadaşlarla gaza gelip test yaptım pozitif çıktı. Anlayacağın biraz beklemediğinde gelmeyi seviyor bu veletler..Kızlar merhaba adete 3 gün var 5 6 gündür kasıkta batma ağrı ve iki gün bel ağrım vardı bugün sabah test yaptım tek çizgiböyle olup pozitife dönenler varmı içinizde kan vermekten yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?