2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba kızlar nasılsınız?
mide bulantılarınız ne zaman geçti ve ilk bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz.

mide bulantılarınız ne zaman geçti ve ilk bebeğin hareketlerini ne zaman hissettiniz.
canım benim az az bulantılarım vardı başta ama hiç önemli değilmiş o bulantılar.15 - 16 haftalardı sanırım bebeğin kalp atışlarını duyunca geçmişti.
Ama 29-30 haftasında bir yanma başladı resmen hala her gece kusuyorum. Bu daha kötüymüş. acayip bişey. sabırla doğurmanyı bekliyorum artık.
Hareketlere gelince ben bayağı geç hissettim. şöyle 4 aylıkken bir iki kıpırdama hisettim ama onları tam ne olduğunu bilememedim gaz da olabilir bebekte. Ama ciddi ciddi bebek hareketlerini 5. ay bitimine doğru hissettim. sonrasında hergün cok net hisseder olmuştum.

yaa mide bulantısı ve tiksinti çok fazla ben de
bi de merakla hareketlerini hissetmek istiyorum .
aslın da hemen kucağıma almak istiyorum :) nasıl gececek bu haftalar daha çoooookkkkk....

CANIM İLK GEBELİKTE HAREKETİ EN GERKEN 18. HAFTALARDA DUYARSIN BEN OĞLUMU 19-2DE HİSSETTİM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN
MİDE BULANTIM ÇOK YOĞUN OLMADI BİR KEZ OLDU KOKUYA HASSASİYET VARDI

CANIM İLK GEBELİKTE HAREKETİ EN GERKEN 18. HAFTALARDA DUYARSIN BEN OĞLUMU 19-2DE HİSSETTİM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN
MİDE BULANTIM ÇOK YOĞUN OLMADI BİR KEZ OLDU KOKUYA HASSASİYET VARDI
yaaa
ooooo oo haftalar geçmez şimdi
amin Allah razı olsun

yaa mide bulantısı ve tiksinti çok fazla ben de
bi de merakla hareketlerini hissetmek istiyorum .
aslın da hemen kucağıma almak istiyorum :) nasıl gececek bu haftalar daha çoooookkkkk....
tabi herkesde farklı canım allah kolaylık versin... az az sık sık ye ve kokulardan uzak dur... İdare etmeye çalış canım...
Hiç çok var deme vallahi ozakadar hızlı geçiyorki anlatamam nasıl bu haftalara geldim ben anlamadım. Tabi sıkıntı olunca zor geçiyor ama cok takılmamaya çalış... Muhakkak miğdene iyi gelecek bişey vardır. Ben arada çubuk kraker yiyordum. Soda da iyi geliyordu. Ama en iyi gelen şey ablam söylemişti. çok bulandığında veya reflü gibi miğden yandığında Sadece bir yudum Soğuk süt... bir yudum sadece miğdem anında rahatlıyordu.
Dr. Elma, sakız, madensuyu, birde miğde için gaviscon surup önermişti.

midem bulanınca hemen ayvaya sarılıyorum 1 kasa ayvayı yemişimdir abartısız yani...
şuanlık sorun yok canım ama korkuyorum da çok o yüzden zaman hızlı geçsin istiyorum
çalışıyorum burdada zaman geçmiyor çok stresli bi işim var ve anlayışsız patronum var . sürekli stres altındaym. çıkamıyorum gebelikten dolayı rapor alıncaya kadar dişimi sıkayım diyorum. Hayırlısı nasipten öte köy yok .

Bi kaç kişi kaldık demirbaş:)güzel dileklerin için sağol canım..

Eh nolacak bizim için yola devam :) burdakilerin hamiş olduğunu gorduk sıra 2018 anne adaylarında inşallah.

Aminnn kuzum insallah hepimize nasip etsin rabbim Evet ya biz bikac numune kaldik malesef buralarda

Valla tam oyleyim depresyonun dibindegim.tarlusal kullandim biteki 9 gun oldu hala adeti bekliyrm.dusukten sonra hic calisma yapamadik yani..sende durumlar ne

Tarlusalı kullandıktan sonra 10.günü mutlaka regl gelir canım bekle. Ama duydun mu bilmiyorum şöylede bişey var tarlusal kullanırken adetini bekleyen ama hamile olduğunu öğrenen çok kişi var topik bile açmışlar. O değil göğüs ağrın, kasık ağrın yok mu? Kaçıncı ayın ben tam 60.günde olmuştum regl.

Bende nolsun adete 11 gün kaldı yumurtlama bitti sanırım.. ama klomenden mi bilmiyorum kupkuruyum bu ay önceden kullandığmda yumurtlama dönemi belli olurdu ama bu sefer kurudum kaldm ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum...

Hayrlisi ins canm.Ates yontemiyle kontrol ediyrm hamile deilim testte yaptm kackere. Goguslerim icten cok sizliyor prolk. 23 cikti benim dusuktu genelde o sizlatyro sanirim.kasik agrimda ara ara oluyor ama malesef yok bugun 10. Gunumu doldurcam bakalim.adetle beraber bende klomene baaliyrm yum. Takibi olcak bu ay..dusukten sonra kananam 25. Gun bitti igun yumurtladim 13 gun sonra fln adet oldum ondan sonrada bu 65. Gun fln sanirim olmadim bidaha iste sabirla bekliyrm

Vucudun düzene girsin iyice bence... benim kürtaj sonrası 10 gün kanamam oldu 2 hafta sonra 13 gün 2 hafta sonra 10 gün kanamam olmuştu yıpratıcı süreç biliyorum napalım böylesi nasipmiş birşey diyemiyoruz. Çatlatma iğnesiyle mi çatlatacaksınız?

Ayne oyke canim zor yipratici.O kismini konusmadk dr la da oyle olur heralde ya.en guzeli igne hic olmazsa zamaninda catliyor.sen sadece klomen mi ictin

Ayne oyke canim zor yipratici.O kismini konusmadk dr la da oyle olur heralde ya.en guzeli igne hic olmazsa zamaninda catliyor.sen sadece klomen mi ictin
Ben geçen sene 3 kez klomen kullanmıştım sonuncu da gebe kalmştm. Çatlatma iğnesiyle olmuştu. Dış gebelik oldu ne yazık. O yüzden klomen kullanmaktan tırsıyodum ama adetimi düzenli bişekilde olmak için mecburen kullandım sökücü bana yapay geliyo onuda sevmiyorum 4 günde bitmişti az az oldum işte ay adeti zor olurken gebelik düşünüyorum banada pes. Kendi kendime kullandm adetin 5.günü başlanıyo zaten. İğne kullanmadım. Korunmadım da. Ama yatmadım da kalktım hemen tuvalete duşa vs. Bakalım önümüzdeki aya bomba gibi hazrlanacağm yürüyüs spor da hiç yapmadım sigarayı da bırakmadım bu ay böyle sapır saçma bi moddayım :)

İğne vurunmak bir yerde güzel çünkü ilişkiye gireceğin saati belirliyorsun. Onda da stres olmazsan iyi olur tavsiyem :)

Ims stres olmayiz daha once denedim ilk dr a gittigimizdeydi hatta 2 kere cok stres olmustuk tutmadida zaten.1.5 yil sonra bidaha deniycez bakalim...iliski sonrasi ayaga kalkmaya takilmiyrm ben.cunku ikizlere hamile kaldigim ay ramazandi iliski biter bitmez gittim yikandim ki ben yikanirken icini fln da yikiyrm spermden eser kalmiyor :) gel gorki 4 gun sonra tekrar yumurtami dolliycek bi sperm cikmis icimde ikiz olmuslar.oyuzden takilma belki tutmustur seninde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…