2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canım amin. kıyamam ben sana.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korumuş sizi. Birdaha böyle bir tecrübe yaşamazsın umarım. Ayrıca bebişini Allah analı babalı büyütsün Rabbim hayırlı salih sağllıklı kullarından eylesin bebişini. ismini ne koydunuz ?

kızlar size özel birşey sorabilir miyim yaa 2 gündür bi sıkıntım var ama bu normal mi bilmiyorum dr da gitmedim aramadım da

akıntım da koku değişikliği var yaniönceden kokuolmuyordu ama 2 gündür var temizliğime de dikkat ediyorum .

Enfeksiyon olabilir canım bu konuda doktorunu bilgilendirmelisin hamilelikte önemli çünkü

Sağol canım kimse yaşamasın böyle bir tecrübe inşallah
Hüseyin Yağız oldu ismi :)

canım öncelikle cok geçmiş olsun, neyseki sağlıkla bebeğini kucağına almışsın gözün aydın... herşeyin yolunda olmasına sevindim... Allah analı babalı güzel ömür versin evladına...

TUBA48 canım doktora git bencede ilaç verir geçer enfeksiyon. Hamilelikte ne kadar dikkat edersen et enfeksiyon kaçınılmaz oluyo normal yani

Ayy canim benimm rabbime sukurler olsunn bebegini ve seni korusun insallah saglikla hersey yolunda devam eder. Yasadigin olayi zamanla atlatirsin insallah. Her daim dualara ihtiyacimiz var gercekten.

Amiin canimm sagolasin hosgeldiin sen neler yaptin peki :))

ayy canımmm nerlerdesin cok özlettin kendini neler yaptın nasılsın

ayy canımmm nerlerdesin cok özlettin kendini neler yaptın nasılsın
İyiyim canım hamd olsun. O kadar çok piskolojim bozulmuştu ki umut bağlaya bağlaya sonunda hüsran yaşıyordum uzal durma kararı almıştım. Şimdi iyiyim ama şükürler olsun. Sen nasılsın neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…