2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iste ya yarin ya pazar adet olcaktim.yum akintim cumartesi pazar oldu 15 gun once.ins duzenli artar skintisz alirim artik kucagima cok korkuyrm icim hep pırpır yaa
Ya yapma böyle üzülmeki tutunsun sıkıca dualarım seninle inan ki bak... sende iğneye başlycam tedbir amaçlı diyordun başladın mı?

Ins cnm ya bi keseyi fln gorsem kalp atslarini duysam ins belki rahatlrm biraz
Nasipte bu sefer kucağına almak vardır inşallah. Hepimiz için geçerli bu duam. Bende çok zor dayandım günler geçmedi korkarak ağlayarak gittm bide benm lekelenmem oluyodu her hafta. Hele kan geldiği gün resmen kürtaja gider gibi hazırlanıp gittim inan ki kalbini duyunca şok olmuştum. Hepimiz önümüzdeki tabağa konulanı yiyeceğiz lütfen kendni boşuna yıpratma Allaha bırak.

Dogru soyluyorsun canim.ins bende bu korkularimi yenmege calisicam.cok cok saol herzamanki destegin icin.

Yeni

selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı

Eklentiler

• 3883F895-452C-4B35-B50C-BDB32F966694.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 54
Testi açmakla ilgisi yok bence. Testini yenilersin hatta garanti olarak kan verebilirsin. Eğer sonuç Negatifse saatler geçsede negatiftir o test bana göre. Bu testte çizgi gayet belirgin.

Kizlar keseyi kacinci gunlerinizde gordunuz 4+6 yim bugun goremedik malesef karindan alttanda bakmadi dr erken donemde iyi deil dedi alttan muayne

Kan değerine baktırdın mı peki? Ben idrara sıkışık gitmiştim 4+3 tü gördüğümzde
Ya bende skisiktim.kan degerimede bakmad bidaha.haftaya gel dedi cok korkuyrm.gobegimdede surekli sanci var ilk gebeligmde sadece kasigimda tek noktada sanci oluyordu sen normal karindan mi gordun ozama

Ya bende skisiktim.kan degerimede bakmad bidaha.haftaya gel dedi cok korkuyrm.gobegimdede surekli sanci var ilk gebeligmde sadece kasigimda tek noktada sanci oluyordu sen normal karindan mi gordun ozama
Ben kendim acilde kan vermiştm merak ettiğim zamanlar. Karnımdan bakmıştı alttan bakarken zaten idrara sıkışık gitmek şart değil. Korkmana gerek yok bence kendini tedirgin etme herkesin durumu bir değil erken dönemde gitmiş olabilirsin bu hafta mı gideceksin bidaha kontrol hangi gün?

Dun gititm haftaya tekrar gel dedi.cumartesi deilde cuma giderm heralde bu hafta.ya ilk gebeligimden farkli seylerde yasayinca korkmaya basladm.bunda yurudugumde fln gobek deligimden kasiklarima kadar bi sanci oluyor ilkinde yoktu oyle bisey.sende farkmi seyler varmiydi

Her gebelik kendine has belirtileri de hepsinde farklı oluyo canım. Korkma cihaz algılayamamış olabilir belki seninkide geç döllenmedir bilemiyorum valla

Her gebelik kendine has belirtileri de hepsinde farklı oluyo canım. Korkma cihaz algılayamamış olabilir belki seninkide geç döllenmedir bilemiyorum valla
Canim kan degerim 8900 lere yakim cikti.acildeki kadin dogumcu bakti bi kese gorunuyor ama met deil buradaki usg cokta iyi deil.ama fisgebelikte olabilir yarim renkli usg ye gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…