Ya yapma böyle üzülmeki tutunsun sıkıca dualarım seninle inan ki bak... sende iğneye başlycam tedbir amaçlı diyordun başladın mı?Iste ya yarin ya pazar adet olcaktim.yum akintim cumartesi pazar oldu 15 gun once.ins duzenli artar skintisz alirim artik kucagima cok korkuyrm icim hep pırpır yaa
Saolasin canim.ins gecer bu evhamli halim.Basladim evet.bugun 2. Yi yaptm demin.gece 12 de yapiyrmYa yapma böyle üzülmeki tutunsun sıkıca dualarım seninle inan ki bak... sende iğneye başlycam tedbir amaçlı diyordun başladın mı?
Bende akşam 8de yapıyorum Allah yardımcımız olsun her kontrol sonrası biraz daha rahatlayacaksın inşallah canım...Saolasin canim.ins gecer bu evhamli halim.Basladim evet.bugun 2. Yi yaptm demin.gece 12 de yapiyrm
Ins cnm ya bi keseyi fln gorsem kalp atslarini duysam ins belki rahatlrm birazBende akşam 8de yapıyorum Allah yardımcımız olsun her kontrol sonrası biraz daha rahatlayacaksın inşallah canım...
Nasipte bu sefer kucağına almak vardır inşallah. Hepimiz için geçerli bu duam. Bende çok zor dayandım günler geçmedi korkarak ağlayarak gittm bide benm lekelenmem oluyodu her hafta. Hele kan geldiği gün resmen kürtaja gider gibi hazırlanıp gittim inan ki kalbini duyunca şok olmuştum. Hepimiz önümüzdeki tabağa konulanı yiyeceğiz lütfen kendni boşuna yıpratma Allaha bırak.Ins cnm ya bi keseyi fln gorsem kalp atslarini duysam ins belki rahatlrm biraz
Dogru soyluyorsun canim.ins bende bu korkularimi yenmege calisicam.cok cok saol herzamanki destegin icin.Nasipte bu sefer kucağına almak vardır inşallah. Hepimiz için geçerli bu duam. Bende çok zor dayandım günler geçmedi korkarak ağlayarak gittm bide benm lekelenmem oluyodu her hafta. Hele kan geldiği gün resmen kürtaja gider gibi hazırlanıp gittim inan ki kalbini duyunca şok olmuştum. Hepimiz önümüzdeki tabağa konulanı yiyeceğiz lütfen kendni boşuna yıpratma Allaha bırak.
Kendimi suraya demirbas olarak sabitliyorum bende. Bir gun sen gibi olursam alintila beniDogru soyluyorsun canim.ins bende bu korkularimi yenmege calisicam.cok cok saol herzamanki destegin icin.
Haha tamamKendimi suraya demirbas olarak sabitliyorum bende. Bir gun sen gibi olursam alintila beni
Çok sevindim canım hayırlı olsun Darısı bana inşaallah dua et lütfen
Saolasim canim.insallah rabbim icimize koydugu evlat sevgisini yasamayi nasip etsin cumlemize tez zamandaÇok sevindim canım hayırlı olsun Darısı bana inşaallah dua et lütfen
Yeni
selam kızlar bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 4 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım dün sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye..
Sonra 3-4 saat sonra baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
Kan değerine baktırdın mı peki? Ben idrara sıkışık gitmiştim 4+3 tü gördüğümzde
Ya bende skisiktim.kan degerimede bakmad bidaha.haftaya gel dedi cok korkuyrm.gobegimdede surekli sanci var ilk gebeligmde sadece kasigimda tek noktada sanci oluyorduKan değerine baktırdın mı peki? Ben idrara sıkışık gitmiştim 4+3 tü gördüğümzde
Ben kendim acilde kan vermiştm merak ettiğim zamanlar. Karnımdan bakmıştı alttan bakarken zaten idrara sıkışık gitmek şart değil. Korkmana gerek yok bence kendini tedirgin etme herkesin durumu bir değil erken dönemde gitmiş olabilirsin bu hafta mı gideceksin bidaha kontrol hangi gün?Ya bende skisiktim.kan degerimede bakmad bidaha.haftaya gel dedi cok korkuyrm.gobegimdede surekli sanci var ilk gebeligmde sadece kasigimda tek noktada sanci oluyordusen normal karindan mi gordun ozama
Dun gititm haftaya tekrar gel dedi.cumartesi deilde cuma giderm heralde bu hafta.ya ilk gebeligimden farkli seylerde yasayinca korkmaya basladm.bunda yurudugumde fln gobek deligimden kasiklarima kadar bi sanci oluyor ilkinde yoktu oyle bisey.sende farkmi seyler varmiydiBen kendim acilde kan vermiştm merak ettiğim zamanlar. Karnımdan bakmıştı alttan bakarken zaten idrara sıkışık gitmek şart değil. Korkmana gerek yok bence kendini tedirgin etme herkesin durumu bir değil erken dönemde gitmiş olabilirsin bu hafta mı gideceksin bidaha kontrol hangi gün?
Her gebelik kendine has belirtileri de hepsinde farklı oluyo canım. Korkma cihaz algılayamamış olabilir belki seninkide geç döllenmedir bilemiyorum vallaDun gititm haftaya tekrar gel dedi.cumartesi deilde cuma giderm heralde bu hafta.ya ilk gebeligimden farkli seylerde yasayinca korkmaya basladm.bunda yurudugumde fln gobek deligimden kasiklarima kadar bi sanci oluyor ilkinde yoktu oyle bisey.sende farkmi seyler varmiydi
Canim kan degerim 8900 lere yakim cikti.acildeki kadin dogumcu bakti bi kese gorunuyor ama met deil buradaki usg cokta iyi deil.ama fisgebelikte olabilir yarim renkli usg ye gel dediHer gebelik kendine has belirtileri de hepsinde farklı oluyo canım. Korkma cihaz algılayamamış olabilir belki seninkide geç döllenmedir bilemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?