Herşey yolundaymış çok şükür♡ :)iyi canım sevindim. Güzel haberlerini bekliyorum ...
çok sevindim maşallah maşallah sağlıkla kavuşun inşallah bir tanemHerşey yolundaymış çok şükür♡ :)
İnşallah canım Allah razı olsun ♡ sen nasılsın ne yaptınız ocak ayıda geldi çattı :)çok sevindim maşallah maşallah sağlıkla kavuşun inşallah bir tanem
cümlemizden allah razı olsunİnşallah canım Allah razı olsun ♡ sen nasılsın ne yaptınız ocak ayıda geldi çattı :)
cümlemizden allah razı olsun
ocak adetini bekliyorum olsam benim için gerçekten süreç daha da hızlanacak
bugün yarın olurum şubat adeti ile de transfer hayırlısı ile ocak olsa artık inişe geçeceğimGünün ne zaman çok var mı
Hayırlısı olsun bakalım güzel haberlerini bekliyorum♡♡♡bugün yarın olurum şubat adeti ile de transfer hayırlısı ile ocak olsa artık inişe geçeceğim
Allahıma şükürler olsun... Çok sevindim canım çok... öpüyorum seni ve göbişini:)Herşey yolundaymış çok şükür♡ :)
Bende sizi öpüyorummm koklaya koklayaAllahıma şükürler olsun... Çok sevindim canım çok... öpüyorum seni ve göbişini:)
İyiym çok şükür canım 2 gün sonra 12 haftalık oluyoruz haftaya kontrole gideceğim yine korkularım var malum:) inşallah oda iyidir. Sen nasılsın bebişi büyüttün diyete mii başladınnn :)ZK_ASK canım nasılsın bebişin nasıl kaç haftalık oldunuz
Masallah canim zaman nasil da cabuk geciyor :) Nasıl gidiyor bulantin var mi? Gelisimlerini yaz muhakkak beni de etiketle cok nadir bakiyorum ama girdikçe okurum :*İyiym çok şükür canım 2 gün sonra 12 haftalık oluyoruz haftaya kontrole gideceğim yine korkularım var malum:) inşallah oda iyidir. Sen nasılsın bebişi büyüttün diyete mii başladınnn :)
Bugun gittik doktora canım iyiymiş gördük rahatladım aklım ondaydı hep :) bulantılar var ama çıkarmadım hiç :) 1 ay sonra yine gidecez Allah kerim ♡Masallah canim zaman nasil da cabuk geciyor :) Nasıl gidiyor bulantin var mi? Gelisimlerini yaz muhakkak beni de etiketle cok nadir bakiyorum ama girdikçe okurum :*
Ayy dün hep aklıma geldin naptysa dıyee dusundum yazmasaydın ben etiketlycektim :)) gözümüz aydın o zamannnn kardeşimizi yerimmm kaç haftalıksınız canım çok şükür bugüne♡♡♡
çok sevindim canım tebrik ederim arkadaşım
canım maşallah bebişinin güzel haberlerini takip ediyorumBugun gittik doktora canım iyiymiş gördük rahatladım aklım ondaydı hep :) bulantılar var ama çıkarmadım hiç :) 1 ay sonra yine gidecez Allah kerim ♡
Hayır en son 7 eylulde gırmıs baska yokcanım maşallah bebişinin güzel haberlerini takip ediyorum
cinsiyet konusunda birşey söyledimi
Htckbrysl nerde biliyormusun epeyidir denk gelemiyorum
bende merak ediyorum arkadaşı inşallah iyidir aylardır yokHayır en son 7 eylulde gırmıs baska yoknapıyo ne alemde hiç bilmiyorum inşallah iyidir ((
Allah razı olsun canım cinsiyet konusunda kararsız kaldı net değil daha 1 ay sonra nasip olursa öğreniriz inşallah sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?