2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razı olsun canım. Korku bazen oluyo tabi Allah korktuğumuza uğratmasın♡ amin

Maşallah sizede ayy 2 aylık Cennet kokulu yavrun kime benziyo :) Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ♡♡♡♡

Allah razı olsun canım. Korku bazen oluyo tabi Allah korktuğumuza uğratmasın♡ amin

Maşallah sizede ayy 2 aylık Cennet kokulu yavrun kime benziyo :) Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ♡♡♡♡
canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

Testi açmakla ilgisi yok bence. Testini yenilersin hatta garanti olarak kan verebilirsin. Eğer sonuç Negatifse saatler geçsede negatiftir o test bana göre. Bu testte çizgi gayet belirgin.
canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım

Onunla alâkalı değil betanın ne kadar yükseldiğiyle ve idrara ne kadar geçtiğiyle ilgili. Hem silikte olsa farketmez. Kan verip bu belirsizliği sonlandırırdım yerinde olsam. Ben adet günüm gelmeden direkt kanda öğrenmiştim. Senin bide günün geçmiş.

Canim alttan bakti kendi ozeldeki dr um gordu keseyi gayet saglikli dedi cok sukur ama bebegi besleyen kistim cok buyumus portakal kadar olmus ona cok dikkat et sanciyi o yapiyordur hic bsiey kaldirma yorulma fln dedi
Canim.o kistten bende de vardi hamileligimde arada sanci yapiyorfu o kadar, patlama falan olmasi cok dusuk ohyimal zaten. Ama sakin agir kaldirma kendini cok yorma ve iliskiye ara verin. Insallah sag salim kucagina alirsin minnosunu.

Canim.o kistten bende de vardi hamileligimde arada sanci yapiyorfu o kadar, patlama falan olmasi cok dusuk ohyimal zaten. Ama sakin agir kaldirma kendini cok yorma ve iliskiye ara verin. Insallah sag salim kucagina alirsin minnosunu.
Ins canim ya dr da agir fln kaldirma kendini hic yorma iliskidede dikkatli olun dedi.zaten biz hamilelikte pek girmiyrz korkudan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…