Sağol kuzucum sen nasılsın eskılerden birini gorunce sarılasım gelıyo artk :))
Allah razı olsun canım. Korku bazen oluyo tabi Allah korktuğumuza uğratmasın♡ aminBabies16 ZK_ASK kızlar ikinizede geçmiş olsun. iyi olmanıza ve gebelik süreçlerinizin iyi olmasına cok sevindim.
ilk zamanlar hep kuşku oluyor ama sonrasında içiniz rahatlayacak İnşallah allahın izniyle sağsağlim bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız
Bende bizim oğlanla uğraşıyorum 2 gün sonra 2 aylık olacak of zor cok zor inanın ama değer sonuçta... zamanda cok acımasız vallahi öyle bir geçiyor ki...
canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlikAllah razı olsun canım. Korku bazen oluyo tabi Allah korktuğumuza uğratmasın♡ amin
Maşallah sizede ayy 2 aylık Cennet kokulu yavrun kime benziyo :) Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ♡♡♡♡
çok şükür canım bugune... sen nasılsıncanım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
bende iyiyim sonunda aylardır beklediğim adet geldi bu ay transfer olacak inşallahçok şükür canım bugune... sen nasılsın
Yaaa hadi inşallah bu son adetin olsun inşallah hayırlı müjdeli haberini vermek nasip olsun sanada canım dualarımdasın♡♡♡♡♡bende iyiyim sonunda aylardır beklediğim adet geldi bu ay transfer olacak inşallah
canım teşekkür ederim cevabın için,Testi açmakla ilgisi yok bence. Testini yenilersin hatta garanti olarak kan verebilirsin. Eğer sonuç Negatifse saatler geçsede negatiftir o test bana göre. Bu testte çizgi gayet belirgin.
Onunla alâkalı değil betanın ne kadar yükseldiğiyle ve idrara ne kadar geçtiğiyle ilgili. Hem silikte olsa farketmez. Kan verip bu belirsizliği sonlandırırdım yerinde olsam. Ben adet günüm gelmeden direkt kanda öğrenmiştim. Senin bide günün geçmiş.canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım
Sağol canım bu haftaya nasıl geldık bende anlamadım nasip olursa oğluş geliyo inşallah cinsiyetimiz maviş :)) sağlıkla gelsin ♡♡♡
Prenses gelmek bilmedi günler geçmez oldu allahim hepimizin yardımcısı olsun bi sıkıntı olmadan kucağımiza alırız insAllah razi olsun canim aminn ins.masallah sen yolu tamamlamissin nerdeyse rabbim sanada sag salim kucagina almayi nasip etsin
Gözünüz aydin kuzumm ogluma kardes geliyor desene :) Rabbim sag saglim kucağına almayı da nasip etsin ❤Sağol canım bu haftaya nasıl geldık bende anlamadım nasip olursa oğluş geliyo inşallah cinsiyetimiz maviş :)) sağlıkla gelsin ♡♡♡yanne okeanoss00 YaKaMoZz-z A anneveoglusu kızlaar :)
Gozun aydin guzelim bu kez kucagina alirsin insallah evladını cok sevindimAllah razi olsun canim aminn ins.masallah sen yolu tamamlamissin nerdeyse rabbim sanada sag salim kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canımmm Allah razı olsun oğlunuu öpp bizim için kocaman♡♡♡♡Gözünüz aydin kuzumm ogluma kardes geliyor desene :) Rabbim sag saglim kucağına almayı da nasip etsin ❤
Çok çok çooooook sevindim Zehra ya allahım kucağına da almayı nasip etsinSağol canım bu haftaya nasıl geldık bende anlamadım nasip olursa oğluş geliyo inşallah cinsiyetimiz maviş :)) sağlıkla gelsin ♡♡♡yanne okeanoss00 YaKaMoZz-z A anneveoglusu kızlaar :)
Aminnn Allah razı olsunÇok çok çooooook sevindim Zehra ya allahım kucağına da almayı nasip etsin
Canim.o kistten bende de vardi hamileligimde arada sanci yapiyorfu o kadar, patlama falan olmasi cok dusuk ohyimal zaten. Ama sakin agir kaldirma kendini cok yorma ve iliskiye ara verin. Insallah sag salim kucagina alirsin minnosunu.Canim alttan bakti kendi ozeldeki dr um gordu keseyi gayet saglikli dedi cok sukur ama bebegi besleyen kistim cok buyumus portakal kadar olmus ona cok dikkat et sanciyi o yapiyordur hic bsiey kaldirma yorulma fln dedi
Insallah canim allah razi olsun allah evlatlarimizi uzun omurlu hayirli olanlardan eylesin insGozun aydin guzelim bu kez kucagina alirsin insallah evladını cok sevindim
Ins canim ya dr da agir fln kaldirma kendini hic yorma iliskidede dikkatli olun dedi.zaten biz hamilelikte pek girmiyrz korkudan :)Canim.o kistten bende de vardi hamileligimde arada sanci yapiyorfu o kadar, patlama falan olmasi cok dusuk ohyimal zaten. Ama sakin agir kaldirma kendini cok yorma ve iliskiye ara verin. Insallah sag salim kucagina alirsin minnosunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?