- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
cok uzuldum adinaBütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...
gozlerim doldu
aglattin beni
sabir diyorum baska da bisey diyemiyorum ne denir ki hepimiz ayni kadaeri paylasiyoruz