2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım üzülme.. Geç döllenme olabilir halen. Beni batttan 2 gün önce de battan 2 gün sonra da çıkmamıştı kanda gebelik
Hakkında hayırlısı olsun

Onu da düşündüm canım ama sen gecikmenin 10.gününde yaptırmamıştın dimi daha önce çıktı ... benimde olsaydı 10 gün geçmiş 0.13 çıkarmı ihtimali bile yok en son ilişkimin üstündende 10 gün geçti hadi o zaman döllenme olsa kana geçmezmiydi?
Adet belirtimde yok iyice geriliyorum olsamda bari rahatlasamda önüme baksam

Ay canım benim ya inşallah vardır. Rabbim nasip eder bende bir kez bos gebelik gecirdim kürtaj oldum şimdi senin yazdıklarını okuyunca bi kurt düştü içime acaba gene öyle olur mu diye.yani sen Belli bi haftaya gelince kalp atışı duyulmuyor demi kaçıncı haftalarda kürtaj oldun canım

İnşallah canım. Evet hastanelerden randevu almak zor. Gitsen de adam akıllı dinleyen yok derdini zaten. Bana iğne vermişti doktorum adet söktürücü olarak. Çok gecikme olduğunda kan testi yaptı olmadığından emin olup iğne vuruldum birkaç gün içinde olmuştum. Biz yılbaşından beri istiyoruz. İnşallah olur oglum 3yaşında çok ara olsun istemiyorum aralarında ama yine 4 yaşında olacak artık ne zaman olursa. Şimdi yumurta takibi görüyorum cuma günü kontrolüm var eğer istenilen olgunlukta ysa muhtemelen iğne vurulacağı m hayırlısı diyorum artık. Oglum da böyle olmuştu ama onda ilaç kullanmadım incir kürü yapmıştım yumurta çatlama zamanı gitmiştim iğne vuruldum. Bu kez klomen verdi doktor bugün bitti bakalım inşallah en hayırlısı olur. Sen de sil gözünü. Rabbim hayırlı zamanı bilir inşallah kasım da müjde alırsın

Kızlar biliyorum bunları yapmak kendimi daha çok üzmeye yarıyor ama bebeğimi kaç gündür bekliyorum diye bir hesap yaptım. Tam 992 gün çıktı biliyor musunuz
Haftaya 1000 gün olacak yani. Ben nasıl üzülmeyeyim Bebek istedikten iki hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler var yaa. Nasıl şanslı insanlar. Bizde niye o şans hiç yok kızlar

Canım ama böyle düşünme demek ki onlara o zaman nasipmis kimseyle kiyaslama kendini herkesinki başka böyle düşünerek yıpratma kendini

Canım ama böyle düşünme demek ki onlara o zaman nasipmis kimseyle kiyaslama kendini herkesinki başka böyle düşünerek yıpratma kendini
Canım karnımda 20cm kesik var. Bebeğim olsun diye katlandım, miyom ameliyatı oldum. Sonra rahim ağzı genişletme operasyonu oldum, sonra eşim varikosel ameliyatı oldu.
3 kez klomen tedavisi, 2 kez aşılama oldum. Bunların hepsi için her seferinde dört saat yol gittim. 10bin liradan fazla para harcadık özel hastanelerde. Artık sabrım kalmadı.Bir süre siteye girmesem iyi olacak galiba. Artık düşüncesi bile ağır geliyor

Canim benim hic kalp atisi olmadi kese buyudu ama bebek yoktu icinde. Allah aşkına aklına kötüyü getirme bosver benim yazdiklarimi icini ferah tut yoksa durumumdan bahsettigim icin cok uzulurum. Bu kez saglikla ilerleyecek gebeligin iyi dusun canim gecmisi dusunme tamam mi..

Son düzenleme:
@nisandeniz neden böyle tukenmislik yasiyosun hepimizin yasadiklari inan cok zor. Ben de 4.yila gircem hasretim bebegime. Aramizdan ayrilma uzak kalma burda hep birlikte mutluyuz biz. Seni hep cok uzgun goruyorum her adetle 1 adim daha yaklasiyoruz bebegimize boyle düsün. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama eşinin Sperm DNA hasar testi yaptirmasini oneririm. Hasar orani yuksek oldugunda hamile kalmak zor oluyo hamile kalinsa bile düsük oluyo. Kaan Aydos un sitesinde bi arastir isersen. Her seyi yaptirmissiniz bide bu test olsun elinizde. Kim kime vesile olur bilinmez ben de kadinlar kulubundeki arkadaslardan ogrendim boyle bi test oldugunu yoksa dr kendiliginden hadi gel şu testide yapalim demiyolar, hep bizim şöylede bi test varmis yaptiralimmi diye dr.a soylememiz gerekiyo. Tabiri caizse ağlamayana meme yok misali...

Son düzenleme:
Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Ama artık gerçekten tükendim. Yarın tüp bebek için iğneye başlıyorum. Tüp bebekte genetik test yapılıyor biliyorsun. İnşallah bir sorun çıkmaz

Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Ama artık gerçekten tükendim. Yarın tüp bebek için iğneye başlıyorum. Tüp bebekte genetik test yapılıyor biliyorsun. İnşallah bir sorun çıkmaz
Ee daha neyine bu moralsizlik. Bak yeni bi adım atiyosun ve biliyosun ki özellikle yardimci üreme tekniklerinde moral cok önemli. Lutfen tüp bebekle Allah nasip ederse bebegine kavusacagini dusun biraz mutlu ol. Biz ne desek bos kendini iyilestirecek olan yine sensin bunu da iyiyi dusunerek yapabilirsin.

Seni çok iyi anlıyorum cnm ben tüp bebk yaptrdm bir defa ama genetik test yapmadılar inşallah zamanı gelmiştir ve bebeğine kavuşursun cnm Rabbim yardımcın olsn

Kizlar ya benim akintim durdu ama kasık agrilarim durmadi nedeni ne olabilir boyle sanki pit pit diye bisey atiyo sizliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…