- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Canım üzülme.. Geç döllenme olabilir halen. Beni batttan 2 gün önce de battan 2 gün sonra da çıkmamıştı kanda gebelik
Hakkında hayırlısı olsun
Ay canım benim ya inşallah vardır. Rabbim nasip eder bende bir kez bos gebelik gecirdim kürtaj oldum şimdi senin yazdıklarını okuyunca bi kurt düştü içime acaba gene öyle olur mu diye.yani sen Belli bi haftaya gelince kalp atışı duyulmuyor demi kaçıncı haftalarda kürtaj oldun canım3 yıldır istiyoruz bu sürede 4 defa hamile kaldım maalesef boş gebelikten kürtajla kaybettim bebeklerimi. Dört gebeligimde de ortak belirti yumurtlamadan 3-4 gun sonra koltukaltindan baslayarak tum gogsumun agrimasiydi.
Kadin dogum dr.larina gore genetik pihtilasma hormon sperm tahlili vs her test temiz hem benim hem esimin. Hazirandaki son kürtajimdan sonra esim sperm DNA hasar testi diye bi test yaptirdi. Hasar cikti. 2 aylik tedaviden sonra hasar düzeldi cok şükür. Üroloji dr.una gore kayiplarimin sebebi bu hasar. Tedavinin ardindan hasar duzelince bu ay korunmayi biraktik. Gunasiri iliski oldu. Bat 31 ekim ama 26 ekim evlilik yildonumumuz oldugundan bi umut carsamba gunu test yapicam:) 4 kayiba ragmen umutluyum 5.bebegim sagligiyla gelecek Allahin izniyle. Bu arada göğüs agrım yok:) olmazsa üzülmekte yok kasımda ovulasyon testiyle denicem.
Canım seni ekleyemedim bir türlü listeye yani mavi olmadi ismin siyah kaldı neden oldu anlamadim yaTesekkürler Can'ım rabbim herkese nasip etsin
Hmm bilmiyorum canım olsun önmeli degilCanım seni ekleyemedim bir türlü listeye yani mavi olmadi ismin siyah kaldı neden oldu anlamadim ya
Valla özele yaptır canım. Allah bunların eline düşürmesinNe bilim bilseydm derdm de ilk defa boyle birsey duydum
Ay canm ya ne güzel bi duygudur Rabbim en kısa zamanda bizede yaşatsın inşTesekkurler canim evet agladim baktim baktim agladım
İlk mesajı saymıştım geçen gün. Yüzden fazla bekleyen varşu anda kaç kişi var burda
Saydin mi canım başlarına sayi koymayı denedim ama öyle bat degisimi yapmak epey zor oldu kaldirmak zorunda kaldımİlk mesajı saymıştım geçen gün. Yüzden fazla bekleyen var
İnşallah canım. Evet hastanelerden randevu almak zor. Gitsen de adam akıllı dinleyen yok derdini zaten. Bana iğne vermişti doktorum adet söktürücü olarak. Çok gecikme olduğunda kan testi yaptı olmadığından emin olup iğne vuruldum birkaç gün içinde olmuştum. Biz yılbaşından beri istiyoruz. İnşallah olur oglum 3yaşında çok ara olsun istemiyorum aralarında ama yine 4 yaşında olacak artık ne zaman olursa. Şimdi yumurta takibi görüyorum cuma günü kontrolüm var eğer istenilen olgunlukta ysa muhtemelen iğne vurulacağı m hayırlısı diyorum artık. Oglum da böyle olmuştu ama onda ilaç kullanmadım incir kürü yapmıştım yumurta çatlama zamanı gitmiştim iğne vuruldum. Bu kez klomen verdi doktor bugün bitti bakalım inşallah en hayırlısı olur. Sen de sil gözünü. Rabbim hayırlı zamanı bilir inşallah kasım da müjde alırsınCanım kardeşim ALLAH razı olsun bugün böyle oldum içim boşaldı ilk defa bu kadar çok ağladım
İnşaaAllah kötü bi sebebi yoktur bende öyle diliyorum benimde bugün gecikmemin 11.günü
15 güne kadar bekliyeyim diyorum ama hastanelerden randevu almakda zor şimdi nerden baksan en erken 7-8 güne veriyorlar bilemiyorum bakalım durum neyi gösterecek
Bebeği geçtim şimdi adet göreyim yeterki o önemli sağlık herşeyden önce gelir.... senin durumun nasıl şuanda adet döngün kaç? Ve ne kadardır istiyorsun?
Canım ama böyle düşünme demek ki onlara o zaman nasipmis kimseyle kiyaslama kendini herkesinki başka böyle düşünerek yıpratma kendiniKızlar biliyorum bunları yapmak kendimi daha çok üzmeye yarıyor ama bebeğimi kaç gündür bekliyorum diye bir hesap yaptım. Tam 992 gün çıktı biliyor musunuz
Haftaya 1000 gün olacak yani. Ben nasıl üzülmeyeyimBebek istedikten iki hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler var yaa. Nasıl şanslı insanlar. Bizde niye o şans hiç yok kızlar
Canım karnımda 20cm kesik var. Bebeğim olsun diye katlandım, miyom ameliyatı oldum. Sonra rahim ağzı genişletme operasyonu oldum, sonra eşim varikosel ameliyatı oldu.Canım ama böyle düşünme demek ki onlara o zaman nasipmis kimseyle kiyaslama kendini herkesinki başka böyle düşünerek yıpratma kendini
Canim benim hic kalp atisi olmadi kese buyudu ama bebek yoktu icinde. Allah aşkına aklına kötüyü getirme bosver benim yazdiklarimi icini ferah tut yoksa durumumdan bahsettigim icin cok uzulurum. Bu kez saglikla ilerleyecek gebeligin iyi dusun canim gecmisi dusunme tamam mi..Ay canım benim ya inşallah vardır. Rabbim nasip eder bende bir kez bos gebelik gecirdim kürtaj oldum şimdi senin yazdıklarını okuyunca bi kurt düştü içime acaba gene öyle olur mu diye.yani sen Belli bi haftaya gelince kalp atışı duyulmuyor demi kaçıncı haftalarda kürtaj oldun canım
Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Ama artık gerçekten tükendim. Yarın tüp bebek için iğneye başlıyorum. Tüp bebekte genetik test yapılıyor biliyorsun. İnşallah bir sorun çıkmaz@nisandeniz neden böyle tukenmislik yasiyosun hepimizin yasadiklari inan cok zor. Ben de 4.yila gircem hasretim bebegime. Aramizdan ayrilma uzak kalma burda hep birlikte mutluyuz biz. Seni hep cok uzgun goruyorum her adetle 1 adim daha yaklasiyoruz bebegimize boyle düsün. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama eşini n Sperm DNA hasar testi yaptirmasini oneririm. Hasar orani yuksek oldugunda hamile kalmak zor oluyo hamile kalinsa bile düsük oluyo. Kaan Aydos un sitesinde bi arastir isersen. Her seyi yaptirmissiniz bide bu test olsun elinizde. Kim kime vesile olur bilinmez ben de kadinlar kulubundeki arkadaslardan ogrendim boyle bi test oldugunu yoksa dr kendiliginden hadi gel şu testide yapalim demiyolar hep bizim şöylede bi test varmis yaptiralimmi diye dr.a soylememiz gerekiyo.
Ee daha neyine bu moralsizlik. Bak yeni bi adım atiyosun ve biliyosun ki özellikle yardimci üreme tekniklerinde moral cok önemli. Lutfen tüp bebekle Allah nasip ederse bebegine kavusacagini dusun biraz mutlu ol. Biz ne desek bos kendini iyilestirecek olan yine sensin bunu da iyiyi dusunerek yapabilirsin.Canım ilgin için çok teşekkür ederim. Ama artık gerçekten tükendim. Yarın tüp bebek için iğneye başlıyorum. Tüp bebekte genetik test yapılıyor biliyorsun. İnşallah bir sorun çıkmaz
Seni çok iyi anlıyorum cnm ben tüp bebk yaptrdm bir defa ama genetik test yapmadılar inşallah zamanı gelmiştir ve bebeğine kavuşursun cnm Rabbim yardımcın olsnCanım ilgin için çok teşekkür ederim. Ama artık gerçekten tükendim. Yarın tüp bebek için iğneye başlıyorum. Tüp bebekte genetik test yapılıyor biliyorsun. İnşallah bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?