2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım üzülme.. Geç döllenme olabilir halen. Beni batttan 2 gün önce de battan 2 gün sonra da çıkmamıştı kanda gebelik
Hakkında hayırlısı olsun

Kizlar merhaba adetime 5 gün var ama cok sabirsizlaniyorum beklemek icin erken gebelik testlerinde cikar mi yapasam ve bildiginiz iyi bi marka var mi? ..o kadar istiyorum ki hamile olmayi burdan okudugun kadariyla bi kac belirti de var gibi cok heyecanliyim ya umarim benim de isteyen herkesin de bu ay yüzü güler

Kızlar Nisaberatim geç döllenmede idrarda çıkmadan kanda çıkmıyor cidden
Bunu Dontsay de yaşamıştı sanırım
Bekleyin lütfen boşa kan verip durmayın

Cok istekli olarak soylemedimm korkularimda var diyebilirim daha 4aylik benegim varr ve sezeryan dogum yaptimm
Canım ilk gebeliğnden tecrübelisindir kiminin hemen başlarmış mide bulantısı. Ama onun dışında idrarda çıkmayacak kadar düşük hcg mide bulandırmaz..
Bebeğin daha çok küçükmüş hakkında hayırlısı olsun..

C
canım ben de erken gebelikte çıkmayınca adeti bekliyorum , değişik bi durum oldu, gerildim, cevabın için teşekkürler:)

Esime soyledim gitti sizi sikayt edicm falan dmis siz hic bi hizmet vetmysaniz ne diye acik tutuyosunuz demis onlarda gelsin yaparz demisler sirf badlarindan sagmak icin oyle yaptilar tepkiyi gorunce gelsin demisler esimde sizin gibilerin eline ne gondercm guvenip dms gider yaptirirz demis yarin ozelde yapcm

Canim göğüs en buyuk belirti diyorum bende hep ama nadirende olsa kiminde hic göğüs agrisi olmuyo. Simdi keyfini sür canım ne mutlu sana ne mutlu esine Maasallah

Canim göğüs en buyuk belirti diyorum bende hep ama nadirende olsa kiminde hic göğüs agrisi olmuyo. Simdi keyfini sür canım ne mutlu sana ne mutlu esine Maasallah
Ne kadardır istiyorsun bi problemin varmı Can'ım.benim adetten önce şişerdi ama bu kez cok erken şişti agrıdı.yani kasıgım agrımadı benim akıntım da yok tek şüphem göğüslerimdi. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallh canım.

canım devlet hastanesinin aciline git ama başım çok ağrıyor bulantım var de adetim gecikti de onlar kendileri bcg yaptırıyorlar direk hamilelik test yaptırcam deme hastaymış gibi git yani
Yarin yapcm cnm olmadi yoksada doktora gidicm artk goguslerim catlick cok agryo belkide adet olcm olamiyorum sikinti oluyo dua et bna cnm

Saf mi onlar ya idrarda kesinlesmisse keyfine mi kan vercen.ne sacma insanlar var yaa
Hic sorma sinir bozucular diplomalari var insanliklari uok sirf gicikligina ysptilar bn zatn hm merakliyim hrm korkuyrm bi umitle gidyrm bna isterse 10 gun gecsn emin degilsn ugrastrma bizi manyaklar

3 yıldır istiyoruz bu sürede 4 defa hamile kaldım maalesef boş gebelikten kürtajla kaybettim bebeklerimi. Dört gebeligimde de ortak belirti yumurtlamadan 3-4 gun sonra koltukaltindan baslayarak tum gogsumun agrimasiydi.

Kadin dogum dr.larina gore genetik pihtilasma hormon sperm tahlili vs her test temiz hem benim hem esimin. Hazirandaki son kürtajimdan sonra esim sperm DNA hasar testi diye bi test yaptirdi. Hasar cikti. 2 aylik tedaviden sonra hasar düzeldi cok şükür. Üroloji dr.una gore kayiplarimin sebebi bu hasar. Tedavinin ardindan hasar duzelince bu ay korunmayi biraktik. Gunasiri iliski oldu. Bat 31 ekim ama 26 ekim evlilik yildonumumuz oldugundan bi umut carsamba gunu test yapicam:) 4 kayiba ragmen umutluyum 5.bebegim sagligiyla gelecek Allahin izniyle. Bu arada göğüs agrım yok:) olmazsa üzülmekte yok kasımda ovulasyon testiyle denicem.

ben geçen ay gece acile gittim eşimle idrarar ımda agrı var diye ankara hastanesine gebelik testi istedimadetim 1 gün geçmişti baktılar hgc 2,67 çıktı sabhda hatalandım gece 3 dü geldiğimizde eşim tahlil sonuçlarına baktı doktora göstermeden yok dedi doktorda aynısını dedi bu ay ovulasyon testi kullandım resimlerini attım inşallah bu ay oluristegen herkesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…