- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım üzülme.. Geç döllenme olabilir halen. Beni batttan 2 gün önce de battan 2 gün sonra da çıkmamıştı kanda gebelikKızlar daha fazla dayanamadım kan tahlili yaptırdım az önce sonucumu almaya gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi tam bakacağı sırada internet bağlantısı gitti biraz bekledim çok heyecanlıydım bu sefer başkaydı çünkü... derken baktı ve 0.13 çıktı kendimi eve zor attım ve hıçkırıklara boğuldum şuanda öyle fenayımki hayatımda hiç böyle olmamıştım
Peki neden hala adet olmadım ben bu ay kafama da takmamıştımki bu kadarda gecikmem olmamıştı doktorada gitmiştim ondada bişey yok dedi ben napayım şimdi gelde düşünme nasıl düşünmem bu gecikme olmasaydı bu kadar kötü olmazdım
en son ilişkim 8 ekimde oldu 10 gün geçti bu durumda geç döllenme olasılığım da yok sanırım
Gözyaşlarım dinmiyor duygularımı ifade edemiyorum
KızlarOnu diyen kim hemşire mi?
Saçmalamışlar hakkaten
idrar testleri çok mu güvenliymiş sanki herzaman doğruyu da göstermiyor geç döllenmeleri zaten hiç göstermez
senin adetin zaten gecikmiş onun öyle deme hakkı yok karşı çık bence
o kim oluyomuş
Canım ilk gebeliğnden tecrübelisindir kiminin hemen başlarmış mide bulantısı. Ama onun dışında idrarda çıkmayacak kadar düşük hcg mide bulandırmaz..Cok istekli olarak soylemedimm korkularimda var diyebilirim daha 4aylik benegim varr ve sezeryan dogum yaptimm
canım ben de erken gebelikte çıkmayınca adeti bekliyorum , değişik bi durum oldu, gerildim, cevabın için teşekkürler:)ben daha hiç test yapmadım canım benim de bat 17 si idi ama heran adet olcak gibi hissediyorum hep ayaklarım üşüyor çok göğüslerim epey sızlıyor yüzümde sivilceler çıktı kasıklarda arada kramp tarzı hareketlilikler oluyor ve akıntım yok denecek kadar az sanırım 2 güne filan adet olcam gecikme yaşıyorum ondan da test yapmıyorum.
Maaşallah canım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Sağol canım bekliyorum bakalım..Canim adetim d'en bes gun once erken yaptim cikmadi iki gun kala yaptim cikmadi hamile degilim dedim simdi bes gun gecti yaptim Ve hamileyim bekle bence
Sagol canım rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahMaaşallah canım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Ne bilim bilseydm derdm de ilk defa boyle birsey duydumAaa deli mi bunlar yaa. Keşke pozitif çıktı deseydin
Yarin ozelde yapcm ya cok sinirimi bozdularmerhaba ben de yaşadım aynı şeyi belirtilerim varken kan testi yapmadılaren iyi özel hastane sonuç hemen çıkıyor.
Esime soyledim gitti sizi sikayt edicm falan dmis siz hic bi hizmet vetmysaniz ne diye acik tutuyosunuz demis onlarda gelsin yaparz demisler sirf badlarindan sagmak icin oyle yaptilar tepkiyi gorunce gelsin demisler esimde sizin gibilerin eline ne gondercm guvenip dms gider yaptirirz demis yarin ozelde yapcmOnu diyen kim hemşire mi?
Saçmalamışlar hakkaten
idrar testleri çok mu güvenliymiş sanki herzaman doğruyu da göstermiyor geç döllenmeleri zaten hiç göstermez
senin adetin zaten gecikmiş onun öyle deme hakkı yok karşı çık bence
o kim oluyomuş
Canim göğüs en buyuk belirti diyorum bende hep ama nadirende olsa kiminde hic göğüs agrisi olmuyo. Simdi keyfini sür canım ne mutlu sana ne mutlu esine MaasallahCanim batim bes gun gecti ama hamileyim diye dusunmuyordum ben erken testte cikmayinca. Yumurtlamdan 3 gun sonra siddetli gogus agrim basladi Ve halada var su an uclari cok aciyor.karin agrim olmadi akintim d'à yok. Yuzumde iki uc kez buyuk sivilce cikti. Simdi de midem yaniyo canim. Rabbm tum isteyenlere nasip eder insallah
C
canım ben de erken gebelikte çıkmayınca adeti bekliyorum , değişik bi durum oldu, gerildim, cevabın için teşekkürler:)
Ne kadardır istiyorsun bi problemin varmı Can'ım.benim adetten önce şişerdi ama bu kez cok erken şişti agrıdı.yani kasıgım agrımadı benim akıntım da yok tek şüphem göğüslerimdi. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallh canım.Canim göğüs en buyuk belirti diyorum bende hep ama nadirende olsa kiminde hic göğüs agrisi olmuyo. Simdi keyfini sür canım ne mutlu sana ne mutlu esine Maasallah
Yarin yapcm cnm olmadi yoksada doktora gidicm artk goguslerim catlick cok agryo belkide adet olcm olamiyorum sikinti oluyo dua et bna cnmcanım devlet hastanesinin aciline git ama başım çok ağrıyor bulantım var de adetim gecikti de onlar kendileri bcg yaptırıyorlar direk hamilelik test yaptırcam deme hastaymış gibi git yani
Hic sorma sinir bozucular diplomalari var insanliklari uok sirf gicikligina ysptilar bn zatn hm merakliyim hrm korkuyrm bi umitle gidyrm bna isterse 10 gun gecsn emin degilsn ugrastrma bizi manyaklarSaf mi onlar ya idrarda kesinlesmisse keyfine mi kan vercen.ne sacma insanlar var yaa
3 yıldır istiyoruz bu sürede 4 defa hamile kaldım maalesef boş gebelikten kürtajla kaybettim bebeklerimi. Dört gebeligimde de ortak belirti yumurtlamadan 3-4 gun sonra koltukaltindan baslayarak tum gogsumun agrimasiydi.Ne kadardır istiyorsun bi problemin varmı Can'ım.benim adetten önce şişerdi ama bu kez cok erken şişti agrıdı.yani kasıgım agrımadı benim akıntım da yok tek şüphem göğüslerimdi. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallh canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?