- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Samsun fakültede canımAllah yardimcin olsun canim.muhtemelne bende aynı yollardan gececem.hangi şehirde yaptiracaksniz?
Canim adetim d'en bes gun once erken yaptim cikmadi iki gun kala yaptim cikmadi hamile degilim dedim simdi bes gun gecti yaptim Ve hamileyim bekle benceKızlar bat 17 ekimdi, hala olmadı, erken gebelik testimi yapmıştım 12 si gibi negatifti, tekrarlasam mı beklesem mi,en son nisanda 2 gün gecikmişti, normalde aynı gün ya da ertesi gün olurdu:s
Tesekkurler rabbim herkese yasatsin insallahCanim tebrik ederim :)
Tesekkurler rabbim herkese yasatsun insallah
Canim ucuz test yaptim batim bes gun gectiPeki battan kac gun sonra cikti canim.yine erken testlerden mi yaptin
Yok canim daha simdi ogrendim bi iki gune yaptiririmAyyyy
harikaaa tebrik ederim süper vallahi erken testlere güvenmemek lazım işte ama biz dayanamıyoruz. Kan testi yaptırdınız mı
Ay ne guzel olurdu yaaaaynen yaa ne 17 ekimmiş hepimiz de geciktik topluca hamiş olurmuşuz
Aynen canım benimde aklıma geliyor elbette ama stresim yok insaAllah ise yarar bu durum takmayinca oluyormus ya işte bakalım görcezaynen canım bende o moddayım hani insan düşünüyor tabi düşünmüyor değil ama strese sokmuyorum kendimi hiç hayırlısı olsun inşallah
Canım insaAllah hamile çıkarsın gec birseyler olmustur falan kirmizilar gelmeden umut devamBeklemedeyim...adet oldum saniyrm akintim geliyor yumurtlama donemi gibi . Ama testlerde biseycikkler yok
Cok sevindim canim sağlıkla gelsin insaAllahKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Canim ucuz test yaptim batim bes gun gecti
Daha taze haber yani gerçekten harika çok sevindim tebriklerYok canim daha simdi ogrendim bi iki gune yaptiririm
Can'ım adetimden bes gün önce yumurtlamadan 9 gün sonra yaptım ama cıkmadı.adetime iki gün kala normal test yaptım cıkmadı. Bende hamile degilim diye bidaha bıraktım ugrasmadım şimdi bes gün geçmiş olduErken gebeligi nezamam yapmistin canim
Tesekkürler Can'ım rabbim herkese nasip etsinAynen canım benimde aklıma geliyor elbette ama stresim yok insaAllah ise yarar bu durum takmayinca oluyormus ya işte bakalım görcez
Canım insaAllah hamile çıkarsın gec birseyler olmustur falan kirmizilar gelmeden umut devam
Cok sevindim canim sağlıkla gelsin insaAllah
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)Tesekkürler Can'ım rabbim herkese nasip etsin
Tebrikler cnm mutluluktan ağla simdideKizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Tesekkurler canim evet agladim baktim baktim agladımTebrikler cnm mutluluktan ağla simdide
Kizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Can'ım 16 sında catlamaya baslamış yumurtlama bitmiştir şimdi geçmiştir.Çalışma cumts sabah pazr akşam salı akşam testler siliniyomu kasik agrimda geçti akintimda krem rengi gibi koyu bu gun çalışmaya devammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?