2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bat 17 ekimdi, hala olmadı, erken gebelik testimi yapmıştım 12 si gibi negatifti, tekrarlasam mı beklesem mi,en son nisanda 2 gün gecikmişti, normalde aynı gün ya da ertesi gün olurdu:s
Canim adetim d'en bes gun once erken yaptim cikmadi iki gun kala yaptim cikmadi hamile degilim dedim simdi bes gun gecti yaptim Ve hamileyim bekle bence

aynen canım bende o moddayım hani insan düşünüyor tabi düşünmüyor değil ama strese sokmuyorum kendimi hiç hayırlısı olsun inşallah
Aynen canım benimde aklıma geliyor elbette ama stresim yok insaAllah ise yarar bu durum takmayinca oluyormus ya işte bakalım görcez

Beklemedeyim...adet oldum saniyrm akintim geliyor yumurtlama donemi gibi . Ama testlerde biseycikkler yok
Canım insaAllah hamile çıkarsın gec birseyler olmustur falan kirmizilar gelmeden umut devam

Kizlar ben erken testi yapip esimin dogum gununde cikmayinca da aglayan hayata kusen nefret eden Ben hamileyim...
Cok sevindim canim sağlıkla gelsin insaAllah

Tesekkürler Can'ım rabbim herkese nasip etsin

Çalışma cumts sabah pazr akşam salı akşam testler siliniyomu kasik agrimda geçti akintimda krem rengi gibi koyu bu gun çalışmaya devammi

Eklentiler

• IMG_20161017_210334_752.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…