2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

KIZLAR BN SIMDI YARIN KAN VERCEM YA SONUCUDA TAHMIN EDEBILIYORUM ZATEN... BUYUK IHTIMAL NEGATIF OLCAK...
VE BEN YINE SIZE GELCEM DERTLESMEYE YARIN BENI YANLIZ BIRAKMAYIN... NERE GIDEM BASKA BI SIZ CEKEBILIYONUZ BENI
SEVYRM SIZIII
Canım bizde seni seviyoruz
Sen kendini olumsuzluğa sürükleme sakın. Biz burada seninleyiz. Telefonuumu bile veririm ara ben dertleşmeye her daim

Canım bu durumlarında ani oluşunu ya da ani kesilmesini doktoruna gttiğinde paylaş. HEpsi önemliymiş dikkatli ol tamam mı?
Dinlen canım miden neyi alaıyorsa onu ye
O alır vitaminini merak etme

Of valla bende kafama takıyorum cuma olsa da biran önce Dr kontrol etse sorularını sorsam

Anlayan varsa yine yazayim ben kizlar
Estraidol 45
Dhea-s 317.2
Fsh 7.30
Lh 6.40
Serbest testosteron 1.78
17-hidroksiprogeteron 0.321 bu sekilde kizlar

Amin İnşaAllah canım ALLAH bağışlasın oğlunu maaşaAllah
bide benim anlamadığım ben bu ay çok yumurtlama akıntısı görmüştüm o uzayan kıvamda olanı hatta sık sık gördüm ama adet göremediğime göre yumurtlamadımmı şimdi ben hayret

Kızlar gunaydın akıntımdan dolayı dun geceyı değerlendirdik ama adet takvımıme gore yumurtlama zamNjm bugun baslıyor ne yapacagımı bılemedım

Bat tarihi verememek ne kötüymüş
Son adetimin üstünden 42 gün geçti
8 gündür ateşim yüksek ama ne adet geliyor ne bişey düzenli adet görebiliyorsanız şükretmelisiniz
sağlık olmayınca hiçbişeyin önemi kalmıyor.... şuan adet olsam sevinicem yani o derece....
bu şekilde önümede bakamıyorum
Acaba gidip hsg çektirsemmi bilemiyorum

canım yap bence iyi dayanmışsın bile:) benimde adete bir gün var zor tutuyorm kendmi test yapmamak için, korkunun ecele faydası yok canım bismillah deyyip yap enazından kuşkun kalmaz
Cok tedirginim yaa yoksa hayal kirikligi yasiycam ogle idrariylami yapsam sence yada bisey yemedenmi yapsam nasil yapsam kesin sonuc verir cok korkuyorum tek cizgi gormekten

inşallah düzene girersin canım. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…