- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım bizde seni seviyoruzKIZLAR BN SIMDI YARIN KAN VERCEM YA SONUCUDA TAHMIN EDEBILIYORUM ZATEN... BUYUK IHTIMAL NEGATIF OLCAK...
VE BEN YINE SIZE GELCEM DERTLESMEYE YARIN BENI YANLIZ BIRAKMAYIN... NERE GIDEM BASKA BI SIZ CEKEBILIYONUZ BENI
SEVYRM SIZIII
5+3 te canım ama alttanKizlarr gebelik kesenizz ne zaman gozuktu ?
Canım bu durumlarında ani oluşunu ya da ani kesilmesini doktoruna gttiğinde paylaş. HEpsi önemliymiş dikkatli ol tamam mı?
Dinlen canım miden neyi alaıyorsa onu ye
O alır vitaminini merak etme
amin canım inşallah onda da sorun çıkmazMerhaba kizlarr benim hormon sonuclarim çıktı internetten baktigim kadariyla güzeldi sonuclarim . esimin testi kaldi tek o da iyi cikar insallah
Prolaktin yok mu o da önemliAnlayan varsa yine yazayim ben kizlar
Estraidol 45
Dhea-s 317.2
Fsh 7.30
Lh 6.40
Serbest testosteron 1.78
17-hidroksiprogeteron 0.321 bu sekilde kizlar
İnşallah canım. Evet hastanelerden randevu almak zor. Gitsen de adam akıllı dinleyen yok derdini zaten. Bana iğne vermişti doktorum adet söktürücü olarak. Çok gecikme olduğunda kan testi yaptı olmadığından emin olup iğne vuruldum birkaç gün içinde olmuştum. Biz yılbaşından beri istiyoruz. İnşallah olur oglum 3yaşında çok ara olsun istemiyorum aralarında ama yine 4 yaşında olacak artık ne zaman olursa. Şimdi yumurta takibi görüyorum cuma günü kontrolüm var eğer istenilen olgunlukta ysa muhtemelen iğne vurulacağı m hayırlısı diyorum artık. Oglum da böyle olmuştu ama onda ilaç kullanmadım incir kürü yapmıştım yumurta çatlama zamanı gitmiştim iğne vuruldum. Bu kez klomen verdi doktor bugün bitti bakalım inşallah en hayırlısı olur. Sen de sil gözünü. Rabbim hayırlı zamanı bilir inşallah kasım da müjde alırsın
Insallah canim yuregini ferah tutAyyy inşallah bunda hatırlısıyla gelir kucagıma cok zor o durumlar psikolojisi felan
Canım benim daha başlamadı ama daha çok yeni olduğu için sanırım. Doktora göründün mü? Tam olarak kaçıncı haftadasın?Bin kere amin canım Allah razı olsun size de tez zamanda sorunsuz hamilelik nasip etsin inşallah
gebeyken alttan muayene sorun olmuyo mu canım ya. bende geçen ay adetim gecikti sonra azıcık geldi doktor alttan muayene yapmayım o zaman belki gebesindr dedi.6 haftalıkken ama çok belirsiz
Kucucuktu alttan muayne ile gözüktü
ahh o kırmızı kartları göre göre bi hal olduk canım:)) bizde kasımı bekliyoruz sende bizdensinkızlar kırmızı kartı gördümbat 11 kasım umutlar kasıma kaldı
yumurtlama dönemlerimi iyi takip etmemiz lazım canımahh o kırmızı kartları göre göre bi hal olduk canım:)) bizde kasımı bekliyoruz sende bizdensin
canım yap bence iyi dayanmışsın bile:) benimde adete bir gün var zor tutuyorm kendmi test yapmamak için, korkunun ecele faydası yok canım bismillah deyyip yap enazından kuşkun kalmazKizlarrr gebelik testi yapsam erkenmi sizce adetim 2 gun gecticok heycanliyim ve korkuyorum husrana ugramaktan
Cok tedirginim yaa yoksa hayal kirikligi yasiycam ogle idrariylami yapsam sence yada bisey yemedenmi yapsam nasil yapsam kesin sonuc verir cok korkuyorum tek cizgi gormektencanım yap bence iyi dayanmışsın bile:) benimde adete bir gün var zor tutuyorm kendmi test yapmamak için, korkunun ecele faydası yok canım bismillah deyyip yap enazından kuşkun kalmaz
inşallah düzene girersin canım. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin en kısa zamandaBat tarihi verememek ne kötüymüş
Son adetimin üstünden 42 gün geçti
8 gündür ateşim yüksek ama ne adet geliyor ne bişeydüzenli adet görebiliyorsanız şükretmelisiniz
sağlık olmayınca hiçbişeyin önemi kalmıyor.... şuan adet olsam sevinicem yani o derece....
bu şekilde önümede bakamıyorum
Acaba gidip hsg çektirsemmi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?