canım sakin ol önce bu kadar stres bebek varsa bile tehlikeli değilmi sencede, test için en uygun zaman sabah ilk idrar, eğer onu kaçırmışsan bence birgün daha bekle ve sabah yap, bişey yiyip yememen değil içip içmemen önemli, 4 saat beklemiş idar olmalı en sağlıklı oda gün içinde zor, hamişizdir canım inşallah Allaha teslim olalımCok tedirginim yaa yoksa hayal kirikligi yasiycam ogle idrariylami yapsam sence yada bisey yemedenmi yapsam nasil yapsam kesin sonuc verir cok korkuyorum tek cizgi gormekten
O zaman yarin sabah yapiyim canim ya ilk idrari kacirdim ben saol bilgilerin icon insallah canim ya hep beraber bu aya hamis girerizcanım sakin ol önce bu kadar stres bebek varsa bile tehlikeli değilmi sencede, test için en uygun zaman sabah ilk idrar, eğer onu kaçırmışsan bence birgün daha bekle ve sabah yap, bişey yiyip yememen değil içip içmemen önemli, 4 saat beklemiş idar olmalı en sağlıklı oda gün içinde zor, hamişizdir canım inşallah Allaha teslim olalım
eşim test vermedi canım mart ayında yumurtalıklarımda ölü yumurtalar oluşmustu doktor gerek yok demişti ama bilmiyorum yaCanim superr insallah gelir bu ay bebisin sagligiyla. Bikac ay dene ovulasyon testiyle. 1 yil dolunca dr.a git istersen. Esin sperm testi verdi mi?
canım bence yap beklemek daha zor bence oldu mu olmadımı insan strese giriyor.Cok tedirginim yaa yoksa hayal kirikligi yasiycam ogle idrariylami yapsam sence yada bisey yemedenmi yapsam nasil yapsam kesin sonuc verir cok korkuyorum tek cizgi gormekten
O zaman yarin sabah yapiyim canim ya ilk idrari kacirdim ben saol bilgilerin icon insallah canim ya hep beraber bu aya hamis gireriz
Yapicamm canim evet coo stres yaptim bu ay yine ins gebeyimdir sabah ilk idrarla yapicam insallah somuclari yazarim degilsemde artikcanım bence yap beklemek daha zor bence oldu mu olmadımı insan strese giriyor.
Kizlarrr gebelik testi yapsam erkenmi sizce adetim 2 gun gecticok heycanliyim ve korkuyorum husrana ugramaktan
Evet canm yaklasik 1 haftadir belim agriyo kasiklarimda batma var en cok dikkatimi ceken ise gogus ucum genisledi bide koyulasti esime bak dedim aaa koyulasmis valla dedi adetimde gecti bakalim ins umdugum gibi cikar bu ay cok taktim aceba pskolojikmi belirtiler diyorum yarin sabah artik emin olucam varsa yoksada Allah kerim hayal kirikligi ama en azindan icik rahatliycakinşallah canım benim iki gün sonrada ben yapıcam test bakallım hayırlısı, varmı belirtin falan canım?
Canım hayırlı olsun önce bebişin, sağlıkla kucağına al inşallah :)Kızlar uç gündür ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum midem inanılmaz kötü herşeyden tiksindim ne güzel yiyordum nolur dua edin istahim tekrar açılsın bebisimi besliyim. Kocamın yediği içtiği şeyleri görmek bile midemi bulandırıyor napicam böyle. İstahim çok iyiydi uç güne kadar. Anlamadım biranda neden böyle oldu.
Canim yedim ictim ben iste bilseydim sabahtan beri bieeyler iciyorum yarin sabah ins yapicam sevincimide huznumude hangisiyse sizle paylasicamElmaasuyu adetin geciktigi icin günün herhangi bi saatindeki idrarlada yapsan cikma ihtimali yuksek. Bence 2 3 saat idrara cikma sıvıda alma hemen bi test yap cift cizgiyi gör sevincini paylasalim insallah
ooo canım ne güzel belirtilerin de var bence hamileisn ya senEvet canm yaklasik 1 haftadir belim agriyo kasiklarimda batma var en cok dikkatimi ceken ise gogus ucum genisledi bide koyulasti esime bak dedim aaa koyulasmis valla dedi adetimde gecti bakalim ins umdugum gibi cikar bu ay cok taktim aceba pskolojikmi belirtiler diyorum yarin sabah artik emin olucam varsa yoksada Allah kerim hayal kirikligi ama en azindan icik rahatliycaksende varmi belirti
Malesf adet oldum bu sabah ağrım da var:-(B bebegim-gel var mı gelen giden canim
Ayyyyy insallahhhh canimmmmm su msjin beni o kadar umutlandirdiki insallah bende sende butun bekleyenler hamiledir insallah allahim sesimizi duyyy icimden sabah yapmak geliyo ilk idrarla sabah yapicam yapar yapmaz sizinle paylasicam aceba varmii yaa ayy icim bi tuhaf olduooo canım ne güzel belirtilerin de var bence hamileisn ya seninşallah bu mutlu haberi alırız senden, ben tecrübeli değilim canım diğer arkadaşlar haklı olablr yani adetin geçtiği için hcg yüksekse her saattte çıkma olasılığı var hiç böle düşünmemeştm, aklına nasıl yatıyorsa canım, hadi ya sevinçli bir haber alalım senden, bende sadece bir haftadr kasık ağrısı var birde aşırı şişkinlik gaz, başka bişey yok kuru umut benimki
aynı kaderi paylaşıyoruz canım normalde adetlerimde gecikme olmazdı iki aydır çocuk düşünüyoruz iki gün falan gecikme oluyor.Malesf adet oldum bu sabah ağrım da var:-(
Canimsiniz yaaaaaaCanım bizde seni seviyoruz
Sen kendini olumsuzluğa sürükleme sakın. Biz burada seninleyiz. Telefonuumu bile veririm ara ben dertleşmeye her daim
Canim iyi gunumuzde kotu gunumuzde her anımızı burda paylasiyoruz. Insallah yarin sabahta senin mutlu haberini paylasmak nasip olurCanim yedim ictim ben iste bilseydim sabahtan beri bieeyler iciyorum yarin sabah ins yapicam sevincimide huznumude hangisiyse sizle paylasicamdua edin nolur ins gebeyimdir bende size ediyorum ins gebesinizdir hayilrisiyla
Canim ben olsam almazdim. 1 hap eksik alirdim ama 1 gunde 3 klomen almazdim. Dr.una sor istersen.kızlar dün akşam klomeni atmayı unutmuşum. sizde bugün 3 tane atsam bir şey olmaz demi? günde 2 taneydi
Insallahh canim benimm insallah mutlu haberi paylasirim siznleCanim iyi gunumuzde kotu gunumuzde her anımızı burda paylasiyoruz. Insallah yarin sabahta senin mutlu haberini paylasmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?